1

بابه‌ت: راپڕسیک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان

[center] [size=16] من چەند پرسیارێک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان دەکەم ھیوادارم وەلام بدەنەوە

١-ھۆی کەمی جەماوەر لە یاریگایەکانی کوردستان چیە؟

٢-بە رای تۆ بۆچی کەنالە کوردیەکان یاریەکانی خۆلی کوردستان ناکێشن؟

٣-بە رای تۆ بۆچی وەرزشوانان ناوی یاریزانەکانی ئەوروپا دەزانن بەلام ناوی یاریزانەکانی کورد نازانن

٤-بە رای تۆ بۆچی وەرزشوانان ناوی راھێنەرانی ئەوروپا دەزانن بەلام ناوی راھێنەرانی کورد نازانن [/size] [/center]

2

وه‌ڵام: راپڕسیک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان

من چەند پرسیارێک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان دەکەم ھیوادارم وەلام بدەنەوە

١-ھۆی کەمی جەماوەر لە یاریگایەکانی کوردستان چیە؟بس ملعبى هةولير خةلك دةيجيتى له كه ل سليمانى و دهؤك

٢-بە رای تۆ بۆچی کەنالە کوردیەکان یاریەکانی خۆلی کوردستان ناکێشن؟نازانم

٣-بە رای تۆ بۆچی وەرزشوانان ناوی یاریزانەکانی ئەوروپا دەزانن بەلام ناوی یاریزانەکانی کورد نازانن ؟جونكه كه ناله كان اهتيمام بئ ناده ن

٤-بە رای تۆ بۆچی وەرزشوانان ناوی راھێنەرانی ئەوروپا دەزانن بەلام ناوی راھێنەرانی کورد نازانن ؟

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

3

سوپاس بۆ تەوەرەکە

١-چونکە زۆربەی یاریگاکان شوێنی دانیشتنیان نییە ،یاخود پیسە شوێنەکان یان کاتەکان گونجاو نییە
٢-بە رەئی من ئەوەیە کەنالی تایبەت بە خولی کوردستان نییە
٣-کاکە تا ئێستا یاریزانەکی تێدا نییە کەمەک بە یاریزانان بچی ؟؟ هەتا ئێستاش یاریزانی تێدایە نازانێ تۆپ رابگرێ ،،ئەمە لە زۆربەی یاریەکان دیارە
٤-واللە من زۆربەی راهێنەرەکان دەناسم big_smile،،کاکە راهێنەرەکانی ئەوروپا بە قەدەر تەمەنی یاریزانەکانی ئێمە بەس خزمەتیان بە یەک یانە کردووە بۆ نمونە سێر ئەلێکس فێرگسۆن و ئارسن ڤینگەر و زۆری تر

ساده‌ترين به‌خشين !
ئه‌وه‌يه‌ كه‌ پێكه‌نين بخه‌يته‌ سه‌ر لێوى كه‌سانێك ،
كه‌ بيرى پێكه‌نين ئه‌كه‌ن . . .

4

Jaw Zard نووسی:

سوپاس بۆ تەوەرەکە

١-چونکە زۆربەی یاریگاکان شوێنی دانیشتنیان نییە ،یاخود پیسە شوێنەکان یان کاتەکان گونجاو نییە
٢-بە رەئی من ئەوەیە کەنالی تایبەت بە خولی کوردستان نییە
٣-کاکە تا ئێستا یاریزانەکی تێدا نییە کەمەک بە یاریزانان بچی ؟؟ هەتا ئێستاش یاریزانی تێدایە نازانێ تۆپ رابگرێ ،،ئەمە لە زۆربەی یاریەکان دیارە
٤-واللە من زۆربەی راهێنەرەکان دەناسم big_smile،،کاکە راهێنەرەکانی ئەوروپا بە قەدەر تەمەنی یاریزانەکانی ئێمە بەس خزمەتیان بە یەک یانە کردووە بۆ نمونە سێر ئەلێکس فێرگسۆن و ئارسن ڤینگەر و زۆری تر

منیش هه‌مان ڕام هه‌یه‌ ئه‌وتام وچێژه‌ی له‌ سه‌یركردنی یاریه‌ ئه‌وڕوپیه‌كان داهه‌یه‌ له‌ یاریه‌ ئاسیاییه‌ كاندا نیه‌ نه‌وه‌ك له‌ خولی كوردستان