تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ ههموو ئهندامان سهفهری یانهی "سهرههنگ موحسین" بهڕێوهیه
سڵاو
١- ڕۆژ ابوبکر حسن ، بهسه
٢- ١/١/١٩٩٠ واته ٢٠ سال
٣- ههولێر
٤- قوتابی ، بهڵام ئێستا له ماڵهوه
٥- سعودیه کارێکی گرنگه دواتر ئینگلتهرا
-----------------------------------------------
بۆ گهشتهکهش ٢ ڕۆژه گهڕاومهتهوه هیوایی خۆشی بۆ ئێوه با بۆ جارێکی تر بێت.
--------------------------------------------------------------------------------------
[size=16]ئهرێ ئیوه گۆتتان پێنج شهممه ئهی ئهمرۆ چهند شهم بوو؟!
یان پێنج شهمێكی تر دهرۆین دهچینه لای یاریزانانی ئیتاڵیا:(;)[/size]
بەخوا کاک لێدوان من جا رێک سەفەرم بۆ ئیتالیا کردوە
زۆر خۆش نە بو ئە گەر بچینە بەریتانیا یا خوت سوید ئەوا زۆر خۆشترە
برام ئةوة بريارمان كؤرى دةجين بؤ هيند ئةوئ زور خؤشة من دلنيام
تؤش خوت ئامادة بكا برام
ئه مه بۆ له و کاته وه ناڵێی ئیتالیا یه ، من حه زم لێی نیه .
کاكه من نـایه م خۆتان بڕۆن ،،، خــواتــــان لــــه گـــه ڵ، به هیوای سه فه ریكی خۆش
http://s.chakpak.com/se_images/115978_- … lpaper.jpg
كجئ ناشرين جون نايت ئةوة بريارمان كؤرى دةجين بؤ هيندة حةياتةكة ,,:);)
قسةى وا ناخوات ئةى كئ رسمان بكرئ ئةى تو وينةكرى سةفةرةكةمان نيت ناشرين ؟؟
ئةوة جية واديارة روزةكة ديارى كراوة باشة روزيكى باشة
من ئامادةم كةر تاخيربوم لةبيرم نةكةن ها جاوةريم بكةن:P
بةلئ دياريمان كردةوة بةس كةس نازانئ لةكةل كام بينج شةمانة هههههههههه
زور باشة ياس خان خوت حازر بكا بةس توخوا تؤش شت زور مةهينة لةكةل خؤت بة خوت دةزانى تةيارةكةمان بجوكة:D;)
ججججج تاخير بون نية ناشرين لة ئيستاوة بؤ خوت زوو وةرة دواى بة جيت دةهيلين ,, ئةوجا دةبئ بة خوت بة تةنها بيت
بروابكةن من مةجالم نيه ههههههههههههههههه
زورم لي مةكةن نــــــــــــايـــــــــــةم
ههههه
هههههههههههههه بروات هةبئ دةبيت تازة بيت هةناسة خان شتى وانية خؤشت كران مةكا لةسةر مان ههههههههههههه
كجئ باش ئةكةر لة بةر بارةتة ئةوة تؤ دةعوتى راز و ئايةو فينؤسى ئةو جا عايدى خوم ههههههههه
دةى ايستا برؤ وةلامى برسيارةكان بدةو كةل و بةلت ئامادة بكا زورى نةماوة برؤين
سڵاو
١- ڕۆژ ابوبکر حسن ، بهسه
٢- ١/١/١٩٩٠ واته ٢٠ سال
٣- ههولێر
٤- قوتابی ، بهڵام ئێستا له ماڵهوه
٥- سعودیه کارێکی گرنگه دواتر ئینگلتهرا
-----------------------------------------------
بۆ گهشتهکهش ٢ ڕۆژه گهڕاومهتهوه هیوایی خۆشی بۆ ئێوه با بۆ جارێکی تر بێت.
--------------------------------------------------------------------------------------
زور سوباس ئةزيزم بؤ وةلام دانةوةى برسيارةكان ,, خؤشحالم بة هاتنى بةريزت
[size=16]ئهرێ ئیوه گۆتتان پێنج شهممه ئهی ئهمرۆ چهند شهم بوو؟!
یان پێنج شهمێكی تر دهرۆین دهچینه لای یاریزانانی ئیتاڵیا:(;)[/size]
ئئ وتمان بينج شةمة بةس خؤ كةس نازانئ لةكةل كامة بينج شةمانة
جارئ جاورةرئ بكا ناشرين ج بةلةتة ;)
كج وس با وس هةر باسى ئةو ايطاليا مةكا دةزانى جةند خةمى دايتة من :( هةر بة بيرم مةينةوة:(
ماشةاللة جةندئينكاري كاك ليروان زورباشةمادام من دةعوةتي توم ديم لةكةلتان........:D
-ناوی خۆت و باوك و باپیرت ههتا حهوت پشت دهتوانی بنوسی؟هههههههههههه
<هةناسه>كجي باوكمــــــــــم ئواني ترم بيرنةماوه
2-تهمهنی خۆت بڵێ بهس بهڕاستی بڵێی ها فێڵمان لێ نهكهی؟هههههههههه
لةدوينيوه 2سالم
3-ئهو شوێنهی ئێستا لێی نیشته جێی؟؟
مةريخ
4-كارو پیشهت؟ ئهگهر بێ كاری بڵێ كوری ماڵهوهم یان كچی ماڵهوهم؟؟ ههههههههههههههه
بوجي كاكةخوئيشمان بونادوزيتةوة:P
5-ئهو ووڵاتهی حهز دهكهی سهردانی بكهی؟؟
توركيا
هاوڕێیان پاش ئهوهی ئهو پرسیارانهت وهڵام دایهوه دهتوانی لهگهڵ ئێمه مافی سهفهركردنت دهبێ...
تكاییه هاوڕێیان پابهندنی ئهو خاڵانه بن؟؟
1-هێنانی چهك به ههموو شێوهیهك قهدهغهییه خۆ ئێمه ناچینه شهر؟ هههههههههه
ئاخر من دوزمندارم مةجبورم بيهينم:D
2-هێنانی منداڵ لهگهڵ خۆت بهههموو شێوهیهك قهدهغهیه ، دوای دهبێته سهفرهی منداڵان و باخچهی ساواییان ههههههههههه
ئةي كي ئاكاي ليم بيت تابزرنةبم:/3-هاوڕێی ئازیز تكایه نفوس و جهواز سهفهر بینه لهگهڵ خۆت لة بیری نهكهی ؟؟ دوای با لهسهیتهره نهت گرن ههههههههههه
هيشتاجةوازةكةم تةواو نةبوه:)
4-هاوڕێی بهرێز لهگهل خۆت پارهییهكی باش بینه بهخوا كهس پارهت بهقهرد ناداتی ..تكایه قهرز قهدهغهیه ، بۆ منیش بهڵێ بۆتۆش ههههههههههههههه
من دةميكةدةعوةتي ليدوانم:P
5-هات و هاوارو بێزار كردنی گهشتیاران قهدهغهییه ، ههر كهسێ وا بكات لهوێ دهینێرینه ماڵهوه بهتهنها ئهوجه كهیفی خۆته ؟ بؤ خوت بة ئاقڵی دانیشه ههههههههه
ok:|
6-هێنانی تهواو كهل و پهلی تایبهتی خۆت ،، كهس نهڵێ تخوا ئهو شتهم بدێ لهبیرم چووه ؟ ئهو قسه ناخوات لۆخۆت ههموو شتهكان بینه لهگهڵ خۆت برا براية كيسى جوداية ..ههههههههه
7- دهتوانی هاورێیهكی خۆت لهگهل خۆت بینی و دهعوهتی خۆت بێ؟ بهڵام دهبێت وهك خۆت ئاقڵ بێت و بهخۆشت مهسرهفی بكهی هههههههههههههه
وةلاجوانة من خوم دةعوةتي ليدوانم ميواني جي:D8- هاوڕێیان پیش ئهوهی بڕۆین تكایه پرس به ماڵهوهتان بكهن و ئهوجا وهرن خۆ دهزانم ئهوهی دێت لهماڵهوه ئازادی تهواوتان ههیه بهس وا باشتره نهوهك لهوێ بزر بیت ههههههههههه
زورئاسانه ئةكةربزربوم باوكم لةgoogle دةمدوزيتةوة:lol:
9- تكایه ههر كهسهو لهجێگای خۆی دانیشی لهكاتی سهفهر كردن نهك بچێته شوێنی هاوڕێیهك بڵی وهڵا من لای جامی دادهنیشم هههههههههههه ،، یان بچیته پێشهوه بڵێی پێش ئهوانی تر بگهمه شوێنی مهبهست ههههههههههه
لةئيستاوه بيشي بيشةوه جيكاي خومة;)
10-هاوڕێیان لهوانهیه زۆرمان پێ بچێت جا ئهوهی قوتابیه یان فهرمانبهره با مۆڵهت وهربگرێت بۆ ماوهییهكی زۆر؟
خةمت نةبي مولةتي 1مانكم وةركرتوه
ماشةاللة جةندئينكاري كاك ليروان زورباشةمادام من دةعوةتي توم ديم لةكةلتان........:D
-ناوی خۆت و باوك و باپیرت ههتا حهوت پشت دهتوانی بنوسی؟هههههههههههه
<هةناسه>كجي باوكمــــــــــم ئواني ترم بيرنةماوه
2-تهمهنی خۆت بڵێ بهس بهڕاستی بڵێی ها فێڵمان لێ نهكهی؟هههههههههه
لةدوينيوه 2سالم
3-ئهو شوێنهی ئێستا لێی نیشته جێی؟؟
مةريخ4-كارو پیشهت؟ ئهگهر بێ كاری بڵێ كوری ماڵهوهم یان كچی ماڵهوهم؟؟ ههههههههههههههه
بوجي كاكةخوئيشمان بونادوزيتةوة:P5-ئهو ووڵاتهی حهز دهكهی سهردانی بكهی؟؟
توركياهاوڕێیان پاش ئهوهی ئهو پرسیارانهت وهڵام دایهوه دهتوانی لهگهڵ ئێمه مافی سهفهركردنت دهبێ...
تكاییه هاوڕێیان پابهندنی ئهو خاڵانه بن؟؟
1-هێنانی چهك به ههموو شێوهیهك قهدهغهییه خۆ ئێمه ناچینه شهر؟ هههههههههه
ئاخر من دوزمندارم مةجبورم بيهينم:D2-هێنانی منداڵ لهگهڵ خۆت بهههموو شێوهیهك قهدهغهیه ، دوای دهبێته سهفرهی منداڵان و باخچهی ساواییان ههههههههههه
ئةي كي ئاكاي ليم بيت تابزرنةبم:/3-هاوڕێی ئازیز تكایه نفوس و جهواز سهفهر بینه لهگهڵ خۆت لة بیری نهكهی ؟؟ دوای با لهسهیتهره نهت گرن ههههههههههه
هيشتاجةوازةكةم تةواو نةبوه:)4-هاوڕێی بهرێز لهگهل خۆت پارهییهكی باش بینه بهخوا كهس پارهت بهقهرد ناداتی ..تكایه قهرز قهدهغهیه ، بۆ منیش بهڵێ بۆتۆش ههههههههههههههه
من دةميكةدةعوةتي ليدوانم:P5-هات و هاوارو بێزار كردنی گهشتیاران قهدهغهییه ، ههر كهسێ وا بكات لهوێ دهینێرینه ماڵهوه بهتهنها ئهوجه كهیفی خۆته ؟ بؤ خوت بة ئاقڵی دانیشه ههههههههه
ok:|6-هێنانی تهواو كهل و پهلی تایبهتی خۆت ،، كهس نهڵێ تخوا ئهو شتهم بدێ لهبیرم چووه ؟ ئهو قسه ناخوات لۆخۆت ههموو شتهكان بینه لهگهڵ خۆت برا براية كيسى جوداية ..ههههههههه
7- دهتوانی هاورێیهكی خۆت لهگهل خۆت بینی و دهعوهتی خۆت بێ؟ بهڵام دهبێت وهك خۆت ئاقڵ بێت و بهخۆشت مهسرهفی بكهی هههههههههههههه
وةلاجوانة من خوم دةعوةتي ليدوانم ميواني جي:D8- هاوڕێیان پیش ئهوهی بڕۆین تكایه پرس به ماڵهوهتان بكهن و ئهوجا وهرن خۆ دهزانم ئهوهی دێت لهماڵهوه ئازادی تهواوتان ههیه بهس وا باشتره نهوهك لهوێ بزر بیت ههههههههههه
زورئاسانه ئةكةربزربوم باوكم لةgoogle دةمدوزيتةوة:lol:9- تكایه ههر كهسهو لهجێگای خۆی دانیشی لهكاتی سهفهر كردن نهك بچێته شوێنی هاوڕێیهك بڵی وهڵا من لای جامی دادهنیشم هههههههههههه ،، یان بچیته پێشهوه بڵێی پێش ئهوانی تر بگهمه شوێنی مهبهست ههههههههههه
لةئيستاوه بيشي بيشةوه جيكاي خومة;)10-هاوڕێیان لهوانهیه زۆرمان پێ بچێت جا ئهوهی قوتابیه یان فهرمانبهره با مۆڵهت وهربگرێت بۆ ماوهییهكی زۆر؟
خةمت نةبي مولةتي 1مانكم وةركرتوه
ياخوا بةخير بيت هةناسة خان دةمزانى دلمان ناشكينى هةر ديت !!
كجئ كة ئيمة ليرة نةبين تؤ بة تةنها جى دةكةى لة يانة باش بوو هاتى هههههههههه
ههههههههه ئةوة جية ناشرين جون وةلامى برسيارةكانت داوةتةوة .. مالتان لة مةريخة نةمزانيوة !؟؟ دةليم خةتى نيتى تؤ بؤ وا خيراية مةزانة ما لةسةر مةريخى هههههههه:D:lol:
باشة بؤ ئيش و كارى خؤت ناليت ها دةترسى دةعوتت بئ بكةين ئةوةندة رةزيلى هةناسة خان هههههههه
ججججججججج بؤ تو دوزمن داريشى نةم زانيوة !! واللة لة ئيستاوة لاى من دامنيشة با شتيكيش بة من نةكوئ ههههههههه:D
جما جةوازيشت تةواو نةبوة بة ملم داهاتى واسطت بؤ بكةم هههههههه :D
واللة بابة خؤش خؤ من بة كالتة وام وت وتم دةعوتى منى خؤ تازة توش بووم :( دةى تازة جارم ناجارة دةبيت دةعوتى من بيت توشت كردم هههههههه
ههههههه ئةوة بؤ جيكاى ياست كرتوة بشتى بيشةوة جيكاى ئةوة بةس قةيناكا من بى دةليم با شوينى خؤى بداتة تؤ مادام تؤ تازة هاتى
ئةوةم بة دلة يةك مانك مولةتت وةركرتوة زور باشة
دووبارة بةخير بيت هةناسة خان زور خؤشحالم بة هاتنت بةريز
بةلام لة ئيستاوة جلى كوردى لة بيرى نةكاى ها ههههههه
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ ههموو ئهندامان سهفهری یانهی "سهرههنگ موحسین" بهڕێوهیه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]