1

بابه‌ت: گـه‌شتی ئه‌ندامانی یـانه‌ی ( YSM )!!! به‌ئـاماده‌ بوونی 5 ئه‌ندام !!! بـــۆ !!!؟!!!؟

ئــه‌مــرۆ هه‌ینی یـانه‌ی سـه‌رهه‌نگ مــوحسین گـه‌شتێكی كرد بــۆ نــاو پـاركی شــانه‌ده‌ر له‌كـۆی زیاتر له‌ 15 ئه‌ندام ئــاماده‌ بوون بین بــۆ ئه‌م گه‌شته‌ بـــه‌ڵام به‌داخــه‌وه‌ ته‌نها 5 ئه‌ندام ئـاماده‌ بوو له‌وانه‌   ( كـاك پــۆلا و كاك هه‌ڵوێست و كاك زریان چاو زه‌رد و كاك شه‌ره‌فخان و بــه‌خـۆشم ) كاك سه‌رهه‌نگیش به‌داوه‌ی لێبردوونه‌وه‌ ووتی پێم نـاكرێت !!!!! بـاشـه‌ بۆ ؟!!! نــازانم ئه‌ندامان ده‌ڵێن دین بۆ گه‌شت كه‌چی له‌چـاوه‌ره‌انه‌یكی زۆره‌وه‌ بێجگه‌ له‌م پێنج ئه‌ندامه‌ چـاو مــان به‌هیچ ئه‌ندامێكی دیكه‌ نه‌كه‌وت

ئه‌م پرسیاره‌ م هه‌یه‌ ئه‌وانیش ووتیان بۆ نه‌هـــاتن ؟؟

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

2

وه‌ڵام: گـه‌شتی ئه‌ندامانی یـانه‌ی ( YSM )!!! به‌ئـاماده‌ بوونی 5 ئه‌ندام !!! بـــۆ !!!؟!!!؟

كاك سانى  بريا مالم له هةوليربا به خوا من ساحيب وةعدم بس له فه يسبوكيش بلاوكرابه وة كه سعات٦بينة باركى شانه ده ر

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

3

وه‌ڵام: گـه‌شتی ئه‌ندامانی یـانه‌ی ( YSM )!!! به‌ئـاماده‌ بوونی 5 ئه‌ندام !!! بـــۆ !!!؟!!!؟

[size=24]به‌داخه‌وه‌ نازانم چی بلێم.
هه‌ڵبه‌ته‌ ڕه‌نگه‌ هه‌ندێك كێشه‌ ببنه‌ هۆكار بۆنه‌هاتن و ئاماده‌نه‌بوون.به‌ڵام نه‌وه‌ك به‌و ڕێژه‌یه‌ به‌رزه‌.
ئێستا وێنه‌كان دا ئه‌نێم[/size]

4

ده‌سته‌كانت خۆش كاكه‌ سانی .........
منیش له‌گه‌ڵ قسه‌كه‌ی تۆم نازانم بۆ زیاتر له‌ 15 ئه‌ندام وتیان دێین دواتر نه‌هاتن
وه‌ڵا عه‌یبه‌ كاكه‌ بتان وتبا نایه‌ین باشتره‌ یان بتان وتبا باته‌ئجیل بكرێتوه‌ بۆ جارێكی تر خۆشتربوو
نه‌ك ئێمه‌ هه‌ر له‌ چاوه‌ڕوانیتان بین دواتر نه‌یه‌ن ...

هیوادارم بۆ جارێكیتر ،ئه‌گه‌ر گه‌شتی ئاوامان دانا .........هه‌موو ئه‌ندامان به‌ژداربن .

5

من پێشتر وتم نایه‌م

[center]زۆر شتی من هەیە لای خۆت گلت داوەتەوە
خەو.. خۆراک.. خەیاڵ.. بیرکردنەوە و هۆش
پێم بڵی کەی دەبمەوە خاوەنیان !!
[/center]

6 (دەستکاری کراوە: HALWEST.ZADA 2011-07-29 09:46:59)

[size=24] 
ئه‌وه‌ش ئه‌ندامانی ئاماده‌بووی ئه‌ورۆ.
به‌داخه‌وه‌ ئه‌وكاته‌ی به‌رێز پۆلا هات من له‌وێ نه‌بووم.وێنه‌ی ئه‌وم لا نییه‌ و پێی ڕانه‌گه‌شتم
ئه‌مه‌ش وێنه‌ی چوار ئاماده‌بووی ئه‌مڕؤ   [/size]

http://www.kurdupload.com/images/bFj16Hvt1311975500/SAM_0021_copy.jpg

7

ئه‌منیش یه‌كه‌مجار گوتم پێم ناكرێ

كاك هه‌ڵوێست برام ئه‌و وێنه‌یه‌ چه‌ند گێگا بایته‌؟

8

وه‌لا وینه‌كه‌ ته‌واو نیه‌ برام

9

به‌راستی ناخۆشترین شت ئه‌وه‌یه‌ کاتێک به‌ڵێن ده‌ده‌ن
بۆ کۆبونه‌وه‌یه‌کی پاشان که‌س ناێت ،وام ده‌زانی ئه‌م شته‌
ته‌نها له‌ناو کچان دا هه‌یه‌ smile

[center]http://www.kurdupload.com/images/fvJy1351717557/lklk.jpg
نازانم بۆ قسه یكم بۆ وتن نییه  هیچ ناڵێم .....ته نیا یه ك شت نه بێ
ئه ڵێم خودایه هه رگیز جێم مه هێڵه من هه میشه موحتاجی تۆم ..
[/center]

10

[size=24]ئی چی بكه‌م كاك فه‌رهاد كامێرای باش وێنه‌ی جوان و دیقه‌به‌رزو میگابایت زۆر ئه‌گرێ.
ئێستا بچووكی ئه‌كه‌مه‌وه‌[/size]

11

پێم خۆش بوو بتوانم له‌گه‌ڵتان ئاماده‌بم ، به‌ڵام به‌ داخه‌وه‌ که‌ نه‌متوانی.
هیوادارم کاتێکی خۆشتان به‌سه‌ر بردبێت.

ئه‌وه‌ په‌یامه‌که‌ی منه‌ له‌ بابه‌تی پێشو نوسیبووم...

سوپاس بۆ ئاگادار کردنه‌وه‌مان کاکه‌ سانی ،
ئه‌گه‌ر کاتم هه‌بێت پێم خۆشه‌ ئاماده‌بم إنشاءالله‌.

إنشاءالله‌ جارێکیتر کاتێکی گونجاو ده‌بێت بۆ منیش.

ده‌توانی گوێ له هه‌موو‌ قورئانی پیرۆز بگریت به‌ ته‌فسیری کوردی له‌ یوتوب فـــــه‌رمــوو

کـاتـێـک ژیـان سـه‌د هـۆکـارم نـیـشـان ده‌دات بـۆ گریان و ئازار . .

مــن هه‌زار هۆکاری نیشان ده‌ده‌م بۆ خه‌نده‌ و ژیانێکی به‌ختیار . . !

12

[size=24]خۆ ئێستا به‌دڵتانه‌؟؟؟؟
له‌وه‌ بچووكتر تێك ئه‌چێ[/size]

13 (دەستکاری کراوە: DeDo masifi 2011-07-29 18:22:50)

[size=24]بەخوا كاك سانی من لەگەڵ لیۆ رەنج هاتین بۆ پاركی شانەدەر ... ئێمەش زۆر چاوەڕێمان كرد .... بەڵام تەلەفۆنمان بۆ كاك سەرهەنگ كرد ووتی ئەمرۆ پێش نیوەڕۆ بەمنیان وتووە زۆر داوای لێ‌ بوردنی لە ئێمە كرد..... ئێمەش زۆر داوای لێ‌ بوردن لە جەنابتان دەكەین ئێمە وەعدەكەمان تەواو بوو بەڵام ئێمە ئەندامی نوێ‌ بووین ئێوەمان نەناسی إنشاء الله جارێكی تر من یەكەم كەس ئامادەم دەبم.... لەگەڵ رێزم بۆ هەموو ئەندامان[/size]

http://httpwww.webchinupload.com/files/37822_143524375664446_100000206539789_418641_5499004_n_1.jpg

خۆ ئەزانم .. تۆش وەكو من .. خاوەن هەمان.. سۆز و هەستی
بەڵام چی بكەم ..جورئەت ناكەم.. دەری ببڕم ..خۆشەویستی
هەموو شەوێ‌ .. بڕیار ئەدەم.. كە سبەینێ‌ .. ڕێت پێ‌ بگرم ..
دواین ووشە و ..دواین ڕازی..
دڵی خۆمت ..  بۆ دەرببڕم..
بەڵام بەخوا ..
كە ئەت بینم .. بەرەو ڕووم دێی.. بە خەندەوە
نەك هەر ووشەی .. خۆشم ئەوێ‌ی..
خۆشم لە بیر .. ئەچێتەوە..

14

هیوادارم هیچ کە ئەو ئاگادار و یەکتربینینانە نەبینم لە یانە چونکە دواتر هەموویی گلەی و بۆ نەهاتوویی لێدیێتەوە ...!!!

15

ماندوونه‌بن.منیش له‌گه‌ڵ ئه‌وه‌دانیم كه‌مرۆڤ خاوه‌ن به‌ڵێن نه‌بێت من بڕیاربووبێم به‌ڵام دواتر كارێكم بۆهاته‌پێشه‌وه‌و داوای لێبوردنم كرد.

16

سلاوبةريزان بةخؤشحاليةوة دويني ئامادةبووم وةزؤرخؤشحلا بوم بةناسيني كاك شةرةفخان وجاوزةردوساني بةلام بةداخةوة بةهؤي كاريكةوة نةمتواني لةنزيكةوة كاك هةلويست ببينم هيوادارم سةرداني لةو جورة بةبةردةوامي هةبيت بةلام زؤرترين ئةندام ئامادةبن ئةندامانيش بابةندي بةلينةكانيان ببن

17 (دەستکاری کراوە: Jaw Zard 2011-07-29 20:48:15)

[size=24]تەنها ئەوەندە دەڵێم زۆر عەیب بوو بەڵێن تاندا بەڵام نەهاتن،،،من ئەو کەسانەم باش ناسی کە بە قسە بریقەدارەکان خۆیان  بە خۆی نیشان دەدا

[/size]

ساده‌ترين به‌خشين !
ئه‌وه‌يه‌ كه‌ پێكه‌نين بخه‌يته‌ سه‌ر لێوى كه‌سانێك ،
كه‌ بيرى پێكه‌نين ئه‌كه‌ن . . .

18

DeDo masifi نووسی:

[size=24]بەخوا كاك سانی من لەگەڵ لیۆ رەنج هاتین بۆ پاركی شانەدەر ... ئێمەش زۆر چاوەڕێمان كرد .... بەڵام تەلەفۆنمان بۆ كاك سەرهەنگ كرد ووتی ئەمرۆ پێش نیوەڕۆ بەمنیان وتووە زۆر داوای لێ‌ بوردنی لە ئێمە كرد..... ئێمەش زۆر داوای لێ‌ بوردن لە جەنابتان دەكەین ئێمە وەعدەكەمان تەواو بوو بەڵام ئێمە ئەندامی نوێ‌ بووین ئێوەمان نەناسی إنشاء الله جارێكی تر من یەكەم كەس ئامادەم دەبم.... لەگەڵ رێزم بۆ هەموو ئەندامان[/size]

http://httpwww.webchinupload.com/files/ … 04_n_1.jpg

زۆر به‌خێربێن ئه‌زیزی ئێمه‌ن بوراون ......

به‌ڵام خۆزگه‌ ره‌قه‌می ئێمه‌ت له‌ سه‌رهه‌نگ وه‌ر ئه‌گرت ......تا ئێوه‌ش له‌گه‌ڵمانا به‌ژداربوبانایه‌ له‌ دانیشتنه‌كه‌ .

19

ته‌نها له‌ناو کچان دا هه‌یه‌

ئه‌ندامان هیچ  بۆ  كاكه‌ سه‌رهه‌نگ  نه‌هات ؟؟   ده‌توانم  بلێم زۆربه‌ی  ئه‌ندامان ئه‌گه‌ر بێت له‌به‌ر ئه‌و  دێن

http://webchinupload.com/files/500X361_2.jpg

20

rezhwan_hawler نووسی:

ته‌نها له‌ناو کچان دا هه‌یه‌

ئه‌ندامان هیچ  بۆ  كاكه‌ سه‌رهه‌نگ  نه‌هات ؟؟   ده‌توانم  بلێم زۆربه‌ی  ئه‌ندامان ئه‌گه‌ر بێت له‌به‌ر ئه‌و  دێن

من پێم وایه‌ ده‌بوایه‌ کاک سه‌رهه‌نگ ئه‌م دانیشتنت تآجیل بکات
چونکه‌ زۆربه‌ی ئه‌ندامان به‌ دڵنیایه‌وه‌ حه‌زیان کردوه‌ که‌ ئه‌و به‌شدار بێت .

به‌هه‌رحاڵ به‌گله‌ی کردن تازه‌ هیچتان بۆ ناکرێت به‌ڵام با بۆتان ببێته‌ ده‌رسێک wink

[center]http://www.kurdupload.com/images/fvJy1351717557/lklk.jpg
نازانم بۆ قسه یكم بۆ وتن نییه  هیچ ناڵێم .....ته نیا یه ك شت نه بێ
ئه ڵێم خودایه هه رگیز جێم مه هێڵه من هه میشه موحتاجی تۆم ..
[/center]

21

[size=24]یاس نوسی[/size]
به‌هه‌رحاڵ به‌گله‌ی کردن تازه‌ هیچتان بۆ ناکرێت به‌ڵام با بۆتان ببێته‌ ده‌رسێک

ئه‌ها سه‌یركه‌ن كوره‌كان ،
چۆن حیامان چووه‌ لای كچه‌كان ...

22

ئه‌ها سه‌یركه‌ن كوره‌كان ،
چۆن حیامان چووه‌ لای كچه‌كان ...
لـێـره‌ نـیــه‌

قەینا من و تۆ و سانی تۆرەی خۆمانیان لێ دەکەینەوە کاک شەرەفخان ،،،مەسەلەکی کوردی هەیە دەڵی شەر لە پیاوان دەقەومێ big_smile

ساده‌ترين به‌خشين !

23

[size=24]به‌ری سوپاس بۆبه‌ژداری هه‌مووان
سه‌باره‌ت به‌وه‌ی كه‌ ئه‌ندامان زۆرێكیان له‌به‌ر كاك سه‌رهه‌نگ دێن،منیش لاریم له‌ه‌سر ڕاستی ئه‌و قسه‌یه‌ نییه‌.به‌ڵام چۆن زانیان كاك سه‌رهه‌نگ نایه‌ت؟خۆ كاك سه‌رهه‌نگ به‌یه‌كه‌ یه‌كه‌ی ئه‌ندامانی نه‌گوتووه‌ كه‌ نایه‌ت.حه‌تم نیه‌تیان نه‌بووه‌.
پاشان هه‌ندێ ئه‌ندام پۆزشی قابیلكه‌ریان هێنایه‌وه‌ و ماه‌یی ڕیزن.به‌لأم هه‌ندێ هێشتا نیشانه‌ی پرسیان له‌سه‌ره‌
ان شاء الله شتی وادووباره‌ نابێته‌وه‌ ئێمه‌ش دڵمان گه‌وره‌یه‌ شتی وا ده‌بێ بچووك بێ لامان[/size]

24

SanyNaseh نووسی:

سـلاو كاك سه‌رهه‌نگ
كاك سـه‌رهه‌نگ ئه‌وێ رۆژێ په‌یوه‌ندم پێوه‌كردی ده‌رباره‌ی دانیشتنه‌كه‌ له‌گه‌ڵ ئه‌ندامان كـه‌سبه‌ی كۆ ده‌بینه‌وه‌ ووتت رۆژێ پیشتر ئاگه‌دارم بكه‌وه‌ منیش ئاگه‌دارم كردیه‌وه‌ . ئێمه‌ و كـۆمــه‌ڵیك ئه‌ندامان كاتژمێر6:00 ی له‌ وێ ده‌بین هیوادارم تۆش ئاماده‌ بیت له‌ پاركی شـــانه‌ده‌ر
ئه‌مه‌ له‌سه‌ر داواكاری ئه‌ندامانه‌

21 نووسی:

سڵاو، واته‌ كه‌ی؟ ئه‌گه‌ر به‌رواری ڕۆژه‌كه‌ بنووسی سوپاست ده‌كه‌م. .

- ئه‌وكاتی وه‌ڵامم دایه‌وه‌ نیوه‌ڕۆی هه‌ینی بوو، ئه‌و كاتی كه‌ كاك سانی په‌یوه‌ندی پێوه‌ كردم، ئێمه‌ گه‌یشتبووینه‌ نزیكی شه‌قڵاوه‌، دواتریش به‌ره‌وه‌ سه‌ره‌وه‌تر (گه‌لی عه‌لی به‌گ) چووین كاتێك دوو له‌ برایه‌كانی تری یانه‌ په‌یوه‌ندییان پێمه‌وه‌ كرد، ئه‌وه‌ بوو هۆكاری نه‌هاتنم، ئه‌گه‌ر منم خه‌تابار، داوای لێبوردن ده‌كه‌م.

25

[size=24]منيش رؤزةك بيش دانيشتنةكة ووتم من نايةم دةجم بؤ سليمانى
بؤية دوبارة ببورن[/size]

يؤفانتس يانةى دوينئ ئةمرؤ سبةى
http://smn21.com/up/uploads/jpg/f0c88882ff.jpg

26

[size=16]سڵاو هاوریێان....ئێمەش وەك (دیدۆ مەسیفی و لیۆ رەنج) ئامادەبووین له پاركی شانەدەر بە مەبەستی كۆبونەوەكە بەلام ئێمە ئەندامی نوێین بۆیە هاورێكانمان نەناسی ماوەیەك چاوەرێمان كرد و پیاسەمان كرد هیچ كۆبونەوێكمان نەدیت بۆیە تلفۆنمان بۆ كاكە سەرهنگ كرد ئەویش چوبو بۆ سەفرە...هاوریێان ئیمە وەعدەكەمان بردە سەر لە مصیف(پیرمام)هاتین بۆ كۆبونەوە[/size].....

http://www.webchinupload.com/files/lllllkjkl.jpg

27

ده‌ستت خۆشبێت گیانه‌

خۆزگه‌ منیش له‌ هه‌ولێر بومایه‌ و ئه‌و گه‌شته‌م بكردایه‌

28

سوپاس بۆ ئەوانەی وەعدەکەیان جێبەجێ کرد

ساده‌ترين به‌خشين !

29

سلاو
منيش با وه‌ڵامی خۆم بنووسم کاتێك خاوه‌ن ماڵپه‌ر و يانه‌ به‌ژدارنه‌بێت ئێمه‌ بۆ بێن..؟
به‌هه‌ر حاڵ من ووتم دێم به‌ڵام دياره‌ رۆژگار ڕێگای لێگرتم

به‌هيوای ئه‌وه‌ی کاتێکی خۆش بێت.