پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » یهكهم پهیامی تایبهتی له لایهن چ ئهندامێكهوه بۆت هات!
پهڕه 1
منیش به ههمان شێوه ، یهکهم پهیام له لایهن (کاک ئاسۆ)وه بۆم هات.
ههروهها منیش یهكهم پهیامم لهلایهن ئاسۆیاسینهوهبۆ هات
[size=24]وهلله من له بێرهم نهماوه ئهوه 2ساڵه نازانهم بهبوره [/size]
[size=24]دهست خۆش تهوهرێکی زۆر جوانهت ئامادهکردوه.[/size]
ده ست خؤش هه ناسه بؤ ئه م بابه ته جوانه
يه كه م به يامم له لايه ن ( مه ريه م ) خان بؤم هات
[size=16]من لهلایهن s.rangin ناسراو به(ئایه) بۆم هات له رێکهوتی 9.8.2009
بابهتێکی جوان ههڵبژاردووه...ماندوونهبیت..............................[/size]
من له لایهن کاک سهرههنگ موحسینهوه بۆم هات..:)
بژیت ...
[size=21]
من لهلایهن s.rangin ناسراو به(ئایه) بۆم هات له رێکهوتی 9.8.2009
من ؟:o
کوره سهرهتا خۆت بۆ منت نارد که پرسیارت له من کرد:)
ئی من وابزانم احمد شکر بوو [/size]
[size=24]دهست خۆش ههناسه خان بۆ ئهم بابهته . یهكهم پهیامی تایهتی من لهلایهن كاك ئاسۆه بوو .;);) [/size]بهینی خۆمان بیت هاورییان پهیامهكهی من ئاگاداركردنهوه بوو لهلایهن كاك ئاسۆوه من ئهوكاته له پهیامی تایبهتم نهدهزانی ههر دهموت ئهبی ئهمه چی بیت تا دوو رۆژ ههر دهمخویندهوه هیچی لی تینهدهگیشتم [size=24]:lol::lol::o[/size] هههههههه .
من له لایهن کاک سهرههنگ موحسینهوه بۆم هات
[center][size=16]سڵاو ............
سهرهتا دهست خۆشی له خاتوو ( ههناسه ) دهكهم به كردنهوهی ئهم بابهته جوان و بهمانایه
سهبارهت بهو ئهندامانهی كه یهكهم پهیامی تایبهتی منیان بۆ هاتوو ئهوه لهكاتی چاڵاك بوونی پهیامی تایبهتی من بهناوی دهستهی بهڕیوهبهران پهیامی تایبهتی بۆ دهنێرم چونكه پلهی ئهندامی چاڵاك وهردهگرێت و وهك ئاگاداركردنهوهیهك بۆ بهرز بوونهوهی پله و كردنهوهی پهیامی تایبهتی .
منیش زۆر دڵنیا نیم بهڵام وابزان لهم دووانه یهكیان بوو (( كاك سهرههنگ یان ڕهوشت ))[/size][/center]
[size=24]دهست خۆش ههناسه خان بۆ ئهم بابهته . یهكهم پهیامی تایهتی من لهلایهن كاك ئاسۆه بوو .;);) [/size]بهینی خۆمان بیت هاورییان پهیامهكهی من ئاگاداركردنهوه بوو لهلایهن كاك ئاسۆوه من ئهوكاته له پهیامی تایبهتم نهدهزانی ههر دهموت ئهبی ئهمه چی بیت تا دوو رۆژ ههر دهمخویندهوه هیچی لی تینهدهگیشتم [size=24]:lol::lol::o[/size] هههههههه .
ههههههههههههههههه
دهس خۆش ههناسهخان بۆ ئهم بابهته
منیش یهکهم پهیامم لهلایهن کاک ئاسۆ وهبۆهات.
rebaz ata نووسی:[size=24]دهست خۆش ههناسه خان بۆ ئهم بابهته . یهكهم پهیامی تایهتی من لهلایهن كاك ئاسۆه بوو .;);) [/size]بهینی خۆمان بیت هاورییان پهیامهكهی من ئاگاداركردنهوه بوو لهلایهن كاك ئاسۆوه من ئهوكاته له پهیامی تایبهتم نهدهزانی ههر دهموت ئهبی ئهمه چی بیت تا دوو رۆژ ههر دهمخویندهوه هیچی لی تینهدهگیشتم [size=24]:lol::lol::o[/size] هههههههه .
ههههههههههههههههه
:D:D:D:D:D:D
دهستان خۆش بێت منیش یهكهم پهیامم لهلایهن كاك ئاسۆبۆهات دهست خۆش ههناسه خان
[size=21]
کوره سهرهتا خۆت بۆ منت نارد که پرسیارت له من کرد:)ئی من وابزانم احمد شکر بوو [/size]
hhhhhhhhhhhhhhhh
کوره تۆ ناردت من وهڵامم دایهوه.........دایبهزێنمپهیامهکه.ههههههههههههه..ببورهه
سڵاو
نازانم بهخوایی
دهست خوش به رێز هه ناسه
بهڵام منيش له بيرم نيه
من یهكهم پهیامی تایبهتیم له لایهن بةريز
كاك ئاسؤياسين بؤهات
دهستهكانت خۆش بێت ههناسهخان.بیرۆكهیهكی جوانت بۆهاتووه!!
سةرةتا دةستةكانت خؤش بيت بؤ ئامادةكردنى ئةو بابةتة جوانة هةناسة خان
واللة من يةكةم بةيام بؤ كاك سةرهةنك نارد ئةو كات ئةنداميك هةبوو بة شيوةيكى نةشياو دةهات بؤ يانة
جا كاك سةرهةنك وةلامى دامةوة ئةمة يةكةم بةيام بوو بؤم هات
ئایه نووسی:[size=21]
کوره سهرهتا خۆت بۆ منت نارد که پرسیارت له من کرد:)ئی من وابزانم احمد شکر بوو [/size]
hhhhhhhhhhhhhhhh
کوره تۆ ناردت من وهڵامم دایهوه.........دایبهزێنمپهیامهکه.ههههههههههههه..ببورهه
کوا لۆم بنێره پهیامی تایبهتی:) ، چونکه من دڵنیام تۆ سهرهتا ناردت که پرسیارێکت له من کرد ، پرسیارهکهشم له بیره
بهڵام کێشه نیه ئێستا بزانم چیه لۆم بنێره پهیامی تایبهتیم;)
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » یهكهم پهیامی تایبهتی له لایهن چ ئهندامێكهوه بۆت هات!
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]