بابهت: ,,,** سڵاوتان لێ بێت هاوڕێیان ،،**
[size=16]سڵاوتان لێ بێت هاوڕێ ئازیزهكانم چۆنن مۆنن:D؟؟؟؟ دهنگوباستان؟؟؟؟ زۆر بیرتان ئهكهم بهراستی هیوادارم ئیوهش ههروابن:D
زۆر سوپاستان ئهكهم ئهوانهی باسی منتان كردووه و هیوای گهرانهوهتان خواستوه دهستتان خۆش بیت و چاكی و گهورهیی خۆتانه
زۆر هاورییانیش پهیامیان ناردبوو بۆسیدرا زۆر سوپاس بۆئهوانیش ، من حهزناكهم باسی هیچ بكهم لهرابردوو ،، بهلام تهنها ئهوهنده بزانن من هاتمهوه بۆئیره ئهویش لهبهرخاتری هاورێكانم خۆیان خۆیان ئهناسن ناویان نانوسم
زۆر ریزم ههیه بۆیان قسهو پهیامهكانتان سهرسهرو سهرچاوم ،، منیش بهقسهی ئهوان هاتمهوه ئیره وبریارم دا گرنگی بهو بابهتهنهدهم باسیشی ناكهم چونكه مرۆڤ لهههموو شوینیكدا ههر وهك یهك سهیرناكرێت ، وئهبیت بهگوێره ئهو شوینه ههلس و كهوت بكات
من زۆر شتم ئهكرد لهم یانهیه خهلك بهههله لهمن تیگهیشتوونه،، زۆر شتن بۆنمونه كه ئهوهشیان بهعهیبهدانابوو لهسهرمن كهمن زۆر پیدهكهنم ،
ئینجا بۆیه بۆسهرپهرشتیاری دهست نادهم چونكه سهرپهرشتیار دهبیت وهكو من نهبیت پیچهوانی من بێت ،، منیش نهمزانی ئهو شهرتهی تیتیه ئهگینا زوو نابووم بهسهرپهرشتیار،،بهههرحال من خۆم ناگۆرم چۆنم ههرئاوام ئهوهی منی پی باشهو خۆشمی ئهویت زۆرسوپاسی
ئهكهم و ریزی ههیهلام،ئهوهشی نا ههر سوپاسی ئهكهم و ئهتوانیت نهیاتهشوینیك كهمنی لی بم و بابهتی منی لی بیت
بابهتهكهی جولیانا خانیشم بینی ، زۆر سوپاس خوشكه ئازیز ریزداری خۆته ئهو پهیامهت نوسیوه ئهمهوی بشڵێم لای من زۆر ئاساییه باكهس داوای لیبوردن نهكات لێم زۆرسوپاسی ههمهو ئهو ئهندامانهش ئهكهم كهوهلامیان نوسیبوو دووباره دهستتان خۆش و زۆر سوپاس منیش بهقسهی ئیوهم كرد ،،
حهزئهكهم بڵێم من هیچم بیرنهچۆتهوه بهلام حهزناكهم باسی ئهو مهسهلهیه بكهم ئهگینا ههموو شتێكم لهیاده زۆر كهسیشم یۆ دهركهوت كهچۆن بوون و چی یان كرد ،،
دووباره سوپاس بۆ گشت لایهك [/size]