بابهت: بۆ بهریوهبهرانی یانه
سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ بهریوهبهرانی یانه
پهڕه 1
سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
:)
روستاى نووسی:سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
ئایه نووسی:روستاى نووسی:سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
روستاى نووسی:سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
[center]دهست خۆشی له ههموو ئهو بهڕێزانه دهکهم که ههستاون به دووباره به کار خستنهوهی یانه به شێوهیهکی سهکهوتوو.
کاک ڕۆستای دهست خۆش ئهزیز.[/center]
سڵاو
ههمووتان وهڵامهکانتان بێ مانايه...؟
واباشتربوو ههر کهسه قهسهی خۆی لهسهر بکات نهك پهيام زياد کردن.
ببوره كاكه ته مه ن
وايه بابه ته كه مان دووباره كردؤته وه
به لام ئايه له ده ست خؤشى و سه ركه وتن بؤ به ريوبه رانى يانه ، ئايه وشه يه كى جوانتر و ريزدارتر هه يه بنوسين
له كه ل ريزم بؤت رسته يه كى جوانت نه نوسيوه كه ده ليى
(ههمووتان وهڵامهکانتان بێ مانايه...؟)
ببوره كاكه ته مه ن
وايه بابه ته كه مان دووباره كردؤته وه
به لام ئايه له ده ست خؤشى و سه ركه وتن بؤ به ريوبه رانى يانه ، ئايه وشه يه كى جوانتر و ريزدارتر هه يه بنوسين
له كه ل ريزم بؤت رسته يه كى جوانت نه نوسيوه كه ده ليى
(ههمووتان وهڵامهکانتان بێ مانايه...؟)
خۆش حاڵم بهوهی قهسهکهم بێ مانايه:)
يعنی تهنيا ئهم ووشانهههيه ئهوهی خاوهن بابهت..؟
وادياره ناتوانی قهسهيهك دروست بکهيت.
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ بهریوهبهرانی یانه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]