بابهت: بانگهشهی رادیۆیهکی بێ لایهن بۆ ههموو کاندیدکراوهکان بێ جیاوازی
بانگهشهی رادیۆیهکی بێ لایهن بۆ ههموو کاندیدکراوهکان بێ جیاوازی
1- بانگهشهی بزیشکێك
دهنگم پێ بده وهعدی پیاو بێت بێ منهت به له ههر کاتێکا خۆت یان خزم و ناسیاوێكت، دهرودراوسێ، خوا نهخواسته پهنجهی گهرم بێت تهلهفۆنم بۆ بکه بهخۆم جانتا پر دهرمانهکهوه ئهگهمه سهری دێم هانایهوه خوا ئهی کرد له بهغداش ئهبوون
تێبینی : ژمارهی مۆبایل و ئوتۆمبیل دوایی ههڵبژاردن ئاشکرا دهکهین
2- بانگهشه بۆ کاندیدکراوێکی شهرهنگێز
دهنگم پێبده خوام نهبی دوایی دهرچوونم له دانیشتنهکانی پهرلهمانی عێراق ههر کهسێ بهنهوعێ له بارهی کوردهوه بدوێ کا چاویت بۆ ئهکهم خۆخی گهیوو ههر به کهلله ددان له دهمی ناهێڵم یان تاقمهکهی ههر به لهقه ورد و جاش بکهم ئهگهر دوانی وهك من له پهرلهمانی عێراق بوایه مادهی 140 ئاوای لێ بهسهر ئههات ؟
3- بانگهشه بۆ کاندیدێکی میانرهو
دهنگم پێبده با نههێڵم مادهی 140 ههروا حیبر عهلا وهرهق بێت هیوادارم ههر به قسهی خۆش و نهرم و نیانی و پارانهوه و به قوربان و بهساقهش بێت موهیم نیه ئینشاالله به ههموو ئیمزا ئهکهم ئهی نهت بیستووه به قسهی خۆش مار له کون دێته دهر
4- بانگهشه بۆ کاندید کراوێکی ههندهرانی
ئهگهر دهتهوێت دهنگت بهفیرۆ نهروات دهنگم پێ بدهئهوهش بزانه له ههر وڵاتێك خۆم ههڵبژێرم وهکو رۆح دهرئهچم بهڵام حهز ئهکهم قهومی کورد ئیستیفادهم لێ بکات مهبهستم مهعاش و کورسی نیه من له خاریج ههموو جۆره ئیشێك ئهکهم ههمووشیام له پهرلهمانچێتی قورسترو نارهحهتتره و بهخهیاڵیشن دانایه
تاقی کردهنهوه بشترین بهڵگهیه.
5- کاندیدێکی شارهزای قانوون
دهنگم پێبده باکورد زهره نهکا چونکێکم باشترین رێگه رێگه چارهم پێیه بۆ جیبهجی کردن مادهی 140 ، خۆی لهراستیدها ئهم مادهیه له ژمارهدا گهورهیه بۆیه برا عهرهبهکان بهرههڵستکارن له جێ بهجێ کردن من ئهتوان به شیوهیهك وردی بکهمهوه بیکهم به بیستی و دهیی و پێنجی ههر جارهو چهند مادهیهکی لهگهڵ مهودای بایهعییهکهدا تهوزتع بکرێ کێشهکه له زهرفی چهند مانگێکا کۆتایی پێ بێت ، چۆنه بهلاتانهوه؟
سیخورمه
دەڵێم: دڵ شێت بووە
دەست و پێ چ بکا؟!