1

بابه‌ت: خوشكه‌كه‌ی مایكڵ بووه‌ به‌حیجاب

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/385538_281171311928944_152858888093521_806162_1826127788_n.jpg

[size=16]خوشكه‌كه‌ی مایكڵ بووه‌ به‌حیجاب
له‌هه‌نگاوێكی چاوه‌رواننه‌كراودا خوشكه‌كه‌ی مایكڵ جاكسۆنی كۆچكردوو به‌جلوبه‌رگێكی داپۆشراوه‌وه‌ به‌حیجابێكی عه‌ره‌بی‌و عه‌بایه‌كی ڕه‌شه‌وه‌ ده‌ركه‌وتء ئاماده‌بوانی توشی شۆككرد[/size]

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

2

وه‌ڵام: خوشكه‌كه‌ی مایكڵ بووه‌ به‌حیجاب

جێگای خۆشحاڵیه‌ كه‌ هه‌ر كه‌س ببێته‌ موسڵمان ،به‌ڵام ئه‌م وێنه‌یه‌ كه‌ دات ناوه‌ و ده‌ڵێی ئه‌مه‌ حیجابی له‌به‌ر دایه‌
ئه‌مه‌ حیجاب نیه‌ له‌ ئیسلام ،ئه‌گه‌ر بێت و سه‌یری وێنه‌كه‌ بكه‌ین به‌ جوانی ده‌بینین ئه‌م ئافره‌ته‌ لاقی ڕوته‌ و وه‌ نێوانی هاتنه‌وه‌یه‌كتری ئه‌و حیجابه‌ی له‌به‌ریه‌تی ڕه‌نگێكی قاوه‌ی دیاره‌ ئه‌وه‌ من پێم وایه‌ گۆشتبێ ،ئه‌گه‌ر ئه‌م قسه‌یه‌ی من ڕاست بێ ،ئه‌وه‌ بۆچونی من بۆ ئه‌م سیناریۆیه‌ ئه‌وه‌یه‌
ئه‌م ئافره‌ته‌ ده‌یه‌وێ ئیسلام ناشرین بكات ،به‌ڵام ڕه‌نگه‌ بۆچونی من هه‌ڵه‌ بێ ، به‌ڵام ئه‌و وێنه‌یه‌  لای من له‌ ژێر پرسیار دایه‌  .

3

smile mnish wak to

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

4

ئەوە حیجاب نییە ، سەیری کەیی بە ووردی .  ..

5

شه‌ره‌فخان نووسی:

جێگای خۆشحاڵیه‌ كه‌ هه‌ر كه‌س ببێته‌ موسڵمان ،به‌ڵام ئه‌م وێنه‌یه‌ كه‌ دات ناوه‌ و ده‌ڵێی ئه‌مه‌ حیجابی له‌به‌ر دایه‌
ئه‌مه‌ حیجاب نیه‌ له‌ ئیسلام ،ئه‌گه‌ر بێت و سه‌یری وێنه‌كه‌ بكه‌ین به‌ جوانی ده‌بینین ئه‌م ئافره‌ته‌ لاقی ڕوته‌ و وه‌ نێوانی هاتنه‌وه‌یه‌كتری ئه‌و حیجابه‌ی له‌به‌ریه‌تی ڕه‌نگێكی قاوه‌ی دیاره‌ ئه‌وه‌ من پێم وایه‌ گۆشتبێ ،ئه‌گه‌ر ئه‌م قسه‌یه‌ی من ڕاست بێ ،ئه‌وه‌ بۆچونی من بۆ ئه‌م سیناریۆیه‌ ئه‌وه‌یه‌
ئه‌م ئافره‌ته‌ ده‌یه‌وێ ئیسلام ناشرین بكات ،به‌ڵام ڕه‌نگه‌ بۆچونی من هه‌ڵه‌ بێ ، به‌ڵام ئه‌و وێنه‌یه‌  لای من له‌ ژێر پرسیار دایه‌  .

http://www.facebook.com/baxtear.kurdi

رۆژێک دادێت لەسەر گۆڕەکەم دادەنیشی
قورئان دەخوێنی و دەگری

بەگریانەوە بانگم دەکەی لەوێ نیم
تا پێت بڵێم گیان
چەند وەڵامت دەدەمەوە گوێت لێم نابێت
دەستەکانم دەهێنم فرمێسکەکانت دەسرم
بەڵام خۆڵی سەر گۆڕەکەم ناهێڵی هەستمەوە لات بم
ئەو جارەیان بمبورە
کە بەشداری خەم و گریانت نابم