1

بابه‌ت: مسته‌فا که‌ریم : له‌سه‌ر چه‌ند هۆیه‌کی ساده‌ سیدکا منی دورخسته‌وه‌

یاریزانی به‌تووانی هه‌ڵبژارده‌ی عێڕاق مسته‌فا که‌ریم که‌دووینێ له‌لایه‌ن ڕاهێنه‌ری ئه‌ڵمانی وۆڵف گانگ سیدکاوه‌ له‌ ریزی هه‌ڵبژارده‌که‌ دوور خرایه‌وه‌ ئه‌مڕۆ پێنچ شه‌ممه‌ یه‌که‌م لێوانی ـدا .
مسته‌فا که‌ریم ووتی : ڕاهینه‌ر سیدکا له‌ پشت دورسخستنه‌وه‌که‌مه‌وه‌ بوو .
زیاتر : ئه‌و داوای له‌من کرد که‌ شووێنی یاری کردنم بگۆڕم و له‌ هێرشبه‌ری سه‌ری ڕمه‌وه‌ بمگوێزێته‌وه‌ بۆ باڵی چه‌پ منیش ئه‌وه‌م ڕه‌ت کرده‌وه‌ و ووتی ناتووانم له‌و شووێنه‌ یاری بکه‌م و ئه‌ویش ڕاسته‌وخۆی پێی ڕاگه‌یاندم ده‌بێت یه‌که‌ی سه‌ربازگه‌که‌ به‌جێ بهێڵیت سێ ڕۆژ پێش یاریه‌که‌مان به‌رامه‌ر هه‌ڵبژارده‌ی یه‌مه‌ن .
مسته‌فا ووتی : من زۆرم پێ سه‌یره‌ ئه‌و داوا له‌ یاریزانان ده‌کات که‌ شووێنه‌کانیان بگۆڕن وه‌ک جۆن مه‌هدی که‌ریم هێرشبه‌ری باڵه‌ی راسته‌  که‌چی له‌ به‌رگری چه‌پ یاری پێ ده‌کات .
له‌ کۆتایی ـدا ووتی : من داوای لێبوردنم لێ کردووه‌ به‌ڵام ئه‌و ووتوویه‌تی دوای یاریه‌که‌ی یه‌مه‌ن ڕه‌نگه‌  بانگێشتت بکه‌مه‌وه‌ (به‌ پێکه‌نینه‌وه‌) .

[center]من ئەمەوێ بۆ تۆ بمرم
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
  شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
    یا بە دەستی خۆت بمکوژی
[/center]

2

وه‌ڵام: مسته‌فا که‌ریم : له‌سه‌ر چه‌ند هۆیه‌کی ساده‌ سیدکا منی دورخسته‌وه‌

MAHDE YAREZANIKE ZO0OR CHAKA

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]