بابهت: ههڵبژاردهیهك له ووتهكانی برناردشۆ!!!!
ئێمه له یاری كردن ناوهستین هۆیهكهی ئهوه نیه كه ئێمه گهوره بووینه ، بهلكو ئێمه گهوره بووین چونكه وازمان له یاری كردن هێناوه ..
نیو زانین ،، زۆر ترسناكتره له نهزانی ..
مرۆڤ .. تاكه گیانهوه كه من لێی دهترسێم .. له كاتێكدا له شێریش ناترسم .. چونكه شێر نه بیرۆكهی ههیه و نه مهزههب و نه تائیفه و نه حیزبی ههیه ….
پیاوی زیرهك خۆی دهگونجێنێ لهگهل جیهان ، بهلام پیاوی ناعاقل سوڕ دهبێ لهسهر ئهوهی كه جیهان به كهیفی ئهو بێت و وهك ئهو بیهوێ وابێت ، بۆیه ههموو پێشكهوتنێك لهسهر دهستی پیاو ناعاقلهكانهوه دێته كایهوه …
ئازادی بهرپرسیارێتییه ، بۆیه زۆر له پیاوان لێی دهترسن .
ژیان پر له ههڵه زۆر به سوودترهو پر له رێزیشتره له ژیانی بێ كاری ..
گیانلهبهرهكان هاوڕێمن …. منیش هاوڕێكانم ناخۆم ..
ئاگادار به لهو كهسهی كه نایهوێ تهوقهی لهگهل بكهیت . چونكه ئهو بهمه نه لێت خۆش دهبێت ونه دههێڵێت له خۆتیش خۆش بیت ..
بێ دهنگی وهك سیفهتێك ههلبژێره ، چونكه به هۆی ئهوهوه گوێت له ههلهی خهلكانی دیكه دهبێت و خۆت به دوور رادهگری لێیان ..
ئافرهتی زیرهك و سهرنجراكێش پێویست ناكات كه دهنگ بدات .. و درێغیشی نیه كه كه تا ههتایه پیاو حوكمی بكات .. چونكه ئهو خۆی حوكمی پیاو دهكات …
لێی خۆشبه .. چونكه ئهو پێی وایه كه عاداتی تیرهكهی خۆی یاسای سروشته ..!
لهوهتهی زووهوه فێر بوومه كه لهگهل بهراز نهكهومه شهرهوه ، چونكه من لهشم پیس دهبێ و ئهویش كهیفی بهمه دێت ..
من سێوێكم ههیه و تۆش سێوێك .. ئهگهر ئهو سێوانهمان گورییهوه ئهوا ههریهكه سێوێكمان دهبێت … بهلام ئهگهر من فكرهیهكم ههبێت و تۆش فكرهیهك .. و ئهگهر ئهو فكرانهمان گۆرییهوه ئهوا ههریهكهله ئێمه دوو فكرهی دهبێ ..
[size=24]بێ دهنگ بوون باشترین رێگایه بۆ تۆله كردنهوه ..[/size]
gwllchen