پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » رقى شةخسى اهمال كردنى ئارةزوى دةولةتيك سةير كةن؟؟؟؟؟؟
پهڕه 1
ئةكةر ريكيلميش هاتباوة
ئةرجنتين حالى هةر ئةوهابوو
برا كيشةى ألأرجنتين هيلى الــدفاعية
ئهمه له وتهیهک زیاتر ههڵدهگرێت.
من زۆر بهدرێژی باسی ئهمهم کردوه ، له رۆژنامهی ئاوێنهسپۆرت
ژماره 295ـی ئهمرۆ 5 ی تهمووز ...
من پێموایه به بوونی ریکێلمی نیوهی شتهکان پێچهوانه ئهبوانهوه !
[size=16]ئةكةر ريكيلميش هاتباوة
برا كيشةى ألأرجنتين هيلى الــدفاعية[/size]
[size=16]چهنێ کێشهی له دیفاعیا ههبوو دوو ئهوهنه له وسطیا،،،،
ئهڵمانیا به چی بردیهوه بێگوومان بهو وسطه باشانهی که نهیانئههێڵا یاریزانهکانی ئهرجهنتین بچنه ناو ساحهی ئهوان وه به پیچهوانهوه بۆ ئهڵمانیا وسطهکانی زۆر بهئاسانی به دوو سێ لمسه ئهیانتوانی بگهنه مهنتیقهی جهزای ئهرجهنتین ئهمه خاڵی جیاوازی ئهڵمانیا ئهرجهنتین وهنابێت خراپی ئۆتامهندیش له یاد بکهین بهڵام گوومانم لهوهدا نیه ئهگهر ڕیکێلمی و کامبیاسۆ لهگهڵ ماسکێرانۆ له وسط یاریان بکردایه ئهنجامهکه بهو شێوهیه نهدهبوو ئهو زخته زۆرهیان لهسهر دیفاع نهدههێشت بهتایبهت لهسهر ئۆتامهندی وه شفانشتایگهر و یاریزانهکانی تریان ئهوهنه به ئاسانی یاریان بۆ نهئهکرا بهڵام ئهو وسطانهی مارادۆنا داینا بوو بهس ماسکێرانۆیان باشبوو مستهوای یاریهکی وا گهورهی ههبوو ئهینا نه ماکسی ڕۆدریگێز ئهو مستهوای جارانی ماوه نه دیماریا ئهو قوهتهی ههیه بهرامبهر ئهو یاریزانانهی ئهڵمانیا ههیه بهههر حاڵ ئهمه زۆر لهوه زیاتری دهوێ که لێرا باسی بکهم. [/size]
[size=16]ئةكةر ريكيلميش هاتباوة
برا كيشةى ألأرجنتين هيلى الــدفاعية[/size][size=16]چهنێ کێشهی له دیفاعیا ههبوو دوو ئهوهنه له وسطیا،،،،
ئهڵمانیا به چی بردیهوه بێگوومان بهو وسطه باشانهی که نهیانئههێڵا یاریزانهکانی ئهرجهنتین بچنه ناو ساحهی ئهوان وه به پیچهوانهوه بۆ ئهڵمانیا وسطهکانی زۆر بهئاسانی به دوو سێ لمسه ئهیانتوانی بگهنه مهنتیقهی جهزای ئهرجهنتین ئهمه خاڵی جیاوازی ئهڵمانیا ئهرجهنتین وهنابێت خراپی ئۆتامهندیش له یاد بکهین بهڵام گوومانم لهوهدا نیه ئهگهر ڕیکێلمی و کامبیاسۆ لهگهڵ ماسکێرانۆ له وسط یاریان بکردایه ئهنجامهکه بهو شێوهیه نهدهبوو ئهو زخته زۆرهیان لهسهر دیفاع نهدههێشت بهتایبهت لهسهر ئۆتامهندی وه شفانشتایگهر و یاریزانهکانی تریان ئهوهنه به ئاسانی یاریان بۆ نهئهکرا بهڵام ئهو وسطانهی مارادۆنا داینا بوو بهس ماسکێرانۆیان باشبوو مستهوای یاریهکی وا گهورهی ههبوو ئهینا نه ماکسی ڕۆدریگێز ئهو مستهوای جارانی ماوه نه دیماریا ئهو قوهتهی ههیه بهرامبهر ئهو یاریزانانهی ئهڵمانیا ههیه بهههر حاڵ ئهمه زۆر لهوه زیاتری دهوێ که لێرا باسی بکهم. [/size]
[size=16]منیش ههمان قسهی كاك رابهرم ههیه.
بهڵام خودا خۆی دهزانێت چ گۆرانكارییهك رووی دهدا.ئهمه تهنها پێشبینی و بۆچوونه.
دهیت خۆش[/size]
ئهمه له وتهیهک زیاتر ههڵدهگرێت.
من زۆر بهدرێژی باسی ئهمهم کردوه ، له رۆژنامهی ئاوێنهسپۆرت
ژماره 295ـی ئهمرۆ 5 ی تهمووز ...
من پێموایه به بوونی ریکێلمی نیوهی شتهکان پێچهوانه ئهبوانهوه !
بهژداری پێكردنی ڕێكلمی له جامی جیهانی، بۆ ئهرجهنتینییهكان زۆر پێویست بوو.
سوباس بۆ ههموو لایهك بۆ بهزداری كردنتان....
كاك سهرههنك بۆیهكهم جار سوباست دهكهم خۆشحالت كردم
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » رقى شةخسى اهمال كردنى ئارةزوى دةولةتيك سةير كةن؟؟؟؟؟؟
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]