1

بابه‌ت: يانةكةتان زؤر قورسة

سلاو بةريزان و بةريوةبةراني يانةي سةرهةنك موحسيني ئازيز

ئازيزان ئةم يانةيةتان زؤر قورسة بةلكو هةولبدةن كةميك جاكي بكةن باوةربكةن

لة هةلةبجة مةكةر هيليكي زؤر خيرات هةبيت بؤ ئةوةي بتوانيت بابةتيك بنيريت

بةلكو كةميك جاكي بكةن

زؤر سوباس بةريزان

براتان بيلال هةلةبجةيي

2

وه‌ڵام: يانةكةتان زؤر قورسة

آن شالله‌ چاک ده‌بێ

ساده‌ترين به‌خشين !
ئه‌وه‌يه‌ كه‌ پێكه‌نين بخه‌يته‌ سه‌ر لێوى كه‌سانێك ،
كه‌ بيرى پێكه‌نين ئه‌كه‌ن . . .

3

[size=16]قورسه‌ ؟؟؟؟؟؟
وه‌ڵا بلێین چی من ده‌نا لای من سوکترین شوێن یانه‌ی سه‌رهه‌نگه‌ که‌ زوو ده‌بێته‌وه‌ smile
انشاءلله‌ چاک ده‌بێت ....
[/size]

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1236149_697070383655617_1856657392_n.jpg
کــه‌سـێـک نـیـه‌ بـپـرسـێـت لـێـم مـن بـۆ کـێ فـرمـێـسک ده‌رێـژم
شـــه‌و تــــا بـــه‌یــــان نـهـێـنـیـه‌کــان لـــه‌ نـــاخـی دڵـمـا ده‌نـێــژم
ئــــه‌وه‌نـده‌ گـریــــام. گــریــــانـیـش بـــه‌ بـیـنـیـنـی مـــن بـێ زاره‌
شـــه وانــه‌ هــاوده‌مـی ئــاسـمــان بــه‌ڵام مــانـگـم هــه‌ر نـادیـاره‌
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YatqPYkZQa4[/youtube]

4

ڕاست ده‌که‌ی، هه‌موو نووسینه‌کانمان له‌ یانه‌ کردووه‌ به‌ وێنه‌. له‌ خواره‌وه‌ی یانه‌ وێنه‌ی قورس هه‌یه‌.
گه‌ر بمانه‌وێت ئه‌م کێشه‌ چاره‌سه‌ر بکه‌ین ده‌بێت زۆربه‌ی وێنه‌کان بکه‌ینه‌وه‌ به‌ نووسین.
بژیت.

بەداخەوە چیتر سەردانی ئەم یانەیە ناکەم.

5

وه‌ڵا له‌لای من زۆر ئاسایه‌ هیچ قورس نیه‌

ئینشاڵا له‌لای تۆش چاده بێت

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

6

یانه‌ زۆر زۆر سوكه‌ ره‌نگه‌ كێشه‌ له‌ هێله‌كه‌ت هه‌بێت
كاك ڕه‌وان هه‌موو وێنه‌كان قه‌باره‌یان ناگاته‌ ( 500 ) كیلۆ بایت
ئه‌گه‌ر سه‌یرێكی سكریپتی جۆمه‌له‌ بكه‌ی هه‌مووی وێنه‌یه‌ كه‌چی زۆر زۆر سوكیشه‌ .

7

[b]

Aso Yassin نووسی:

ئه‌گه‌ر سه‌یرێكی سكریپتی جۆمه‌له‌ بكه‌ی هه‌مووی وێنه‌یه‌ كه‌چی زۆر زۆر سوكیشه‌ .

کاک ئاسۆ کێشه‌ له‌ قاباره‌ی وێنه‌ نیه‌، کێشه‌ له‌ زۆر بوونی کۆده‌ به‌تایبه‌تی له‌ index.php، ڕاسته‌ بۆ هێله‌که‌ی من و تۆ و کاک سانی هیچ کێشه‌ی نیه‌ به‌لام ئه‌گه‌ر بمانه‌وێت له‌ لای هه‌موو یان به‌ ئاسانی بکرێته‌وه‌ پیویسته‌ وێنه‌کان که‌م بکه‌ینه‌وه‌.
وه‌ک کاک بیلال ووتی

له‌ وانه‌یه‌ من و تۆ و سانی خێراترین هێل به‌کار بێنین چونکه‌ ئێمه‌ به‌کارهێنه‌ری به‌رده‌امی نێتین. به‌لام هه‌موو که‌س وه‌ک ئێمه‌ نیه‌ له‌ وانه‌یه‌ هێله‌که‌یان زۆر خاو بێت.
سه‌باره‌ت به‌ جوومله‌ خۆم به‌کارم هێناوه‌ ده‌وه‌ستێته‌ سه‌ر رووکار، رووکار هه‌یه‌ پره‌ له‌ وێنه‌ کردنه‌وه‌یب زۆر سه‌خته‌ به‌ هێله‌کانمان.

8

Aso Yassin نووسی:

کاک ئاسۆ کێشه‌ له‌ قاباره‌ی وێنه‌ نیه‌، کێشه‌ له‌ زۆر بوونی کۆده‌ به‌تایبه‌تی له‌ index.php، ڕاسته‌ بۆ هێله‌که‌ی من و تۆ و کاک سانی هیچ کێشه‌ی نیه‌ به‌لام ئه‌گه‌ر بمانه‌وێت له‌ لای هه‌موو یان به‌ ئاسانی بکرێته‌وه‌ پیویسته‌ وێنه‌کان که‌م بکه‌ینه‌وه‌.
وه‌ک کاک بیلال ووتی

له‌ وانه‌یه‌ من و تۆ و سانی خێراترین هێل به‌کار بێنین چونکه‌ ئێمه‌ به‌کارهێنه‌ری به‌رده‌امی نێتین. به‌لام هه‌موو که‌س وه‌ک ئێمه‌ نیه‌ له‌ وانه‌یه‌ هێله‌که‌یان زۆر خاو بێت.
سه‌باره‌ت به‌ جوومله‌ خۆم به‌کارم هێناوه‌ ده‌وه‌ستێته‌ سه‌ر رووکار، رووکار هه‌یه‌ پره‌ له‌ وێنه‌ کردنه‌وه‌ی زۆر سه‌خته‌ به‌ هێله‌کانمان

9

لای منيش زۆر به‌قورسی ده‌بێته‌وه‌ من به‌هێڵی تارين و ڕێبه‌ر هه‌ر قورسه‌ نازانم بۆچی..؟

10

zor swpas barezan

dasttan xoshbet

balam awa esta kamek bashtra

pem wa bet helakam xawa

bahar 7al zor swpas barezan

11

به‌ڵام هێشتان هيچ شتێکيان نه‌کرده‌وه‌...؟
به‌بۆچوونی من پێويسته‌ ئه‌م وێنانه‌ که‌م بکرێنه‌وه‌ هه‌مووی بکرێته‌وه‌ به‌نووسين.

12

Rausht Hawlery نوسى
[b]به‌ڵام هێشتان هيچ شتێکيان نه‌کرده‌وه‌...؟[/b] 
به‌بۆچوونی من پێويسته‌ ئه‌م وێنانه‌ که‌م بکرێنه‌وه‌ هه‌مووی بکرێته‌وه‌ به‌نووسين.

13

سڵاو ...

سه‌باره‌ت به‌ قوڕس بوونی یانه‌ هیچ په‌یوه‌ندیه‌كی به‌ وێنه‌و قه‌باره‌ی وێنه‌كانه‌وه‌ نیه‌ ڕه‌نگه‌ به‌هۆی داتابه‌یسه‌وه‌بێت چونكه‌ له‌ سه‌رووی 94 مێگا بایته‌ به‌هه‌موو وێنه‌كانی ئیندێكس ته‌نها ( 2 ) وێنه‌یه‌ دڵنیابن هیچ په‌یوه‌ندی به‌م دوو وێنه‌وه‌ نیه‌ كه‌ له‌خواره‌وه‌ یانه‌ دانراون .

یانه‌ی واهه‌یه‌ به‌س به‌ وێنه‌ دروستكراوه‌ به‌ تایبه‌تی ( ئیچ تی ئیم ئێل )

بۆ زانینی هه‌موولایه‌ك ..

14

Aso Yassin نووسی:

سڵاو ...

سه‌باره‌ت به‌ قوڕس بوونی یانه‌ هیچ په‌یوه‌ندیه‌كی به‌ وێنه‌و قه‌باره‌ی وێنه‌كانه‌وه‌ نیه‌ ڕه‌نگه‌ به‌هۆی داتابه‌یسه‌وه‌بێت چونكه‌ له‌ سه‌رووی 94 مێگا بایته‌ به‌هه‌موو وێنه‌كانی ئیندێكس ته‌نها ( 2 ) وێنه‌یه‌ دڵنیابن هیچ په‌یوه‌ندی به‌م دوو وێنه‌وه‌ نیه‌ كه‌ له‌خواره‌وه‌ یانه‌ دانراون .

یانه‌ی واهه‌یه‌ به‌س به‌ وێنه‌ دروستكراوه‌ به‌ تایبه‌تی ( ئیچ تی ئیم ئێل )

بۆ زانینی هه‌موولایه‌ك ..

کاک ئاسۆ هه‌بوونی وێنه‌ له‌ په‌ڕه‌ی سه‌ره‌تا به‌تایبه‌تی PunBB یانه‌ قورس ده‌کات، 
یه‌ک له‌و 20 خالانه‌ی که‌ بته‌وێت مالپه‌ڕێکی بێ که‌لکت هه‌بێت ئه‌مه‌یه‌!

خالی 12، په‌ڕه‌كان پڕ بكه‌ له‌ وێنه‌ و خاویان بكه‌وه‌ بۆ ئه‌وه‌ی میوانان تاقه‌تی چاوه‌ڕوان كردنیان نه‌مێنێت.

سه‌رچاوه‌
http://www.webdesigndev.com/web-develop … bsite-crap

ته‌نها بۆ زانیاری.

15

فلاشه‌که‌ی سه‌ره‌وه‌تان بیرنه‌چێت، ئه‌وه‌ش یه‌کێکه‌ له‌ هۆیه‌کانی قورس بوونی یانه‌که‌تان.

ئەم یانەیە؛ وەکو کوچەی مناڵی پڕە لە یادگاری.

16

SHaKHaWaN نووسی:

فلاشه‌که‌ی سه‌ره‌وه‌تان بیرنه‌چێت، ئه‌وه‌ش یه‌کێکه‌ له‌ هۆیه‌کانی قورس بوونی یانه‌که‌تان.

زور راسته‌ ئه‌م  clientscript  لابه‌به‌ن  باشتره‌ چونکه‌ زور قورسه‌ smile

[size=24]Safen.1992@Yahoo.Com[/size]
[size=24]Safen.1992@Gmail.Com[/size]

17

ئه‌وه‌شتان بير نه‌چی ئه‌م سپامانه‌ ده‌بنه‌ هۆی قورس کردنی يانه‌.

18

[center][size=16]هه‌رچه‌نده‌ من هه‌ستم پێ نه‌كردووه‌ تا ئێستا به‌ڵام له‌به‌ر ئه‌م هۆكاره‌ هه‌ڵسام به‌ لادانی ( فلاش سه‌ره‌كی ) و ( سپام ) ئێستاش ڕه‌نگه‌ بكه‌وێته‌وه‌ سه‌ر دۆخی ئاسایی ئه‌گه‌ر هاتوو هه‌ر قوڕس بوو لێره‌ ئاگادارمان بكه‌نه‌وه‌ تا سه‌یرێكی ناو داتابه‌یس بكه‌ن ڕه‌نگه‌ كێشه‌كه‌ش له‌ سێرڤه‌ربێت .[/size][/center]

19

SHaKHaWaN نوسى:
فلاشه‌که‌ی سه‌ره‌وه‌تان بیرنه‌چێت، ئه‌وه‌ش یه‌کێکه‌ له‌ هۆیه‌کانی قورس بوونی یانه‌که‌تان

20

BILAL2 نووسی:
SHaKHaWaN نوسى:
فلاشه‌که‌ی سه‌ره‌وه‌تان بیرنه‌چێت، ئه‌وه‌ش یه‌کێکه‌ له‌ هۆیه‌کانی قورس بوونی یانه‌که‌تان
Aso Yassin نووسی:

[center][size=16]هه‌رچه‌نده‌ من هه‌ستم پێ نه‌كردووه‌ تا ئێستا به‌ڵام له‌به‌ر ئه‌م هۆكاره‌ هه‌ڵسام به‌ لادانی ( فلاش سه‌ره‌كی ) و ( سپام ) [/size][/center]

[size=24]Safen.1992@Yahoo.Com[/size]
[size=24]Safen.1992@Gmail.Com[/size]