1

بابه‌ت: له‌یاری گه‌رانه‌وه‌ سبه‌ی عێراق ده‌بێته‌میوانی ئێران

سبه‌ی پێنج شه‌ممه‌ له‌ یاری گه‌رانه‌وه‌ ی پاڵاوتنی ئۆڵۆمپی له‌نده‌نی كیشوه‌ری ئاسیا ی  2012هه‌ڵبژارده‌ی ئۆڵمپی عێراق ده‌بێته‌ میوانی هه‌ڵبژارده‌ی ئۆڵۆمپی ئێران ، له‌ یاری چوون هه‌ڵبژارده‌ی ئێران له‌نێو یاریگای شه‌هید فه‌ره‌نسۆ هه‌ریری له‌ هه‌ولێر توانی سه‌ركه‌وتن به‌ده‌ست بهێنێت به‌سه‌ر هه‌لبژارده‌ی عێراق به‌ئه‌نجامی  1:0 ، له‌یارییه‌كه‌ی سبه‌ی هه‌لبژارده‌ی عێراق له‌ئه‌ركێكی قورس دا ده‌یوێت قه‌ره‌بووی دۆرانه‌كه‌ی بكاته‌وه‌  به‌لام به‌و ئاسته‌ی كه‌له‌یاری چوون پێشكه‌شی كرد هه‌لبژارده‌ی عێراق كه‌ئاستێكی یه‌ك جار خراپ بوو ئه‌وه‌ ناتوانێت سه‌ركه‌وتن به‌ده‌ست بهێنێت

newline-sport

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

2

وه‌ڵام: له‌یاری گه‌رانه‌وه‌ سبه‌ی عێراق ده‌بێته‌میوانی ئێران

dast xosh bo am hawala kaka sane sarfiraz bet smile

ئه‌کرێ له‌ گه‌ڵ ئاسمان ڕێککه‌وین دوووباڵی ئه‌فسوناویم باتێ...تا بۆ لای بفڕم؟! ئه‌شێ ده‌ریا له‌ گه‌ڵما هه‌ند میهرابان بێت نه‌هێڵێ قوڵای بمخنکێنێ .شه‌پۆله‌کانیش ئارام کاته‌وه‌ ...تا له‌ لای له‌نگه‌ربگرم ئه‌وه‌ی که‌ ئاسته‌مه‌و ناکرێ ..ئه‌ی یار مه‌ودای نێوان...ڕۆحی من و دڵی تۆیه‌ نازانم چۆن هه‌نگاو بنێم و چۆن بیبڕم ؟!
http://www.lexilogos.com/keyboard/sorani.htm

3

به‌هیوای سه‌ركه‌وتن بۆ ئێران..

4

winkبه هيوايى سةركةوتن بو عيراق

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

5

سه‌رکه‌وتن بۆ خۆمان

بژيت بۆ پێگه‌ياندنی ئه‌م هه‌وڵه‌.

6

به هيوارى سه ركه وتن بؤ عيراق به لام بردنه وه ى به دوو كول زور زه حمه ته

[center]من ئەمەوێ بۆ تۆ بمرم
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
  شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
    یا بە دەستی خۆت بمکوژی