1

بابه‌ت: بــــــۆ (به‌ڕیوه‌به‌رایه‌تی)

ڕێزو سڵاوم بۆ ئێوه‌ی ئازیز ،

ماوه‌یه‌که‌ کاتم زۆر بوو ڕۆژانه‌ زیاتر له‌ (3-4) کاتژمێر زۆر به‌ خۆشحاڵیه‌وه‌ سه‌ردانی یانه‌م کردووه‌ و به‌پێی توانا خزمه‌تمی ئه‌و ماڵه‌ جوانه‌م کردووه‌ که‌ به‌ هی خۆمی ده‌زانم.

به‌ڵام له‌ ڕۆژی 23/6/2011 که‌ ده‌کاته‌ چوار ڕۆژیتر له‌وانه‌یه‌ زۆر به‌ که‌می بتوانم سه‌ردانی یانه‌ بکه‌م به‌هۆی سه‌رقاڵ بوونم به‌ ئیش و کار ، بۆیه‌ داواتان ڵێ‌ده‌که‌م که‌سێکیتر له‌ جێگای من ده‌ست نیشان بکه‌ن بۆ پله‌ی (سه‌رپه‌رشتیار) به‌ هیوای ئه‌وه‌ی ئه‌و بتوانێت خزمه‌تی زیاتری ئه‌و ماڵه‌ جوانه‌ بکات.

داواکاریه‌که‌م قبوڵ بکه‌ن سوپاستان ده‌که‌م. smile

ده‌توانی گوێ له هه‌موو‌ قورئانی پیرۆز بگریت به‌ ته‌فسیری کوردی له‌ یوتوب فـــــه‌رمــوو

کـاتـێـک ژیـان سـه‌د هـۆکـارم نـیـشـان ده‌دات بـۆ گریان و ئازار . .

مــن هه‌زار هۆکاری نیشان ده‌ده‌م بۆ خه‌نده‌ و ژیانێکی به‌ختیار . . !

2

وه‌ڵام: بــــــۆ (به‌ڕیوه‌به‌رایه‌تی)

خۆشحاڵم كه‌ ئه‌مڕۆ به‌ په‌یوه‌ندیش له‌گه‌ڵ یه‌كتر قسه‌مان كرد سه‌باره‌ت به‌م باسه‌وه‌ .
كاك سه‌هه‌ند تۆ هه‌ركاتێك بڕۆی یاخود بگه‌ڕێیه‌وه‌ سه‌رپه‌رشتیاری
به‌ڵام ئێمه‌ ڕاسته‌وخۆ ده‌ستكاری پله‌ت ناكه‌ین
كه‌ ڕۆیشتووی ماوه‌یه‌ك به‌ كه‌می ده‌ركه‌وتوویت پاشان له‌گه‌ڵت قسه‌ده‌كه‌ین
به‌ڵام تۆ كه‌ ده‌ڕۆی وه‌ك خاتوو ئایه‌ كه‌ گه‌ڕایه‌وه‌ به‌بێ دوودڵی ده‌گه‌ڕێیته‌وه‌ لای ده‌سته‌ی به‌ڕێوه‌به‌ران .

خۆشحاڵترت كردین كه‌ هه‌مووكات پێمان ڕاده‌گه‌یه‌نی له‌كاتی ڕۆیشتنت و گه‌ڕانه‌وه‌ت .

3

وه‌ڵام: بــــــۆ (به‌ڕیوه‌به‌رایه‌تی)

هه‌روه‌ها منیش خۆشحاڵ بووم به‌ قسه‌ کردن له‌گه‌ڵ تۆی ئازیز کاکه‌ ئاسۆ گیان.
هه‌رچۆنێک ئێوه‌ پێتان باش بوو وای لێ بکه‌ن برام ،
من له‌به‌ر ئه‌وه‌ چه‌ند ڕۆژێک زووتر پێم باش بوو پێتانی بڵێم وتم با هه‌وڵ بده‌ن که‌سێک ده‌ست نیشان بکه‌ن له‌ جێگای من تا بۆشایی نه‌که‌وێته‌ جێ ناوی ده‌سته‌ی به‌ڕیوه‌به‌ران.

ده‌توانی گوێ له هه‌موو‌ قورئانی پیرۆز بگریت به‌ ته‌فسیری کوردی له‌ یوتوب فـــــه‌رمــوو

کـاتـێـک ژیـان سـه‌د هـۆکـارم نـیـشـان ده‌دات بـۆ گریان و ئازار . .

مــن هه‌زار هۆکاری نیشان ده‌ده‌م بۆ خه‌نده‌ و ژیانێکی به‌ختیار . . !