بابهت: (-( کــی بــرســـیــه تـــــــــــــــی ؟؟؟)-)
[size=24]کێ برسیه تی با بفه رمووێ تێر نان بخوات :P:D[/size]
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » (-( کــی بــرســـیــه تـــــــــــــــی ؟؟؟)-)
پهڕه 1
[size=24]کێ برسیه تی با بفه رمووێ تێر نان بخوات :P:D[/size]
[size=24]توخوا بةو شةوة وةختى ئةو خواردنة خؤشانةية ناشرين والللة زورم برسية دةميكة دةمةوئ بجم كيك و شةربةت بخوم كةجى تاقةتم نية :(
دةستةكانت خؤش بيت بؤ ئامادةكردنى ئةوخواردنة خؤشانة ,,
ئةرئ تو كامة خواردن دةزانى لئ بينيت ناشرين ؟:D[/size]
[size=16]:lol:
ئێده باش بوو ماده م برسیت بوو هه ر سه یریان که تێر ئه بیت ههههه
حـه و من و خواردن دروست کردن هیچ کات هاوڕێ نه بووین هههههههههههه
به خوا نازانم 1 خواردن درووست بکه م ته بیعه تم وایه حه ز به خواردن دروست کردن قه ت ناکه م
وابزانم 3 جار برنج ـم لێناوه جاری 1 ڕۆنی زۆر بوو جاری 2 خوێی زۆر بوو جاری 3 ســووتــا ههههههههههه[/size]
وهڵزۆرم برسی یهئاخ ئهگهر دهستم دهی گاتێ چۆنی دهخۆم\\زۆرخۆش بون\\دهست خۆش بۆئهومهدعهمهش هاهاهاهاهههاا
[size=16]ههی سهرپان ئێستا کاتی ئهو خواردنانهیه .من زۆرم برسیه تۆش چیت داناوه ...ههههه...ماندونهبیت دهستت خۆش بێ بۆ وێنهکان نهک بۆ خواردنهکان ..چونکه نازانی خواردن دروست بکهی....[/size]
دةست خوش
بة لةزةت ديارن
ههههه سوپاس بۆ په یامه کانتان .
دهی بۆ زووتر قسهت نهکرد بڕوا بکه ئێستا نانم خوارد. . . ئاخر من چوزانم خاتوو ڤینۆس بهو خواردنه به لهززهتانه دهعوهتی کردوین.
خــۆ نهشمزانی دهعوهتهکهی به بۆنهی چیه هاها !
دهستهکانت خۆش بژیــت.
هههههه وه ڵا کاك سه هه ند ئه وه دوێنێ شه و دڕه نگ دامنا خۆی ئه و کاتانه خه ڵك زۆری برسیه تی ئه زانم
کوره وه ڵا من باشم و ڕه زیل نیم بێ هیچ بۆنه یه ك ده عوه تان ئـه که م
سـوپـاس
vinos wala waki sahand mnesh bxwa wa ma3edam desi la teran awa shta xoshand danaya
dastakant sxosh bet barast xwardni xoshn
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » (-( کــی بــرســـیــه تـــــــــــــــی ؟؟؟)-)
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]