1

بابه‌ت: تكایه‌ یارمه‌تیم بده‌ن پاسۆردی یاهووم دزراوه‌

خۆشه‌ویستان ئیمێله‌كم هه‌یه‌ له‌ڕاستی ئی خۆم نیه‌ ئی كچێكی هاورێمه‌ له‌ كۆلێژ پاسۆرده‌كه‌ی لێدزراوه‌ ده‌شزانی كێ دزیتی به‌ڵام ئه‌و نایداته‌وه‌ ئه‌گه‌ر یه‌كێك به‌س پێم بڵێ چۆن ئه‌م پاسۆرده‌ بینمه‌وه‌ ئه‌وه‌ زۆر مه‌منونتان ده‌بم

هیوادارم یه‌كێك هه‌بێت یارمه‌تیم بدات

به‌ڵام تكاده‌كه‌م چونكه‌ ئامانه‌ته‌ ناتوانم بیده‌م به‌كه‌س ئه‌گه‌ر بكرێت به‌س ڕیگه‌ی هاتنه‌وه‌م پێ بڵێن

ڕیزم بۆتان هه‌یه‌ به‌قوربانتان بم

2

وه‌ڵام: تكایه‌ یارمه‌تیم بده‌ن پاسۆردی یاهووم دزراوه‌

به‌سه‌ر چاوان براگیان برۆ له‌به‌شی كۆمپیته‌رو ئه‌نته‌رنێت

به‌ڤیدیۆ شیكراوه‌ته‌وه‌ ببینه‌ سودی لی وه‌ر بگره‌

http://www.orkutguys.com/comments/beautiful/images/beautiful.gif
ئێستاكه تۆ، له من ونى منيش له تۆ،دورو وونم!
پێوانه‌ى رێگاى نێوانمان چه‌ند بستێكه ،
نه خۆزگه‌م ده‌ستى پێده گات نه‌ده‌نگم ده‌گاته لات!

3

[center][size=24]براكه‌م ئیمێلی هه‌ركه‌سێكه‌ له‌سه‌ر چاوم

ئه‌گه‌ر ئیمێلی به‌دیل یاخود پڕۆفایل نه‌گۆڕدرابێت ئه‌وه‌ ده‌توانم بیهێنمه‌وه‌ به‌ (Forget your ID or password ) به‌ڵام ئه‌گه‌ر ئه‌م دوانه‌ ده‌ست كاری كرابن ئه‌وه‌ ده‌ستی لێ بشۆوه‌

ده‌توانی سود له‌م بابه‌ته‌ی فریشته‌ خان وه‌ربگری كه‌ به‌ ڤیدیۆ شیكردۆته‌وه‌

فه‌رموو لێره‌ بابه‌ته‌كه‌ی فریشته‌خان كه‌ به‌ ڤیدیۆ باسی كردوه‌ ببینه‌

وه‌ئه‌گه‌ر بتوانی ئینجازه‌ له‌ خاوه‌ن ئیمێله‌كه‌ وه‌ربگری به‌په‌یامی تایبه‌تی بۆم بنێری ده‌توانم كێشه‌كه‌ت بۆ چاره‌سه‌ر بكه‌م
ئه‌گه‌ر به‌و ئیمێله‌ش كه‌سێكی تر بێته‌خه‌ت ئه‌وه‌ ده‌توانین به‌ كیلۆجه‌ر لێی وه‌ربگرینه‌وه‌ بێ ئه‌وه‌ی ( ئه‌وكه‌سه‌ی پاسۆردی بردیه‌ ) پاسۆرده‌كه‌ی بۆوه‌رگرینه‌وه‌

ئه‌مانه‌ش له‌كاتێكدا ئه‌كرێن كه‌ ئیمێلی ( پاسۆرد دزراو ) لای ئێمه‌ بێت چونكه‌ ئێمه‌ هه‌ولێ بۆئه‌ده‌ین

ئه‌گه‌ر هه‌ر شته‌كه‌ش نیهێنیبێت ده‌توانی وه‌ك باسمكرد ڤیدیۆكه‌ی فریشته‌ خان دابه‌زێنی و سودی لێ ببینیت چونكه‌ زۆر به‌جوانی شیكردۆته‌وه‌ به‌ڵام ئه‌گه‌ر وه‌ك وتم ( ئیمێلی به‌دیل یان پڕۆفایل ) گۆڕابێت ئه‌وه‌ ته‌نها به‌ ڕێگه‌ی ( كیلۆجه‌ر ) دێته‌وه‌

[/size][/center]

4

[size=24]زۆر سوپاس فریشته‌ خان وه‌ك ده‌ست خۆشیشم لێ كردی به‌ڵام فریشته‌ خان به‌ چ ( فۆرماتێك سه‌یڤ كراوه‌ ) ڤیدیۆكه‌ ؟؟؟؟؟

سوپاس كاك ئاسۆ باشه‌ من پێێ ده‌ڵێم بزانم ڕازی ده‌بێت ئه‌گه‌ر ڕازی بێت چی و چی ده‌وێت بۆ هێنانه‌وه‌ی

به‌هیوای وه‌ڵامتان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size]

5

به‌سه‌ رچاوان

به‌فۆرماتی ویندۆس میدیا پلایێر به‌رێزم

http://www.orkutguys.com/comments/beautiful/images/beautiful.gif
ئێستاكه تۆ، له من ونى منيش له تۆ،دورو وونم!
پێوانه‌ى رێگاى نێوانمان چه‌ند بستێكه ،
نه خۆزگه‌م ده‌ستى پێده گات نه‌ده‌نگم ده‌گاته لات!

6

زۆر سوپاس فریشته‌ خان وا ئێستا ده‌یگۆڕم چونكه‌ من به‌س ڕیاڵ پلایر به‌كاردێنم به‌ڵام نه‌یخوێنده‌وه‌ ئێستا ئیشی پێده‌كه‌م

7

[center][size=24]كاك هێمن زۆر سوپاس به‌ومتمانه‌ی كه‌ به‌منت كرد به‌ په‌یامی تایبه‌تی ئه‌وه‌ی ویستم بۆت ناردووم مه‌به‌ستی منیش ته‌نها یارمه‌تی تۆی به‌ڕێزه‌ ئێستاته‌نها یه‌ك شت ماوه‌ ئه‌ویش پڕۆفایلی ئیمێلی پاسۆرد دزراو له‌گه‌ڵ ڕیزمدا ؟؟؟؟؟[/size][/center]

8

kak  Aso  aweshm  Bot  Nard   Bot Hat?????