پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » * ههديهى سهرههنگ بؤ مناليك *
پهڕه 1
[size=24]ده ستهكانت خۆش جوانه بهڵام تۆئه ڵێیی له ساڵی2010وێنهكهگیراوه خۆتۆپی دهستی مناڵهكه2012یه كهچی هێشتاماوه بگهین به2012[/size]
[size=24]ده ستهكانت خۆش جوانه بهڵام تۆئه ڵێیی له ساڵی2010وێنهكهگیراوه خۆتۆپی دهستی مناڵهكه2012یه كهچی هێشتاماوه بگهین به2012[/size]
شه یدا نووسی:[size=24]ده ستهكانت خۆش جوانه بهڵام تۆئه ڵێیی له ساڵی2010وێنهكهگیراوه خۆتۆپی دهستی مناڵهكه2012یه كهچی هێشتاماوه بگهین به2012[/size]
slaw hamu shtek ka drost akret
tarexe 2 sal grente la sare dadanret
deyara am 2012 tarexe expayarakayate
baxtear kurdi نووسی:شه یدا نووسی:[size=24]ده ستهكانت خۆش جوانه بهڵام تۆئه ڵێیی له ساڵی2010وێنهكهگیراوه خۆتۆپی دهستی مناڵهكه2012یه كهچی هێشتاماوه بگهین به2012[/size]
slaw hamu shtek ka drost akret
tarexe 2 sal grente la sare dadanretdeyara am 2012 tarexe expayarakayate
[size=24]هههههههههه
دهستهكانت خۆش خوشكێ زۆر پێكهنینم هات به تاریخی ئێكس پایهر[/size]
MARYAM نووسی:baxtear kurdi نووسی:slaw hamu shtek ka drost akret
tarexe 2 sal grente la sare dadanretdeyara am 2012 tarexe expayarakayate
[size=24]هههههههههه
دهستهكانت خۆش خوشكێ زۆر پێكهنینم هات به تاریخی ئێكس پایهر[/size]
hhhhhhhh waya walla
وابزانم سرهنگ خوى ئهم دريسهى دا بوو بهم مناله كه ناوى ( دانيال ) بوو.
- سڵاو، ئا بهڵێ وابزانم ئهمه "دانیال"ــه. .
ئهو درێسه، لهگهڵ چهند دانهیهكی تر لای من بوون، دواتر دابهشم كردن، یهكێك لهوانه ئهو منداڵه زیرهكه بوو. . قسهی خۆش بوو، هیوادارم بیبینمهوه.
MARYAM نووسی:وابزانم سرهنگ خوى ئهم دريسهى دا بوو بهم مناله كه ناوى ( دانيال ) بوو.
ئهو درێسه، لهگهڵ چهند دانهیهكی تر لای من بوون، دواتر دابهشم كردن، یهكێك لهوانه ئهو منداڵه زیرهكه بوو. . قسهی خۆش بوو، هیوادارم بیبینمهوه.
كابتن كةى دريسيكيش دةدةبيت بة من .... زؤر دلخؤش دةبم
SarhangMuhsin نووسی:MARYAM نووسی:وابزانم سرهنگ خوى ئهم دريسهى دا بوو بهم مناله كه ناوى ( دانيال ) بوو.
ئهو درێسه، لهگهڵ چهند دانهیهكی تر لای من بوون، دواتر دابهشم كردن، یهكێك لهوانه ئهو منداڵه زیرهكه بوو. . قسهی خۆش بوو، هیوادارم بیبینمهوه.كابتن كةى دريسيكيش دةدةبيت بة من .... زؤر دلخؤش دةبم
- دوای تهواو بوونی قۆناغی یهكهمی خولی عێڕاق وهبیرم بێنهوه، ئینشائهڵا درێسێكی خۆمت دهدهمێ.
ba xwa mnesh dresakm dawet
سلاو
وێنهيهکهی جوانه
سهبارهت به ساڵهکهی شتێکی زۆر ئاسايه ئهوه ئيشی تاجيرهکانی ئێمهن
مهريهم خان بزانه چۆن سهرههنگت تووشی کێشه کرد ههموو دوای درێسی لێ دهکهن هههههههه:lol:
دهست خۆش بێت گوڵی يانه بابهتهکان ههردهم جوانن:)
مهريهم خان بزانه چۆن سهرههنگت تووشی کێشه کرد ههموو دوای درێسی لێ دهکهن هههههههه
ئێ وایە کاک ڕەوشت ئێمە کاک سەرهەنگ بە پێشەنگی خۆمان دادەنێین
سلاو
وێنهيهکهی جوانه
سهبارهت به ساڵهکهی شتێکی زۆر ئاسايه ئهوه ئيشی تاجيرهکانی ئێمهن
مهريهم خان بزانه چۆن سهرههنگت تووشی کێشه کرد ههموو دوای درێسی لێ دهکهن هههههههه:lol:دهست خۆش بێت گوڵی يانه بابهتهکان ههردهم جوانن:)
hhhhhhhhhhhhh
qae naka
jamawaresh haqe xoyana
chonka gar ba 7oe awanawa nabe sarhang pesh nakawe:)
baxtear kurdi نووسی:SarhangMuhsin نووسی:- سڵاو، ئا بهڵێ وابزانم ئهمه "دانیال"ــه. .
ئهو درێسه، لهگهڵ چهند دانهیهكی تر لای من بوون، دواتر دابهشم كردن، یهكێك لهوانه ئهو منداڵه زیرهكه بوو. . قسهی خۆش بوو، هیوادارم بیبینمهوه.كابتن كةى دريسيكيش دةدةبيت بة من .... زؤر دلخؤش دةبم
- دوای تهواو بوونی قۆناغی یهكهمی خولی عێڕاق وهبیرم بێنهوه، ئینشائهڵا درێسێكی خۆمت دهدهمێ.
كاپتن منیش درێسێكم ئهوێ بۆگۆل پارێزهكهم
hhhhhhhhhhhhh
sarhang wabzanm axere abe dokaneke jomla froshe danaee:lol::lol:
dae dae heshta dawa kan
باشه ئینشائهڵا ههوڵ ئهدهم، مهریهم چونكه بابهت هی تۆیه، داواكاران چهند ناون پێكهوه بیانووسه و لای خۆت ناوهكانیان پاشهكهوت بكه، تا دواتر ڕێ دهكهوێ كه درێسهكانیان بۆ ئاماده بكهم ئینشائهڵا.
nawm bnusa
دةست خؤش بؤ بابةتةكة منيش 2 دريسي شازى كابتنم لاية ئةكةر ئةوان عةرز كةم لةوانةية لةسةر دريس كيشة روبدات.
ناوى منيش بنووسة من زؤر تةماحم مريةم.بادانةيةكى تريش وةركرم.
دةست خؤش بؤ بابةتةكة منيش 2 دريسي شازى كابتنم لاية ئةكةر ئةوان عةرز كةم لةوانةية لةسةر دريس كيشة روبدات.
ناوى منيش بنووسة من زؤر تةماحم مريةم.بادانةيةكى تريش وةركرم.
نة كاك توحيد
جةنابت دانةيةكى خوت بدة بة ئةنداميكى تر
توحيد نووسی:دةست خؤش بؤ بابةتةكة منيش 2 دريسي شازى كابتنم لاية ئةكةر ئةوان عةرز كةم لةوانةية لةسةر دريس كيشة روبدات.
ناوى منيش بنووسة من زؤر تةماحم مريةم.بادانةيةكى تريش وةركرم.نة كاك توحيد
جةنابت دانةيةكى خوت بدة بة ئةنداميكى تر
نةخير مريةم خان يةكةم هةدية هةدية ناكريتةوة.دووةم ئةو دريسانةى من تايبةتن تا ئيستا دلم نةهاتووة لةبةريان بكةم.سئ يةم ئةكةر كابتن خؤي داوايان بكاتةوة بؤم نية بيان دةمةوة.
منیش:)
MN HAMA
BO TOSH WARE AGRM:)
TALYA نووسی:منیش:)
MN HAMA
BO TOSH WARE AGRM:)
كريت لةبازار يان دياري كابتنة؟
MARYAM نووسی:TALYA نووسی:منیش:)
MN HAMA
BO TOSH WARE AGRM:)كريت لةبازار يان دياري كابتنة؟
اللة و يعلم :):)
توحيد نووسی:MARYAM نووسی:MN HAMA
BO TOSH WARE AGRM:)كريت لةبازار يان دياري كابتنة؟
اللة و يعلم :):)
بارك الله فيك جوابةكى راستت دامةوة بةلام بزانة ئةوةى داواى كرد دةبيت بؤي بينى جونكة وا ئامازةت بيداوة لةسةرةوة منيش لة داواكراوانم.؟
ان شاءالله جاورين.
wabzanm bas mn la qaema nabawm hhhhh
mnish
چاوت ساغ بێ
baxtear kurdi نووسی:SarhangMuhsin نووسی:- سڵاو، ئا بهڵێ وابزانم ئهمه "دانیال"ــه. .
ان شاء الله بة بيرت دةهينمةوة ... زؤر سوباست دةكةم كابتن
كاك سرهةنك خراب توش بوى
دةست خؤش دةستى كابتنيش خؤش بيت
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » * ههديهى سهرههنگ بؤ مناليك *
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]