1

بابه‌ت: داواى لێبوردن له ‌داریا بۆ نه‌كرا؟؟؟؟

[size=16]سڵاوتان لێبێت
وەک هەموو لایەک ئاگادارن داریا بەهۆی کێشەیەکەوە لەم یانەیە ڕوشت لەگەڵ ئەوەی کە ئەو هۆکاری کێشەکە نەبوو لەگەڵ ئەوەی کە داریا بەڕاستی زۆۆر چالاک بوو بە بابەتەکانی یانەی زیاتر ڕۆشن کردبۆوەو هەمیشە لە خزمەت کردنی ئەم یانەیەدا بوو بەڵام کەس هەوڵی ئەوەی نەداوە کە داوای لێبوردنی لێبکرێت لەسەر ئەو هەڵانەی بەرامبەری کرا
بۆیە من لێرەوە هیوادارم پەیامێکی لێبوردن بۆ ئەو خانمە بنوسرێت و هەوڵ بدەن بگەڕێتەوە یانە لەبەر ئەوەی من ڕۆشتنی و لابردنی لە سەرپەرشتیاری زۆۆر بە ناحەق ئەزانم

لەگەڵ ڕێزم بۆ هەموو لایەک[/size]

http://kurdup.com/up/uploads/picture/55e2d41229.jpg

2

وه‌ڵام: داواى لێبوردن له ‌داریا بۆ نه‌كرا؟؟؟؟

داریا خان هه‌ركاتێك بگه‌ڕیته‌وه‌ سه‌رپه‌رشتیاره‌ بۆیه‌ لادراش چونكه‌ ماڵئاوای كاتی كرد هه‌ر كاتێكیش بگه‌ڕێته‌وه‌ ئه‌وه‌ به‌هه‌مان پله‌ به‌ژدار ده‌بێته‌وه‌ له‌گه‌ڵمان سه‌رپه‌رشتیاره‌ .

سه‌باره‌ت به‌ گه‌ڕانه‌وه‌ی ده‌مێكه‌ من هه‌وڵم له‌گه‌ڵی داوه‌ به‌ڵام ئه‌و نازانم بۆ ناگه‌ڕێته‌وه‌ هۆیه‌كه‌ی چیه‌ ؟؟

3

Aso Yassin نووسی:

داریا خان هه‌ركاتێك بگه‌ڕیته‌وه‌ سه‌رپه‌رشتیاره‌ بۆیه‌ لادراش چونكه‌ ماڵئاوای كاتی كرد هه‌ر كاتێكیش بگه‌ڕێته‌وه‌ ئه‌وه‌ به‌هه‌مان پله‌ به‌ژدار ده‌بێته‌وه‌ له‌گه‌ڵمان سه‌رپه‌رشتیاره‌ .

سه‌باره‌ت به‌ گه‌ڕانه‌وه‌ی ده‌مێكه‌ من هه‌وڵم له‌گه‌ڵی داوه‌ به‌ڵام ئه‌و نازانم بۆ ناگه‌ڕێته‌وه‌ هۆیه‌كه‌ی چیه‌ ؟؟

Zor supas bo walamakat kak aso balam wak mn agadarm Darya pesh awai mal awai bkat la bra lasarparshtyary!

4

juliana نووسی:
Aso Yassin نووسی:

Zor supas bo walamakat kak aso balam wak mn agadarm Darya pesh awai mal awai bkat la bra lasarparshtyary!

راسته‌ به‌ڵام له‌ به‌رێوبه‌رایه‌تی ماڵئاوای كردبوو ئێستاش په‌یامه‌كه‌ی ماوه‌ جۆلی خان

5

Aso Yassin نووسی:
juliana نووسی:
Aso Yassin نووسی:

راسته‌ به‌ڵام له‌ به‌رێوبه‌رایه‌تی ماڵئاوای كردبوو ئێستاش په‌یامه‌كه‌ی ماوه‌ جۆلی خان

Axr hokarek haya ka wai le krd brwat waya ya na? Boya mnish barasti azanm ka dawai le bwrdni le bkret.

6

[center][size=16]جۆلیانا خان وابزانم ئێمه‌ هیچ هه‌ڵه‌یه‌كمان نه‌بوه‌ به‌رامبه‌ر به‌ داریا خان بڕواش ناكه‌م كه‌س هه‌ندی من عه‌ز به‌ گه‌ڕانه‌وه‌یان بكات ئه‌گه‌ر بزانم به‌ نوسینی داوای لێبوردن ده‌گه‌ڕینه‌وه‌ ئه‌وه‌ یه‌ك ملیۆن بابه‌تی داوای لێبوردنی بۆ ده‌نوسین بڕوا بكه‌ له‌من زیاتر حه‌ز به‌ گه‌ڕانه‌وه‌یان ناكه‌ی به‌ڵام به‌داخه‌وه‌ .[/size][/center]

7

Aso Yassin نووسی:

[center][size=16]جۆلیانا خان وابزانم ئێمه‌ هیچ هه‌ڵه‌یه‌كمان نه‌بوه‌ به‌رامبه‌ر به‌ داریا خان بڕواش ناكه‌م كه‌س هه‌ندی من عه‌ز به‌ گه‌ڕانه‌وه‌یان بكات ئه‌گه‌ر بزانم به‌ نوسینی داوای لێبوردن ده‌گه‌ڕینه‌وه‌ ئه‌وه‌ یه‌ك ملیۆن بابه‌تی داوای لێبوردنی بۆ ده‌نوسین بڕوا بكه‌ له‌من زیاتر حه‌ز به‌ گه‌ڕانه‌وه‌یان ناكه‌ی به‌ڵام به‌داخه‌وه‌ .[/size][/center]

Zor supas kak Aso bo walamakat balam barez gyan mn mabastm to nya dawai le burdni le bkai balku aw kasai ka wai le krd brwat

8

juliana نووسی:
Aso Yassin نووسی:

Zor supas kak Aso bo walamakat balam barez gyan mn mabastm to nya dawai le burdni le bkai balku aw kasai ka wai le krd brwat

باشه‌ منیش لێره‌ داوای لێبوردن ئه‌گه‌ر هاتوو ئه‌م بابه‌ته‌ په‌یوه‌ندی به‌ منه‌وه‌ نه‌بێت وه‌ڵامم بۆ نوسیبێت

9

na kak aso hala la mn te maga barezt gawraiy xota wa akat aw qsana bkaitw bazhdarbit dawaiy le burdnbkai balam mn 7azakam awkasash dawai leburdn bkat ka halai barambar darya krd

10

[center][size=16]نا نا هه‌ڵه‌ تێنه‌گه‌ویشتم زۆر سوپاس بۆتۆش
ئێمه‌ش چاوه‌ڕیی وه‌ڵامی ئه‌و كه‌سه‌ین ؟؟
[/size][/center]

11

ڕۆیشتنی ئه‌ومان له‌لا سه‌یره‌! چونكه‌ ئێستاش نازانین هۆی ماڵئاوایی كردنه‌كه‌ی له‌به‌ر چی بووه‌.
ڕاسته‌ كێشه‌یه‌ك هه‌بوو به‌ڵام ئه‌وه‌ نابێته‌ هۆی ئه‌وه‌ی كه‌ بڕوات به‌هۆیه‌وه‌، لێڕه‌وه‌ ده‌ڵێم ئه‌گه‌ر هه‌ر كه‌سێ ڕه‌خنه‌ له‌ كارم بگرێ ده‌بێ من ساحه‌كه‌ی بۆ چۆڵ بكه‌م؟!.
دوا قسه‌شم ئه‌وه‌یه‌، ده‌ڵێم ئه‌گه‌ر هۆی ڕۆیشتنه‌كه‌یمان بزانیبا ئه‌وسا ئێمه‌ش شتێكمان بۆی ده‌كرد.

12

وه‌ك كاك سه‌رهه‌نگ باسی كردوه‌ هۆكاری ماڵئاوی داریا خان تا ئێستا نازانین چیه‌ !
وه‌ ئه‌گه‌ر له‌ سه‌ر كێشه‌یك بێت ئه‌مه‌ نابێته‌ هۆی ئه‌وه‌ی كه‌ ماڵئاوی بكات
به‌ تأكید زۆر هه‌وڵمان داوه‌ بگه‌رێته‌وه‌ بۆ یانه‌ ، وه‌ ئێمه‌ هیچ كات حه‌ز ناكه‌ین  په‌یامی ماڵئاوی ئه‌ندامانما ببین
به‌ هــــیوای زوو گه‌رانه‌وه‌ بۆ خاتوو داریا

http://www.kurdupload.com/images/TCBlS1353050143/domenal-da4ed3248d.gif

13

[size=24]hewadarm keshaka zor qurs makan

chunka dalea andameke zor chalak bu

aestash dalea agar reze aema dagre

dabe ba zotren kat bagaretawa

hewadarm  bagaretawa [/size]

http://archive.sherwan.net/upload/1203867778.jpg

14

Sarhang Muhsin نووسی:

ڕۆیشتنی ئه‌ومان له‌لا سه‌یره‌! چونكه‌ ئێستاش نازانین هۆی ماڵئاوایی كردنه‌كه‌ی له‌به‌ر چی بووه‌.
ڕاسته‌ كێشه‌یه‌ك هه‌بوو به‌ڵام ئه‌وه‌ نابێته‌ هۆی ئه‌وه‌ی كه‌ بڕوات به‌هۆیه‌وه‌، لێڕه‌وه‌ ده‌ڵێم ئه‌گه‌ر هه‌ر كه‌سێ ڕه‌خنه‌ له‌ كارم بگرێ ده‌بێ من ساحه‌كه‌ی بۆ چۆڵ بكه‌م؟!.
دوا قسه‌شم ئه‌وه‌یه‌، ده‌ڵێم ئه‌گه‌ر هۆی ڕۆیشتنه‌كه‌یمان بزانیبا ئه‌وسا ئێمه‌ش شتێكمان بۆی ده‌كرد.

[size=16]وه‌لا كاك سه‌رهه‌نگ من لام سه‌یره‌ كه‌نازانن هۆیه‌كه‌ی چیه‌ ئه‌گه‌ر ئه‌ندامانیش وابلین قه‌یناكه‌ به‌ لام به‌ریوبه‌ران ئه‌بی بزانن ئه‌گه‌ر ناشزانن برۆنه‌ به‌شی به‌ ریوبه‌رایه‌تی ئه‌وبابه‌تانه‌بخویننه‌وه‌ كه‌هه‌مووتان گواسته‌وه‌ ئه‌وكات ئه‌گه‌ر هه‌ریه‌ك له‌ئیوه‌ ئه‌وقسانه‌ی لائاسایی بوو حه‌قتانه‌،،دوای ئه‌وه‌كاك سه‌رهه‌نگ ئه‌گه‌ر ئیوه‌دواپه‌یامی داریا كه‌په‌یامی مالئاوایی كردنی بوو نه‌تان گواستایه‌ته‌وه‌ ئه‌وكات ئه‌مانزانی بۆرۆیشتوه‌ ته‌نانه‌ت منیش ئه‌وپه‌یامه‌م نه‌بینی وناشزانم هۆی گواستنه‌وه‌ی چی بوو یه‌كیك ولامم داته‌وه‌؟ بۆنه‌تانهیشت ئه‌ندامان ئه‌وپه‌یامه‌ببینن ؟[/size]

http://www.iraqup.com/up/20110814/4P0b0-fcQE_512336087.jpg

15

[size=16]زۆر سوپاسی هه‌مووتان ئه‌كه‌م ،،پیویست ناكات دیسان هه‌مان قسه‌ بلیم وبلیمه‌وه‌ ،،زۆربه‌ی ئه‌ندامان ئاگایان له‌وكیشه‌یه‌ بو كه‌رویدا وئاگایان لی بوو چه‌ند قسه‌ به‌داریا وترا ،،به‌لام من خۆشم به‌داریام وتوه‌ ئه‌وئه‌ندامانه‌ شایه‌نی ئه‌وه‌ نین یانه جی بهیلیت وئه‌وه‌ش ته‌نها هۆكارئه‌‌نه‌بوو به‌لكوچه‌ند هۆكاری تریش هه‌بوو پیویست ناكا باس بكریت ،،به‌لام به‌هه‌رحال ئیشه‌لا رۆژیك دیت و ناوی داریاش ئه‌بینن له‌سه‌رخه‌ت[/size]

http://www.iraqup.com/up/20110814/4P0b0-fcQE_512336087.jpg

16

[size=16]slaw la hawreian w slawi xom arastay aw hawre dl sozay am yanaia dakam dade dalia xan[/size]

[size=16]mnish agadar nim ba keshakay balam dabe dasty barewbaran hamisha agadari aw andamana bn[/size]

[size=16]ka dlsozana kar dakan la hamu babeteka agadary dast xoshi w raxnakan bgrn bo away nabeta dl yashany[/size]

[size=16]andaman mn lerawa ba dalia xan dalem la bati aw kasay dli yashany mn daway le bwrdn dakam[/size]
[size=16]gulakam dabe dlman frawan bet  ema lera bo xzmat krdny yana y kurdekan day hamuman wak xushk w brayak [/size]

[size=16]pekawa xzmat dakain tkaya dlt frawan bet w bo kasek m aw hamu hawre dlsozanat je mahela hiwadarm awish [/size]

[size=16]ba dleky frawanawa bet w ba jwantrin wsha da way le burdn bkat lagal rez w xoshawistim bo dalia xan [/size]

[size=16]ba hiway garanawat w babeta jwanakant am yanaia brazenitawa gulakam garanawat mayai dl xoshi hamumana[/size]

http://kurdup.com/up/uploads/picture/241e5e9f6e.jpg
[size=24]مااصعب ان تبکي بلا دموع...وما اضعب ان تذهب بلا رجوع..وما اضعب ان تشعر بالضیق..وکأن المکان من حولک یضیق[/size]:(:(

17

من لة هيج تيناكةم:/

بةس حةز بة رؤيشتنى كةس ناكةم
هيوادارم بكةريتةوة

18

ماشالله ته‌نيا وام لێهاتووه‌ به‌ڵێم ته‌نيا يه‌ك ئاواتم هه‌يه‌ ئه‌ويش

بڵێم خوايه‌ يانه‌ بێ کێشه‌ نه‌بێت !!! نازانم چی بکه‌ين تا ئه‌م کێشانه‌ چاره‌سه‌ر بێت

من هيواخوازم هيچ ئه‌ندامێك ماڵئاوای نه‌کات چونکه ئه‌و بۆ خۆشی خۆی دێته‌ يانه‌ نه‌ك بۆ که‌سێکی تڕ

ئينشالله داريا ده‌گه‌ڕێته‌وه‌.

19

[size=22]بيشتر زؤؤرتر قسه م كرديه لؤ هاتنه وه ى....
به س ئه وه نده ده ليم
به هيوام به زووترين كات بكه ريته وه[/size]

[size=30][email protected][/size]

20

Rausht Hawlery نووسی:

ماشالله ته‌نيا وام لێهاتووه‌ به‌ڵێم ته‌نيا يه‌ك ئاواتم هه‌يه‌ ئه‌ويش

بڵێم خوايه‌ يانه‌ بێ کێشه‌ نه‌بێت !!! نازانم چی بکه‌ين تا ئه‌م کێشانه‌ چاره‌سه‌ر بێت

من هيواخوازم هيچ ئه‌ندامێك ماڵئاوای نه‌کات چونکه ئه‌و بۆ خۆشی خۆی دێته‌ يانه‌ نه‌ك بۆ که‌سێکی تڕ

ئينشالله داريا ده‌گه‌ڕێته‌وه‌.

21

[size=24]منيش ئاكام لةو كيشة نية sad:(

حةز ناكةم كةس يانة جئ بةهيليت neutral [/size]

[center]http://www.kurdupload.com/images/ORmS1345635726/iraqlive_1344459358_365.png

[size=20]

دەزانی؟!
هەندێک کەس هەرچەند بیانخوێنیەوە... ماندو نابی!
هەندێک کەس هەرچەند گوێی لێئەگری ... پێیان عادەتـــــ ناکەی
هەندێک کەس هەرچەند دوبارە ببنەوە .... دیسان شازن ، ئەلێی هێشتا نەتکردونەتەوە!

بینیوتە؟؟! گوێت گرتوە؟! هەندێک کەس بێ کۆتایین..
[/size][/center]

22

[size=19]سه يرى ئه م لينكه بكه ن[/size]

http://www.ysm21.net/viewtopic.php?id=12556

[size=30][email protected][/size]

23

juliana نووسی:

[size=16] کەس هەوڵی ئەوەی نەداوە کە داوای لێبوردنی لێبکرێت لەسەر ئەو هەڵانەی بەرامبەری کرا بۆیە من لێرەوە هیوادارم پەیامێکی لێبوردن بۆ ئەو خانمە بنوسرێت و هەوڵ بدەن بگەڕێتەوە یانە[/size]

[size=16]سه‌ره‌تا ده‌ست خۆشیت ئه‌وه‌ت لێ ده‌که‌م که‌ په‌یامێکت بۆ هاورێیه‌که‌ت نوسیوه‌ گوایه‌ بیرت کردووه‌ ..
یه‌که‌م شت من هیچ قسه‌یه‌کم له‌گه‌ل به‌رێزتان نییه‌ نه‌ده‌بوایه‌ تۆ ته‌داخولی ئه‌وه‌ بکه‌ی به‌لام له‌ درێژه‌ی قسه‌کانت ئاماژه‌ بۆ هه‌ندێ شت ده‌که‌ی نه‌ده‌بوایه‌ له‌و جۆره‌ قسانه‌ بکه‌ی ، تۆ ده‌لێی به‌هۆی کێشه‌یه‌که‌وه‌ داریا یانه‌ی جێهێشتووه‌ من لێره‌وه‌ پێت ده‌لێم ئه‌وه‌ کێشه‌ نه‌بوو منیش ده‌لێم داریا خان ئه‌ندامێکی زۆر چالاکی یانه‌یه‌ زۆر له‌من و زۆربه‌ی هاورێیان چالاکتره‌ من ده‌ست خۆشی لێ ده‌که‌م ته‌نها بۆ ئه‌وه‌ی که‌ چالاکه‌ له‌م یانه‌یه‌ به‌لام به‌رێزاتان که ئه‌و په‌یامه‌تان نوسیووه‌ بیرتان له‌هیچ نه‌کردۆته‌وه‌ ئایا ئه‌و قسانه‌ی که‌ده‌یکه‌ن شیاوی گۆتنه‌ یان نا به‌داخه‌وه‌ تۆ ته‌نها دلسۆزیه‌که‌ت بۆ تاکه‌ که‌سێک بیرت له‌وه‌ نه‌کردووه‌ که‌که‌سانی تر دلیان له‌م قسانه‌ی به‌رێزان ده‌شکێت ..
تۆ ده‌لێی که‌س هه‌ولی ئه‌وه‌ی نه‌داوه‌ داوای لێ بوردنی له‌ داریا خان بکات ؟
من هه‌موو هاورێیانی ئه‌م یانه‌یه‌ ده‌که‌م به‌ حه‌که‌م ئه‌وه‌ قسه‌ی به‌رێزتان شیاوی گۆتنه‌ ؟؟
بۆچی داوای لێ بوردنی لێ بکه‌ین هه‌ر له‌به‌ر ئه‌وه‌ی دلی شکاوه‌ ، خوشکی من ئه‌گه‌ر په‌یام بنوسی که‌مێک بیر له‌په‌یامه‌که‌ت بکه‌وه‌ هه‌ندێ قسه‌ شیاوی گۆتن نییه من رێزم هه‌یه‌ بۆ هه‌ندێ ئه‌ندام به‌لام به‌داخه‌وه‌ هه‌ندێ ئه‌ندام هه‌یه‌ ته‌نها بۆ قسه‌ی گه‌وره‌ و ناشیاو له‌یانه‌یه‌ په‌یام ده‌نوسن بیر له‌قسه‌کانیان ناکه‌نه‌وه‌ ، هه‌ر تۆ نی له‌م یانه‌یه‌ بیر له‌قسه‌ نه‌کاته‌وه‌ زۆری تر هه‌ن ، به‌هه‌رحال قسه‌ ناکه‌م ده‌بینم هه‌ندێ ئه‌ندام قسه‌ی ناشیاو ده‌که‌ن که‌قسه‌ش ده‌که‌م ده‌لێن تۆ به‌دوای کێشه‌ ده‌گه‌رێی .
لێره‌ش ئاماژه‌ت بۆ ئه‌و که‌سه‌ کردوه‌ که‌ داریا دلی لێی شکاوه‌ له‌به‌ر ئه‌و یانه‌ی جێهێشتووه‌ [/size]

juliana نووسی:

[size=16]Zor supas kak Aso bo walamakat balam barez gyan mn mabastm to nya dawai le burdni le bkai balku[/size]

[size=16]لێره‌ بیگومان مه‌به‌ستان منه‌ به‌بروای تۆ ده‌بوایه‌ من داوای لێ بوردن له‌داریا خان بکه‌م ، من به‌ر له‌وه‌ی وه‌لامی ئه‌و قسه‌ییه‌ی به‌رێزتان بده‌مه‌وه‌ به‌بروای تۆ من ده‌بوایه‌ بلێم داریا خان من داوای لێ بوردنت لێ ده‌که‌م که‌بومه‌ سه‌به‌ب بۆ رۆیشتنی تۆ ؟ خاتوون ده‌بوایه‌ وا بنوسم ؟؟
حه‌زم کرد بۆ وه‌لامه‌که‌ داریا خان خۆی وه‌لام بداته‌وه‌
داریا خان پێویستی ده‌کرد من داوای لێ بوردن له‌به‌رێزتان بکه‌م یان ئه‌ندامای تر داوای لێ بوردن بکه‌ن ؟؟
من هیچ قسه‌یه‌ک ناکه‌م حه‌زم کرد داریا وه‌لامی ئه‌وه‌ت بداته‌وه‌ بۆ ئه‌و به‌جێ ده‌هێلم ...

له‌کۆتاییه‌که‌ش داریا خان گه‌رایه‌وه‌ هیچ داوای لێ بوردنیشی لێ نه‌کرا هه‌ر له‌سه‌ره‌تاوه‌ نه‌ده‌بوایه‌ بروات چونکه‌ هیچ کێشه‌یه‌ک نه‌بوو دلی ئه‌و عاجز بکا یانه‌ به‌جێ بهیلێت ..
داریا خان قسه‌یه‌کیش ده‌که‌م ئه‌گه‌ر ره‌قیش بێ من هیچ منه‌تم پێ نییه‌ تۆ له‌سه‌ره‌ من یانه‌ به‌جێ ده‌هیلی ماده‌م منه‌تم پێ نییه‌ بۆچی ده‌تویست به‌یه‌کجاری مائاوایی بکه‌ی وه‌لامم به‌ده‌وه‌ کێشه‌که‌ داخا ..
من هیچ کێشه‌یه‌کم له‌گه‌ل داریا نه‌بووه‌ زۆر به‌خیڕهاتنه‌وه‌شی ده‌که‌م وتم تا ئه‌و نه‌گه‌رێته‌وه‌ من بابه‌ت نانوسم به‌لام له‌ 2 هاورێ خۆش نابم من کێشه‌م له‌گه‌ل ئه‌و 2 هاورێێه‌ هه‌یه‌ سیدرا و جۆلیانا ..
سیدرای خوشکی داریا قسه‌کانی زۆر ناشرین بوو که‌چی هیچ په‌یوه‌ندی به‌ ئه‌و نه‌بوو یان ئه‌و خانمه‌ له‌ قسه‌ی ناشیاو به‌وه‌لاوه‌ هیچی تری نه‌ووتووه‌ من له‌م 2 هاورێیه‌ خۆشنابم حه‌قم له‌سه‌ریانه‌ ....

کاک سه‌رهه‌نگ من هیچ قسه‌یه‌ک بۆ ئه‌و قسه‌یه‌ ناکه‌م
ئه‌وه‌یان په‌یوه‌ندی بۆ تۆ هه‌یه‌ ، تۆ ده‌بێ وه‌لامی ئه‌وه‌ بده‌یه‌وه‌ [/size]

juliana نووسی:

[size=16]  لابردنی لە سەرپەرشتیاری زۆۆر بە ناحەق ئەزانم [/size]

[size=16]هیوادارم ئه‌و په‌یامم نه‌سرێته‌وه‌ و ده‌ست کاری نه‌کرێت
سوپاس بۆ ئه‌وه‌ که‌سانه‌ی که‌ دل سۆزی یانه‌ی سه‌رهه‌نگ موحسینن ..[/size]

24

Sarhang Muhsin نووسی:

barasti kaka sarhang walamaki tawawi daiawa mn hichm
nama blem mn zor haz akam raxna grtn
habitn la yana amsh bo bashi xomana
mn zor lam hadia kasak raxna bgritn diara mn halam boia
raxnash abitn dast xosh kaka sarhang hiwadarm hamw awa fkr
bkanawa mn lerawa alem shain andamaki zor rasta la yana
hazi la shti haqa amash lai ema ba shtaki xrapi azanin ba daxawa
hiwadarm kaka aso agar har andamak shtak bkat ama hilaj nia
iaksar daribkan xosha hamuman laiaktr bgain balam am qsanai
sarhang krdi zanim azadiak gawra haia la yana taman drej bn

http://kurdup.com/up/uploads/picture/c65a0d1240.jpg

25

Sarhang Muhsin نووسی:

ئه‌گه‌ر هه‌ر كه‌سێ ڕه‌خنه‌ له‌ كارم بگرێ ده‌بێ من ساحه‌كه‌ی بۆ چۆڵ بكه‌م؟!.
.

[size=16]کاک میلان که‌سانی وه‌ک کاک سه‌رهه‌نگ ده‌زانن چۆن قسان ده‌که‌ن
ئینسانی تێگه‌یشتوو قسه‌کانیان زۆر جوانه‌ له‌ ووشه‌یه‌ک هه‌زار قسه‌ ده‌رده‌که‌وێت
وه‌ک کای سه‌رهه‌نگ ووتی ئه‌گه‌ر ره‌خنه‌ت لێ گیرا ساحه‌ی بۆ جۆل مه‌که‌ ..
هیوادارم هه‌ندێ که‌س چاو له‌ قسه‌کانی سه‌رهه‌نگ بکه‌ن بۆ ئه‌وه‌ی فێری قسه‌ بن
ده‌ستت خۆش بێ کاک سه‌رهه‌نگ سه‌رکه‌توو بی برای من[/size]

26

له‌به‌ر ئه‌وه‌ی بابه‌ته‌كه‌ په‌یوه‌ندی به‌ گه‌رانه‌وه‌ی داریا خان هه‌یه‌
وه‌ ئێستاش داریا خان گراه‌وه‌ته‌وه‌ بۆ یانه‌ ... ئیتر بۆیه‌ پێویست ناكان درێژه‌ به‌م بابه‌ته‌ بدرێت

له‌گه‌ڵ رێزی ده‌سته‌ی به‌رێوبه‌ران بۆ گشت لایه‌ك

بابه‌ت داخر

http://www.kurdupload.com/images/TCBlS1353050143/domenal-da4ed3248d.gif