بابهت: سهرههنگ موحسین لهگهڵ كهناڵی ڕاگهیاندن ....
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » وهرزش » سهرههنگ موحسین لهگهڵ كهناڵی ڕاگهیاندن ....
پهڕه 1
mandu nabet kaka aso zor jwann wenakan har sarkawto bet brakam
كاك ئاسۆ رێگهیان نهده به رۆژنامه نووسان بێنه نێو یاریگا بهكاك سامان بلیفكانی م ووت دهتوان بێمه نێو یاریگای چاوپێكهوتن لهگهڵ یاریزانانی یانهی ههولێر و دهۆك بكهم ووتی بۆ رۆژنامه نووسان قهدهخهیه تهنهه بۆ وێنهگرو TVنهبێت قهدهخه نیه
منیش دام نا بوو چاو پێكهوتن لهگهڵ سهرههنگ موحسین بكه بـهڵام رێگهی پێنهدا !!!!!
dast xosh zoor jwann
dast xosh u mando nabn
kak sarhang wabzanm estayle qzhesht gurawa:)
وێنهی زۆر جواننن
دهست خۆش بێت براکهم.
هاندەرەکەی هەولێر گۆلێکی زۆر جوانی لە دهۆک کرد..:D ،،پێدەچی سەرهەنگ زۆر ماندووببی..دەڵێی قوڕی کێشایە
كاك ئاسۆ رێگهیان نهده به رۆژنامه نووسان بێنه نێو یاریگا بهكاك سامان بلیفكانی م ووت دهتوان بێمه نێو یاریگای چاوپێكهوتن لهگهڵ یاریزانانی یانهی ههولێر و دهۆك بكهم ووتی بۆ رۆژنامه نووسان قهدهخهیه تهنهه بۆ وێنهگرو TVنهبێت قهدهخه نیه
برام یهك كامێرای گهوره ببهو تهواو ئهتوانی بچیه ژوورێ...
SanyNaseh نووسی:كاك ئاسۆ رێگهیان نهده به رۆژنامه نووسان بێنه نێو یاریگا بهكاك سامان بلیفكانی م ووت دهتوان بێمه نێو یاریگای چاوپێكهوتن لهگهڵ یاریزانانی یانهی ههولێر و دهۆك بكهم ووتی بۆ رۆژنامه نووسان قهدهخهیه تهنهه بۆ وێنهگرو TVنهبێت قهدهخه نیه
كامیرهی فۆتۆم پێ بوو بهڵام
ئێمه یارییهكان شی دهكهینهوه نهك وێنهگر بین
وهههروههاش چاو پێكهوتن لهگهڵ یاریزانان دهكهین
Alfredo Relaño نووسی:SanyNaseh نووسی:كاك ئاسۆ رێگهیان نهده به رۆژنامه نووسان بێنه نێو یاریگا بهكاك سامان بلیفكانی م ووت دهتوان بێمه نێو یاریگای چاوپێكهوتن لهگهڵ یاریزانانی یانهی ههولێر و دهۆك بكهم ووتی بۆ رۆژنامه نووسان قهدهخهیه تهنهه بۆ وێنهگرو TVنهبێت قهدهخه نیه
كوره ئینجا چییه..؟؟ به ئهنقهست پێتووتبان وێنه دهگرم ،،، خۆ كاك ئاسۆش وێنهگر نییه ،،
ئهوێ رۆژێ له یاریهكهی منتخب عراق برادهرێك پێی ووتم تهنها كامێرایهك بێنه و من
دهتهێنمه ژوورێ ، خۆمنیش وێنهگر نیم:)
SanyNaseh نووسی:Alfredo Relaño نووسی:برام یهك كامێرای گهوره ببهو تهواو ئهتوانی بچیه ژوورێ...
كوره ئینجا چییه..؟؟ به ئهنقهست پێتووتبان وێنه دهگرم ،،، خۆ كاك ئاسۆش وێنهگر نییه ،،
ئهوێ رۆژێ له یاریهكهی منتخب عراق برادهرێك پێی ووتم تهنها كامێرایهك بێنه و من
دهتهێنمه ژوورێ ، خۆمنیش وێنهگر نیم:)
برای بهرێزم من ههموویان دهناسم و ئهوانیش من دهناسن ئێمه باجی تایبهتیمان ههیه بۆ چوونه نێو یاریگا
برای بهرێزم من ههموویان دهناسم و ئهوانیش من دهناسن ئێمه باجی تایبهتیمان ههیه بۆ چوونه نێو یاریگا
كوره برام باجی چی حاڵی چی
ئهی مادام بۆ بهم باحه مهیمهوه نهچوویه ناو یاریگا...؟؟؟
كوره برام باجی چی حاڵی چی
ئهی مادام بۆ بهم باحه مهیمهوه نهچوویه ناو یاریگا...؟؟؟
برای بهرێزم من چوومه نێو یاریگا بهڵام نهیانهێشت بچمه نێو ئهویاریگایه كه یاریزانهكان یاری تێدا ئهنجم دهدا من لهناو رۆژنامه نووسان بوم
باجی ئێمه باجی رۆژنامهنووسیه نهك باجی وێنهگری یان TV
برای بهرێزم من چوومه نێو یاریگا بهڵام نهیانهێشت بچمه نێو ئهویاریگایه كه یاریزانهكان یاری تێدا ئهنجم دهدا من لهناو رۆژنامه نووسان بوم
ئهها... بهس برام لهم ههرێمه خۆشهویستهی لای خۆمان هیچ جۆره باجێك ناخوا تهنیا باجی واسته نهبێت.
ئهها... بهس برام لهم ههرێمه خۆشهویستهی لای خۆمان هیچ جۆره باجێك ناخوا تهنیا باجی واسته نهبێت.
منیش لهگهڵ ئهم قسهی تۆم سهتا ســهت قسهكانت تهواوه
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » وهرزش » سهرههنگ موحسین لهگهڵ كهناڵی ڕاگهیاندن ....
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]