1

بابه‌ت: پیاوان ده‌بێت کچی بچوکتر له خۆیان ماره بکه ن ....؟؟؟؟؟

[size=16] سڵاوتان لێبێت هاورێیان...............:)
بۆ یه که م جار ئه مه وێت له م به شه یا به ژداری بکه م

لێکۆڵینه‌وه‌یه‌کی به‌ریتانی نوێ نیشانی ده‌دات، که ئه‌و پیاوانه‌ی ژنێکی پێنج ساڵ - به‌لایه‌نی که‌مه‌وه - گه‌‌نجتر له خۆیان ده‌هێنن، ژیانێکی هاوسه‌ری ئاسووده‌‌یان هه‌یه. هه‌روه‌ها ئاسووده‌تر ده‌بن، ئه‌گه‌ر ژنه‌که ئاستێکی ژیری هه‌بێت.
هه‌روه‌ها ئه‌نجامه‌کانی ئه‌م لێکۆڵینه‌وه‌ ده‌ریده‌خات، که ئه‌و پیاوانه‌ی ژنێکی پێنج ساڵ یان زیاتر گه‌وره‌تر له‌خۆیان ده‌هێنن، ئه‌گه‌ری جیابوونه‌وه‌یان سێ جار له‌و هاوسه‌رانه زیاتره، که هاوته‌مه‌نن. هاوکات گه‌نجی ژن له‌چاو پیاودا ئه‌گه‌ره‌کانی پێکه‌وه مانه‌وه و به‌ختیاری خێزان ڕوو له به‌رزبوونه‌وه ده‌کات.
[/size]

[size=16]ئێوه تا چه ن له گه ڵ ئه م لێکۆڵینه وه یان ؟؟؟؟؟
حه ز ئه که ن ئه وکه سه ی که ژیانی له گه ڵا دروست ئه که ن جیاوازی ته مه نتان چ‌ ن بێت؟؟؟
به ره ئی ئێوه تا چ‌ ن ته مه ن ده ور ئه بینێت له کاتی هه ڵبژاردنی که سێک بۆ دروست کردنی ژیان؟؟؟؟
ئه گه ر که سێکتان زۆر به دڵ بێت  له هه موو رویه که وه حه زبکه ن زه واج بکه ن به یه که وه به ڵام چوار تا پێنچ ساڵ له خۆت بچوکتره ئایا گوێ به ته مه ن ئه یه ن له وکاته یا؟؟
بۆ چی کوران حه زئه که ن هاوسه ره که یان له خۆیان بچوکتر بێ نه ک گه وره تر؟؟؟ ئه مه تایبه ته به کوران
کچان بۆ حه زئه که ن کوران له خۆیان گه وره تر بێت؟؟؟؟؟ئه مه یان بۆ کچان:)
هیوادارم هه موو هاورێیان به ژداری بکه ن
[/size]

2

وه‌ڵام: پیاوان ده‌بێت کچی بچوکتر له خۆیان ماره بکه ن ....؟؟؟؟؟

[size=24]من جوابی خۆم هه‌یه‌
ئه‌ویش ئه‌وه‌یه‌......كچ زوو پیر ده‌بن بۆیه‌ پیاوان ژن له‌‌خۆیان بچوكتر ده‌ینن
زۆر قسه‌ هه‌یه‌ باسی بكه‌م به‌لام هێشتا ئه‌ندامان ماون
با ئه‌وانیش قسه‌ی له‌سه‌ر بكه‌ن
[/size]

يؤفانتس يانةى دوينئ ئةمرؤ سبةى
http://smn21.com/up/uploads/jpg/f0c88882ff.jpg

3 (دەستکاری کراوە: Blnd Hawlery 2009-11-01 21:10:25)

edris shexany نووسی:

[/size]

[size=16]راسته قسه كه ت كه كج زوو كه وره ده بيت ...نه ك بير ده بيت....
بير نابيت به لام كج زوو كه وره ده بيت .... ئه ويش به هؤى جه ند
سه به بيكه وه
بؤيه خه لكيش له خؤيان بجوكتر ده ينن
به لام به راى من ئه كه ر ته مه نيشيان وه ك يه ك بيت
زؤؤؤؤر ئاساييه كى ده لى تؤ تا سبه ى له زيان ده مينى
له به ر ئه وه ش نا . به س ئه كه ربشمينى هه ر ئاساييه زؤؤريش
ده ستت خؤشبيت فيفه خان[/size]

[size=30][email protected][/size]

4

[size=16]سوپاس بۆ په یامه کانتان و ووته کانتان سه رکه وتوبن[/size]

5

[center]
ده‌ستت په‌نجه‌كانت خۆش بێت ڤیڤی خان ته‌ورێكی جوانه‌ بژیت گیانه‌

به‌رای خۆم ته‌مه‌ن ده‌ور نابینیت .. حه‌ز ئه‌كه‌م باسی چه‌ند نمونیه‌ك بكه‌م كه‌ كه‌سه‌كان زیكن له‌ خۆمه‌وه‌ ،هاورێیه‌كی نزیكی خۆم‌ ماویك به‌ر له‌ ئێستا كچی هێنا كه‌ كچه‌ 11 ساڵ بچوكتره‌ له‌ خۆی ،، وه‌ هاوریكتریشم كچێكی هێناوه‌ كه‌ كچه‌كه‌ نزیكه‌ی 10 ساڵ له‌ خۆی گه‌وره‌تره‌ .. بۆیه‌
من ئه‌ڵێم تا راده‌یه‌كی زۆر ته‌مه‌ن ده‌ورنابینیت .. زیاتر كه‌سایه‌تی و رێك و پێكی كچه‌كه‌ ده‌ور ئه‌بنیت .. واته‌  ئێستا كه‌ ئه‌شقی كه‌سێك بین بیر له‌ ته‌مه‌ن ناكه‌ینه‌وه‌ ،،  وه‌ ئه‌و كورانه‌ی كه‌ حه‌ز ئه‌كه‌ن ئه‌و كه‌سه‌ی ئه‌یكه‌ن به‌ هاوسه‌ری خۆیان ته‌مه‌ن یان له‌ خۆیان بچووكتر بیت بیر له‌ داهاتوو ئه‌كه‌نه‌وه‌ ، من ئه‌مه‌ به‌ هۆكاری سه‌ركی دا ئه‌نێم به‌لام به‌رای من جیاوای ته‌مه‌ن له‌ 5 ساڵ نه‌ كه‌متر و نه‌ زیاتر بێت ،، بوونی زیاتر له‌م ته‌مه‌ن زۆر جار ئه‌بێته‌ كێشه‌  بۆ  هه‌ردوو ره‌گه‌ز

دووباره‌ ده‌ستت خۆش بێت خاتوو ڤیڤی بۆ ئه‌م ته‌وه‌ره‌ جوانه‌ ،،
[/center]

http://www.kurdupload.com/images/TCBlS1353050143/domenal-da4ed3248d.gif

6

[size=16]وه‌ڵامی كاك دیلمان‌ باسێكی تر هه‌ڵده‌گرێ ئه‌ویش ئه‌وه‌یه‌ كه‌ "خۆشه‌ویستی كات و شوێن و ته‌مه‌ن و زمان نازانێ". كه‌ ئه‌ویش ڕاسته‌ و جێگه‌ی گومان نیه. به‌ڵام باسه‌كه‌ی ڤیڤی له‌سه‌ر ئه‌وه‌یه‌ ئایا ڕازی ده‌بن به‌وه‌ی كوڕان بكه‌ونه‌ ژێر كاریگه‌ری جیابوونه‌وه‌ ئه‌گه‌ر هاتوو كوڕ كچێكی هه‌ڵبژارد پێنج ساڵ یان زیاتر له‌ خۆی بچوكتر بوو وه‌ك له‌ لێكۆڵینه‌وه‌كه‌دا وا هاتووه‌؟!. یانیش له‌ هه‌وڵی بینینه‌وه‌ی كچێكی هاوته‌مه‌نی خۆتان ده‌بن بۆ ئه‌وه‌ی دوور بكه‌ونه‌وه‌ له‌و ڕێژه‌ زۆره‌ی جیابوونه‌وه‌ كه‌ به‌هۆی بچوكی كچ و گه‌وره‌یی كوڕ هه‌یه‌؟![/size]

7

ده ستت خوش بيت     من ته مه ن مان وه ك يكه له خوا به زيادبى (6) ساله كيشه مان نيه

8

[size=16]سه‌رتا ده سته كانت خۆش بیت بۆ ئه‌م ته‌وره گپتۆگۆیه بابه تیكی زۆر به سوده بۆ هه‌موو هاوریان

ئێوه تا چه ن له گه ڵ ئه م لێکۆڵینه وه یان ؟؟؟؟؟
من هه ندیك له گه لیمه و هه ندیكیش له گه لی نیمه بۆ نمونه زۆر كه س هه یه خیزانی له خۆی بجوكتر بوه كیشه یان هه بووه بیان وتیه ئه گه ر خیزانت منال نه بوایه له وانه یه ئه م كیشانه تان نه بوایه كاكه خیزانت مناله هه ر ئه وه ند ئه زانی  زۆر جاریش هه یه كه خیزانت له خۆت بجوكتر ئه بیت یان كجیك ده ست نیشان ئه كه یت كه له تۆ بجوكتر بیت زۆر باشتر بیت له وانه یه ئافره ت زووتر بیر بن له بیاوان بۆیه منیش بیم باشه كجه كه ی هه لی ئه بزیری با بجوكتر بیت له تۆ نه ك گه وره تر بیت

حه ز ئه که ن ئه وکه سه ی که ژیانی له گه ڵا دروست ئه که ن جیاوازی ته مه نتان چ‌ ن بێت؟؟؟
من زینای یه كه مم بیك هیناوه حه زیش ئه كه م زیانی دووه مم كجیك بیت زۆر له خۆم بجوكتر بیت به لایه نی كه مه وه 8 سال بیت جونكه باوكم زنی دوه می 10 سال له خۆی بجوكتره هیشتاش باوكم دانانیشت ئه لی زنیكی تر ئه هینم كه دایكی بجوكم له و بیرتر بوه
بۆیه منیش حه ز ئه كه م زنه كه ی ئه یخوازم له خۆم زۆر بجوكتر بیت

به ره ئی ئێوه تا چ‌ ن ته مه ن ده ور ئه بینێت له کاتی هه ڵبژاردنی که سێک بۆ دروست کردنی ژیان؟؟؟؟
خۆی ته مه ن زۆر گۆینگی ئه وه تۆی خۆی هه یه به لام له هه مان كاتیش دا خۆشه ویستی ئه و كه سه زیاتر ده ور ئه بینیت بۆیه من هه موو لایه كم بی باشه و هه موو شتیكیش ده وری خۆی ئه بیت ته مه ن خوشه ویستی عقل بنه ماله هه موو ئه و شتانه ده وریكی سه ره كی ده بیت

ئه گه ر که سێکتان زۆر به دڵ بێت  له هه موو رویه که وه حه زبکه ن زه واج بکه ن به یه که وه به ڵام چوار تا پێنچ ساڵ له خۆت بچوکتره ئایا گوێ به ته مه ن ئه یه ن له وکاته یا؟؟
من نه خیر گوی له ته مه ن ناگر ئه گه ر بی تو 10 سالیش له خۆم بجوكتر بیت گرینگ ئه و كه سه یه له گه ل من بگونجیت

بۆ چی کوران حه زئه که ن هاوسه ره که یان له خۆیان بچوکتر بێ نه ک گه وره تر؟؟؟ ئه مه تایبه ته به کوران
خۆی ئه وی راستی بیت یه كی وه كی من حه زم لیه دوو زنیكی له خۆم بجوكتر هه بیت جونكه بروا ناكه م قه ت لیان تیر بم ببوره كه ئه و قسه ئه كه م ئه مه واقعیه كه كه من ناتوانم خۆی لی بشارمه وه بۆیه نامه ویت هیج كات داوا له خیزانم بكه م بلی نا جا ئه گه ر له خۆشت گه وره تر بیت یانی بیر ئه بیت و تۆش مه حته ل ئه بیت بۆیه من بیم باشه بجوكتر بیت نه ك گه وره تر بیت

کچان بۆ حه زئه که ن کوران له خۆیان گه وره تر بێت؟؟؟؟؟ئه مه یان بۆ کچان  ئه وه شمولی من ناكات با كجان وه لام بده نه وه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كاتیكی خۆش بۆ تۆی گول ڤیڤی گیان [/size]

[email protected]  http://www.kurdup.com/uploads/17663de57c.gif  [email protected]
http://i2.tagstat.com/image03/3/f0da/00bE051s_3q.gif
بگه‌ڕێه‌وه‌ ئه‌ی تووڕه‌ی جوان  هه‌تا جوانتر بی له‌ جاران
http://i128.photobucket.com/albums/p179/snowrebel13/diveders/butterflies.gif

9

edris shexany نووسی:

[/size]

[size=16]من پێچه وانه ی ره ئی تۆم
کچ بۆ پیر ئه بێت؟؟؟؟ئه وه قسه یه که زۆر کۆنه به ڵام به داخه وه تائێستاش هه رئه وترێته وه
به ره ئی من که له کۆنه وه ئه م قسه یه کراوه به س بۆ ئه وه بوو کچه کانیان زوو به ن به شوو زۆر کات داواکاره کان ته مه نیان زۆر بووه ئه مانیش به م بیانوه کچی داماویان رازی کردوه!!!!!!
سوپاس بۆ به ژداریت[/size]

10

D I L M A N نووسی:

[center]
ده‌ستت په‌نجه‌كانت خۆش بێت ڤیڤی خان ته‌ورێكی جوانه‌ بژیت گیانه‌

به‌رای خۆم ته‌مه‌ن ده‌ور نابینیت .. حه‌ز ئه‌كه‌م باسی چه‌ند نمونیه‌ك بكه‌م كه‌ كه‌سه‌كان زیكن له‌ خۆمه‌وه‌ ،هاورێیه‌كی نزیكی خۆم‌ ماویك به‌ر له‌ ئێستا كچی هێنا كه‌ كچه‌ 11 ساڵ بچوكتره‌ له‌ خۆی ،، وه‌ هاوریكتریشم كچێكی هێناوه‌ كه‌ كچه‌كه‌ نزیكه‌ی 10 ساڵ له‌ خۆی گه‌وره‌تره‌ .. بۆیه‌
من ئه‌ڵێم تا راده‌یه‌كی زۆر ته‌مه‌ن ده‌ورنابینیت .. زیاتر كه‌سایه‌تی و رێك و پێكی كچه‌كه‌ ده‌ور ئه‌بنیت .. واته‌  ئێستا كه‌ ئه‌شقی كه‌سێك بین بیر له‌ ته‌مه‌ن ناكه‌ینه‌وه‌ ،،  وه‌ ئه‌و كورانه‌ی كه‌ حه‌ز ئه‌كه‌ن ئه‌و كه‌سه‌ی ئه‌یكه‌ن به‌ هاوسه‌ری خۆیان ته‌مه‌ن یان له‌ خۆیان بچووكتر بیت بیر له‌ داهاتوو ئه‌كه‌نه‌وه‌ ، من ئه‌مه‌ به‌ هۆكاری سه‌ركی دا ئه‌نێم به‌لام به‌رای من جیاوای ته‌مه‌ن له‌ 5 ساڵ نه‌ كه‌متر و نه‌ زیاتر بێت ،، بوونی زیاتر له‌م ته‌مه‌ن زۆر جار ئه‌بێته‌ كێشه‌  بۆ  هه‌ردوو ره‌گه‌ز

دووباره‌ ده‌ستت خۆش بێت خاتوو ڤیڤی بۆ ئه‌م ته‌وه‌ره‌ جوانه‌ ،،
[/center]

[size=16]سوپاس کاک دیلمان بۆ وته کان هه موی راستن به ره ئی من به خته وه ری به وه به ندنی یه که جیاوازی ته مه ن چه ن بێت ئه و لایه نانه ی که تۆ باس کردوه ئه جێته سه ر باسی خۆشه ویستی هه روه کو کاک سه رهه نگ یش ئاماژه ی پێکردوه .من حه زم ئه کرد جوابی پرسیاره کان به یته وه.
دوباره سوپاس سه رکه وتوبیت[/size]

11

Sarhang Muhsin نووسی:

[size=16]وه‌ڵامی كاك دیلمان‌ باسێكی تر هه‌ڵده‌گرێ ئه‌ویش ئه‌وه‌یه‌ كه‌ "خۆشه‌ویستی كات و شوێن و ته‌مه‌ن و زمان نازانێ". كه‌ ئه‌ویش ڕاسته‌ و جێگه‌ی گومان نیه. به‌ڵام باسه‌كه‌ی ڤیڤی له‌سه‌ر ئه‌وه‌یه‌ ئایا ڕازی ده‌بن به‌وه‌ی كوڕان بكه‌ونه‌ ژێر كاریگه‌ری جیابوونه‌وه‌ ئه‌گه‌ر هاتوو كوڕ كچێكی هه‌ڵبژارد پێنج ساڵ یان زیاتر له‌ خۆی بچوكتر بوو وه‌ك له‌ لێكۆڵینه‌وه‌كه‌دا وا هاتووه‌؟!. یانیش له‌ هه‌وڵی بینینه‌وه‌ی كچێكی هاوته‌مه‌نی خۆتان ده‌بن بۆ ئه‌وه‌ی دوور بكه‌ونه‌وه‌ له‌و ڕێژه‌ زۆره‌ی جیابوونه‌وه‌ كه‌ به‌هۆی بچوكی كچ و گه‌وره‌یی كوڕ هه‌یه‌؟![/size]

[size=16]سوپاس کاک سه رهه نگ بۆ رون کردنه وه که ت
خۆزگه ئه مان زانی تۆ بۆ جوابی پرسیاره کان نه یاوه ته و:/؟؟؟؟؟
چاوه روانی وه ڵامی تۆین:)[/size]

12

ئاسوس محمد نووسی:

ده ستت خوش بيت     من ته مه ن مان وه ك يكه له خوا به زيادبى (6) ساله كيشه مان نيه

[size=16]سوپاس بۆ په یامه که ت ئنشالله هه میشه بێ کێشه ئه بن
به ڵام خۆزگه ره ئی تۆشمان ئه زانی له سه ر پرسیاره کان[/size]

13

ملازم حيدر نووسی:

[size=16]سه‌رتا ده سته كانت خۆش بیت بۆ ئه‌م ته‌وره گپتۆگۆیه بابه تیكی زۆر به سوده بۆ هه‌موو هاوریان

ئێوه تا چه ن له گه ڵ ئه م لێکۆڵینه وه یان ؟؟؟؟؟
من هه ندیك له گه لیمه و هه ندیكیش له گه لی نیمه بۆ نمونه زۆر كه س هه یه خیزانی له خۆی بجوكتر بوه كیشه یان هه بووه بیان وتیه ئه گه ر خیزانت منال نه بوایه له وانه یه ئه م كیشانه تان نه بوایه كاكه خیزانت مناله هه ر ئه وه ند ئه زانی  زۆر جاریش هه یه كه خیزانت له خۆت بجوكتر ئه بیت یان كجیك ده ست نیشان ئه كه یت كه له تۆ بجوكتر بیت زۆر باشتر بیت له وانه یه ئافره ت زووتر بیر بن له بیاوان بۆیه منیش بیم باشه كجه كه ی هه لی ئه بزیری با بجوكتر بیت له تۆ نه ك گه وره تر بیت

من زینای یه كه مم بیك هیناوه حه زیش ئه كه م زیانی دووه مم كجیك بیت زۆر له خۆم بجوكتر بیت به لایه نی كه مه وه 8 سال بیت جونكه باوكم زنی دوه می 10 سال له خۆی بجوكتره هیشتاش باوكم دانانیشت ئه لی زنیكی تر ئه هینم كه دایكی بجوكم له و بیرتر بوه
بۆیه منیش حه ز ئه كه م زنه كه ی ئه یخوازم له خۆم زۆر بجوكتر بیت

خۆی ته مه ن زۆر گۆینگی ئه وه تۆی خۆی هه یه به لام له هه مان كاتیش دا خۆشه ویستی ئه و كه سه زیاتر ده ور ئه بینیت بۆیه من هه موو لایه كم بی باشه و هه موو شتیكیش ده وری خۆی ئه بیت ته مه ن خوشه ویستی عقل بنه ماله هه موو ئه و شتانه ده وریكی سه ره كی ده بیت

من نه خیر گوی له ته مه ن ناگر ئه گه ر بی تو 10 سالیش له خۆم بجوكتر بیت گرینگ ئه و كه سه یه له گه ل من بگونجیت

خۆی ئه وی راستی بیت یه كی وه كی من حه زم لیه دوو زنیكی له خۆم بجوكتر هه بیت جونكه بروا ناكه م قه ت لیان تیر بم ببوره كه ئه و قسه ئه كه م ئه مه واقعیه كه كه من ناتوانم خۆی لی بشارمه وه بۆیه نامه ویت هیج كات داوا له خیزانم بكه م بلی نا جا ئه گه ر له خۆشت گه وره تر بیت یانی بیر ئه بیت و تۆش مه حته ل ئه بیت بۆیه من بیم باشه بجوكتر بیت نه ك گه وره تر بیت

کچان بۆ حه زئه که ن کوران له خۆیان گه وره تر بێت؟؟؟؟؟ئه مه یان بۆ کچان  ئه وه شمولی من ناكات با كجان وه لام بده نه وه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كاتیكی خۆش بۆ تۆی گول ڤیڤی گیان [/size]

[size=16]سوپاس کاک ملازم بۆ بۆ چونه کانت
کاک ملازم ئه ڵێی به ویراثی بۆ تان ماوه ته  وه هێنانی ژنی تر:)
عاجز نه بیت بۆ خۆشی وام وت
ئنشالله هه مووشتێک به دڵی خۆت ئه بێت ئه گه ر زه واج کردن بۆ جاری دووه م خێری تێیایه که سێکی باش ببێت به نسیب خوای گه وره به دڵی خۆت له گه ڵا بکات
دوباره سوپاس ته مه ندرێژبیت[/size]

14

سوپاس کاک ملازم بۆ بۆ چونه کانت
کاک ملازم ئه ڵێی به ویراثی بۆ تان ماوه ته  وه هێنانی ژنی تر
ئنشالله هه مووشتێک به دڵی خۆت ئه بێت ئه گه ر زه واج کردن بۆ جاری دووه م خێری تێیایه که سێکی باش ببێت به نسیب خوای گه وره به دڵی خۆت له گه ڵا بکات
دوباره سوپاس ته مه ندرێژبیت

[size=16]زۆر سوباس ڤیڤی گیان
والله راستی بیت لای ئیمه وه ره سه یه من بابیرم دوو زنی هیناوه باوكم دوی هیناوه كه وا بیت منیش ئه بیت دوان ته واو بكه م وانیه
دوعای خیرم بۆ بكه یه كی باش به قسمه تم بیت
زۆر سوباس انشالله خوای گه وره به دلی من ئه دات به خوا ڤیڤی گیان من حه ز ئه كه م هاوسه ری دوه مم كه سیكی شه هاده دار بیت [/size]

[email protected]  http://www.kurdup.com/uploads/17663de57c.gif  [email protected]

15

ملازم حيدر نووسی:

سوپاس کاک ملازم بۆ بۆ چونه کانت
کاک ملازم ئه ڵێی به ویراثی بۆ تان ماوه ته  وه هێنانی ژنی تر
دوباره سوپاس ته مه ندرێژبیت

[size=16]زۆر سوباس ڤیڤی گیان
والله راستی بیت لای ئیمه وه ره سه یه من بابیرم دوو زنی هیناوه باوكم دوی هیناوه كه وا بیت منیش ئه بیت دوان ته واو بكه م وانیه
دوعای خیرم بۆ بكه یه كی باش به قسمه تم بیت
زۆر سوباس انشالله خوای گه وره به دلی من ئه دات به خوا ڤیڤی گیان من حه ز ئه كه م هاوسه ری دوه مم كه سیكی شه هاده دار بیت [/size]

[size=16]به خوا عائیله یه کی خه ته رن yikes
ئنشالله خوای گه وره به دڵی خۆت له گه ڵا ئه کات[/size]

16

[size=16]هههههههههههههه نانا بۆ خه ته ری ڤیڤی گیان زۆر زۆر ئه وی كجه ی خۆمان لیدات ئه ی خوازین هههههههههههههههههههههههه
نه به خوا عایله یكی زۆر ئاسایین وه ك هه موو عایله یك به لام جی بكه ین دیاره خوا ئه و به هره یه ی بیاوین كه دوو زن بینین [/size]

17

[size=24]دةست خؤش بؤ ئةم تةوةرةى هةلت بزاردووة
منيش بةراى خؤم بيم باشة زنةكة لة بياوةكة بجوك تر بيت
بةلام زؤر نا هةرجةندة من بريارم دابوو كة شوم كرد دةبيت 20سال لةخؤم كةورةتر بيت big_smile
بةلام قسمةت نةبوو بةهةر حال خؤشةويستى بةتةمةن نية بةلام ئةوةى لاى من كرنك بيت ئةوةية
تةنها كورةكة لةزنةكة بجوكتر نةبيت لةبةر ئةوة كيشة ئةنيتةوة لة دوارؤزدا  ئيتر كيشة نية لةيةك تةمن دا بن ياخود كورةكة كةورةتر بيت دووبارة دةستةكانت خؤش بيت
[/size]

http://www.orkutguys.com/comments/beautiful/images/beautiful.gif
ئێستاكه تۆ، له من ونى منيش له تۆ،دورو وونم!
پێوانه‌ى رێگاى نێوانمان چه‌ند بستێكه ،
نه خۆزگه‌م ده‌ستى پێده گات نه‌ده‌نگم ده‌گاته لات!

18

ملازم حيدر نووسی:

[size=16]هههههههههههههه نانا بۆ خه ته ری ڤیڤی گیان زۆر زۆر ئه وی كجه ی خۆمان لیدات ئه ی خوازین هههههههههههههههههههههههه
نه به خوا عایله یكی زۆر ئاسایین وه ك هه موو عایله یك به لام جی بكه ین دیاره خوا ئه و به هره یه ی بیاوین كه دوو زن بینین [/size]

[size=16]ئه ی ئه وه خه ته ری نی یه hmmبه هه رحاڵ ته مه ن درێژبن به س له مه تێ نه گه یشتم؟؟؟
زۆر زۆر ئه وی كجه ی خۆمان لیدات ئه ی خوازین 

[/size]

19

Paezi Xam نووسی:

[size=24]دةست خؤش بؤ ئةم تةوةرةى هةلت بزاردووة
منيش بةراى خؤم بيم باشة زنةكة لة بياوةكة بجوك تر بيت
بةلام زؤر نا هةرجةندة من بريارم دابوو كة شوم كرد دةبيت 20سال لةخؤم كةورةتر بيت big_smile
بةلام قسمةت نةبوو بةهةر حال خؤشةويستى بةتةمةن نية بةلام ئةوةى لاى من كرنك بيت ئةوةية
تةنها كورةكة لةزنةكة بجوكتر نةبيت لةبةر ئةوة كيشة ئةنيتةوة لة دوارؤزدا  ئيتر كيشة نية لةيةك تةمن دا بن ياخود كورةكة كةورةتر بيت دووبارة دةستةكانت خؤش بيت
[/size]

[size=16]سوپاس بۆ وته کانت پایزی گوڵ
به س به خوا 20 ساڵ زۆره واشمان نه وت;) .به ڵام به ره ئی من له 5 ساڵ تا 10 ساڵ باشه هه رچه نه کاتێ که سێک به دڵ بێت و که سێکی باش بێت پێویست به وه هه رناکات گرنگ گونجانی دوو که سه که یه.دوباره سوپاس  ماڵه که م ئنشالله هه میشه خۆشی میوانی دڵ و ماڵ ئه بێت[/size]

20

دةست خؤش بؤبابةتةجوانةكةت بةراي من بياوةكةلةساليك هةتاحةوت سال زورئاساييةكةورةتربيت بةلام زياترنا وةهةركيزلةكةل ئةوةدانيم كةكجةكةكةورةتربيت جونكةلةولاتيكي وةك ئيمةقسةي خةلك بؤتةمشكيلةي كةورةهةرجةندةواباشترةكوي بي نةدةين بةلام جي دةكةي هةرقسةي خةلك لةكولت نابيتةوةوةهةروةهاكج بةهؤي ئةوكؤرانانةي بةسةري دادئ و كةدةكةويتةئةستؤي وةك كارومندال بةتايبةتي لةسةرروخساري بةدياردةكةوي بؤيةدةلين كجةكةبيربوةبؤيةمن هةردةم لةسةرئةوةم كةدةبئ كج بجوك تربئ

[center]http://www.kurdupload.com/images/fvJy1351717557/lklk.jpg
نازانم بۆ قسه یكم بۆ وتن نییه  هیچ ناڵێم .....ته نیا یه ك شت نه بێ
ئه ڵێم خودایه هه رگیز جێم مه هێڵه من هه میشه موحتاجی تۆم ..
[/center]

21

y_a_s نووسی:

دةست خؤش بؤبابةتةجوانةكةت بةراي من بياوةكةلةساليك هةتاحةوت سال زورئاساييةكةورةتربيت بةلام زياترنا وةهةركيزلةكةل ئةوةدانيم كةكجةكةكةورةتربيت جونكةلةولاتيكي وةك ئيمةقسةي خةلك بؤتةمشكيلةي كةورةهةرجةندةواباشترةكوي بي نةدةين بةلام جي دةكةي هةرقسةي خةلك لةكولت نابيتةوةوةهةروةهاكج بةهؤي ئةوكؤرانانةي بةسةري دادئ و كةدةكةويتةئةستؤي وةك كارومندال بةتايبةتي لةسةرروخساري بةدياردةكةوي بؤيةدةلين كجةكةبيربوةبؤيةمن هةردةم لةسةرئةوةم كةدةبئ كج بجوك تربئ

[size=16]سوپاس بۆ وته کانت ته مه ن درێژ بیت[/size]

22

[size=20]ئێوه تا چه ن له گه ڵ ئه م لێکۆڵینه وه یان ؟؟؟؟؟
باش و  ڕاسته
وه ڵا تا 15 و 20 ش زۆۆۆر به ڵامه وه یاساییه بگره خۆشتریشه !

نازانم به س پێم وایه گه ر ته مه نی نێوانیان به ینی هه بوو واتا  پیاوه که گه وره تر بوو  ئه وا   ڕه نگه ئه و کێشه یه دروست نه بێ
که زیاتر له وانه ی  ته مه نیان وه ک یه که یان کچه که گه وره تره هه ندی جار وا ڕوو ئه یاا کچ توره ئه بێ به ڵام پیاوه که تێگه یشتووه هه ستی پێئه کات ئه و توڕه ییه ی لا ئه با به ڵام ئه گه ر وه ك یه ك بن ته مه ن هه مان بیریان هه یه هه ندێ جار ڕه نگه ببێته هۆی ئه وه ی ئه و کاته به یه که وه توڕه بن و کێشه دروست بێ
یان  ئه گه ر کوڕه که بچووك بوو ئه و توڕه یی ژنه که قبوڵ نه کات.
  به س باسی توڕه ی ناکه م لێره باسی زۆر شت به س توڕه یم وه ك نمونه نوسی .

هه تا  ئه م ده قه یه ش ئه ڵێم ئه روه ڵا گوێی پێیه ئه م .

کچان بۆ حه زئه که ن کوران له خۆیان گه وره تر بێت؟؟؟؟؟ئه مه یان بۆ کچان

بۆ ئه وه ی  نازو بازو  شتمان هه ڵ گرێ هههههههه له پرسیاری 3 وابزانم هه مان شته که وه ڵامم بۆ نوسیوه

ده ست خۆش گیانه [/size]

http://smn21.com/up/uploads/jpg/675f00d0ae.jpg

23

تــروســکــه نووسی:

[size=20]ئێوه تا چه ن له گه ڵ ئه م لێکۆڵینه وه یان ؟؟؟؟؟
باش و  ڕاسته
وه ڵا تا 15 و 20 ش زۆۆۆر به ڵامه وه یاساییه بگره خۆشتریشه !

نازانم به س پێم وایه گه ر ته مه نی نێوانیان به ینی هه بوو واتا  پیاوه که گه وره تر بوو  ئه وا   ڕه نگه ئه و کێشه یه دروست نه بێ
که زیاتر له وانه ی  ته مه نیان وه ک یه که یان کچه که گه وره تره هه ندی جار وا ڕوو ئه یاا کچ توره ئه بێ به ڵام پیاوه که تێگه یشتووه هه ستی پێئه کات ئه و توڕه ییه ی لا ئه با به ڵام ئه گه ر وه ك یه ك بن ته مه ن هه مان بیریان هه یه هه ندێ جار ڕه نگه ببێته هۆی ئه وه ی ئه و کاته به یه که وه توڕه بن و کێشه دروست بێ
یان  ئه گه ر کوڕه که بچووك بوو ئه و توڕه یی ژنه که قبوڵ نه کات.
  به س باسی توڕه ی ناکه م لێره باسی زۆر شت به س توڕه یم وه ك نمونه نوسی .

هه تا  ئه م ده قه یه ش ئه ڵێم ئه روه ڵا گوێی پێیه ئه م .

کچان بۆ حه زئه که ن کوران له خۆیان گه وره تر بێت؟؟؟؟؟ئه مه یان بۆ کچان

بۆ ئه وه ی  نازو بازو  شتمان هه ڵ گرێ هههههههه له پرسیاری 3 وابزانم هه مان شته که وه ڵامم بۆ نوسیوه

ده ست خۆش گیانه [/size]

[size=16]سوپاس سۆلی گوڵ بۆ وته کان ته مه ن درێژبیت ماڵه که م

به وه زۆر زۆر پێ که نیم زۆرزان;)

[/size]