بابهت: جوانترین دیمهنهكانی یاری نێوان ( ههولێر × دهۆك ) By Aso Yassin
[center]جوانترین دیمهنهكانی یاری نێوان ( ههولێر × دهۆك ) وێنه گر ( ئـاســۆ یـاســیــن )
[/center]
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » وێنه (وهرزش) » جوانترین دیمهنهكانی یاری نێوان ( ههولێر × دهۆك ) By Aso Yassin
پهڕه 1
[center]جوانترین دیمهنهكانی یاری نێوان ( ههولێر × دهۆك ) وێنه گر ( ئـاســۆ یـاســیــن )
[/center]
dast xosh kak aso\
wenakan zor jowann baraste yareyake xosh bu
are am 2 mnala jowana ken??
ئهگهر به ههڵه نهچم ئهم دوو مناڵه جوانه كچی ئهم كوڕهیه كه لهگهڵی گرتوون ..
ده ستى ماندوبونت ده كوشم بو وينةجوانانةى كه به دةستى خوت كرتوته جاوةروانى شتى زياتر دةبين-ده ست خوش
زۆر جوانن سهرهنج راکێشن
دهست خۆش بێت براکهم.
دهست خۆش برام
dast xosh kaka aso zor sarnj rakesh bon
sarkawto bet hamisha
كاك ئاسۆ ههوڵده زۆر ترین وێنهی نێو یاریگا بهدهست بهێنه
دهست خۆش وێنهكان جوانن
[size=24]دهست کاک ئاسۆ
یهک تۆز ئارمی ناوی خۆت له ژێرهوه بنوسیبا جوانتریش دهبوو[/size]
وینەکان زۆر جواننن ،،ئەرێ ئەوە بۆ وینەکی خۆت دانانێی ،،؟؟؟:D تۆش لەنێو یاریگا بووی
زۆر جوانن بهلام كوالێتیان باش نییه هیودارام ئهم جاره به كامێرایهكی 39 مێگاپێكسلی وێنهی یاریهكان بگری:D:D
وهكو كاك زریان ووتی ئهم ههموو وێنهیهت گرتووه بهلام وێنهی خۆت نهگرتووه بهلام بێ خهمبه من وێنهی تۆم گرتووه
لهم یاریهدا...
وێنهکان زۆر جوانن ، دهستهکانت خۆش بێت کاک ئاسۆ گیان ماندوو نهبیت.
زۆر جوانن بهلام كوالێتیان باش نییه هیودارام ئهم جاره به كامێرایهكی 39 مێگاپێكسلی وێنهی یاریهكان بگری:D:D
وهكو كاك زریان ووتی ئهم ههموو وێنهیهت گرتووه بهلام وێنهی خۆت نهگرتووه بهلام بێ خهمبه من وێنهی تۆم گرتووه
لهم یاریهدا...
هههههه ئێ دە یەڵڵە دەی بۆمان دابنێ
Ciutat Esportiva نووسی:زۆر جوانن بهلام كوالێتیان باش نییه هیودارام ئهم جاره به كامێرایهكی 39 مێگاپێكسلی وێنهی یاریهكان بگری:D:D
لهم یاریهدا...هههههه ئێ دە یەڵڵە دەی بۆمان دابنێ
ڕهزامهندی كاك ئاسۆ وهرگره منیش دایدهنێم...
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » وێنه (وهرزش) » جوانترین دیمهنهكانی یاری نێوان ( ههولێر × دهۆك ) By Aso Yassin
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]