Sara_BarazilY نووسی:[size=16]بهخیر هاتنی هاوری ئازیزم کاک لیدوان دهکهم
منیش چهند پرسیاریکم ههیه بهلام تهرکی تی دا نیه
1- تا ئیستا ژیانی خیزانیت پیک هیناوه ؟
2- هاندهری کام یانهو ههلبژاردهی ؟
3- بهچ یاریزانیک سهرسامی ؟
4- خۆشهویسترین هاوریت لهیانه کامهیه ؟
5- تهمهنت چهنده به مانگ و رۆژ و سال ؟
6- حهز دهکهیت لهدوای تۆ کام ئهندام میوانداری بکریت ؟
7- لهبهر چی نابیته هاندهری ههلبژاردهی بهرازیل ؟
8- جوانترین وشه لهلات چ وشهیهکه ؟
9- تا چ قۆناغیکت خویندوه ؟
10 - هۆکاری چ بوو که له یاریهکهی رۆژی 5 شهمه بهرامبهر شیروانه نهتان توانی سهرکهوتن بهدهست بهینن ؟
11 - له یانهی ئارارات ژماره چهند دهپۆشی ؟
لهکۆتایی دا ببوره ئهگهر پرسیارهکانم زۆر بوو بهلام ئهگهر پرسیاری ترم ههبوو
دهگهریمهوه [/size]
ز[size=16]ور سوباس هاورةئ بةريزةكةم خاتوو ساراى زور ئازيز ..... ههههههههه نانان خةمت نةبيت هيجى ترةك ناكةم هةمووى وةلام دةدةمةوة انشاء اللة
1 . نةخير . جارئ مندالم
2 . وةلام داوة
3 . وةلام داوة
4 . وةلام داوة
5 . وةلام داوة .. بةلام موشكيلة نية ديسان بيت دةليم . 27 / 1 / 1984
6. واللة سارا خان ئةوشم وةلام داوة هههههههه ووتم كاك ديلمان
7 . جونكة هةلبزارديكى خرابة !!:D:P واللة سارا خان دةزانى لةبرجى جونكة من هةركيز حةز ناكةم كة شتيك جةماوةر زور بيت منيش ببمة هاندةرى ئةو شتة هةردةم حةزم لة شتى شازة . بةرازيليش هاندةرى كةليك زور لةبةر ئةوة حةزم لئ نية !! شتيكى تريش ماوة بةس ئةوت بئ ناليم
8 . ئةوشم وةلام دايةوة :(
9 . تا بؤلى جوارةمى ناوةندى دواى لةبةر وةرزش نةم توانى تةواوى بكةم . انشاء اللة هةر دةكةريمةوة
10 . سارا خان بليم جى واللة زور باشيش ياريمان كرد سةرتا كوليكشمان كرد بةلام دواى يانةى شيروانة توانيان ئةنجامةكة يةكسان بكةنةوة . بة راستى يانةى شيروانة يةكيكة لة يانة هةر باشةكانى كوردستان ئةم سال من وا دةبينم ركابةريكى زور جاك دةكات ... هةروها سارا خان راهينةرةكةمان جةند هةليكى كرد بؤية نةمان توانى يارييةكا لة بةرزةوندى خومان كؤتاى بئ بينين ..
11 . زمارة ( 25 )
نانا سارا خان برسيارةكانت زور نةبوو بةس زوريانم وةلام دابووة ... بةريزم من لة خزمةتم هةر برسياريكى تريش دةكةى من ئامادةم .. بةلام ئةم جارة برسيارةكان دووبارة نةبيتةوة هههههههههههه
هةر سةركةوتو بيت خاتوو سارا بةرازيلى هاندةرة شيتةكةى بةرازيل [/size]
[center]
[size=20]
دەزانی؟!
هەندێک کەس هەرچەند بیانخوێنیەوە... ماندو نابی!
هەندێک کەس هەرچەند گوێی لێئەگری ... پێیان عادەتـــــ ناکەی
هەندێک کەس هەرچەند دوبارە ببنەوە .... دیسان شازن ، ئەلێی هێشتا نەتکردونەتەوە!بینیوتە؟؟! گوێت گرتوە؟! هەندێک کەس بێ کۆتایین..
[/size][/center]