1

بابه‌ت: ریال مه‌درید 300 ملیۆن یۆرۆ بۆ میسی ته‌رخان ده‌كات

(PNA) – یانه‌ی ریال مه‌دریدی ئیسپانی ئاماده‌یه‌ برِی 300 ملیۆن یۆرۆ بۆ باشترین یاریزانی جیهان لیۆنێل میسی ته‌رخان بكات.
به‌رێوه‌به‌ری پێشووی ماڵپه‌ری ماركای ئیسپانی رایگه‌یاند  كه‌وا یانه‌ی ریال مه‌درید ده‌یه‌وێت بۆندی له‌گه‌ڵ یاریزانی هه‌ڵبژارده‌ی ئه‌رِژه‌نتین و یانه‌ی به‌رشلۆنه‌ی ئیسپانی لیۆنێل میسی مۆربكات، و یانه‌ی ریال مه‌درید ئاماده‌یه‌ برِی 300 ملیۆن یۆرۆ بۆ باشترین یاریزانی جیهان لیۆنێل میسی ته‌رخان بكات.

هه‌روه‌ها به‌رێوه‌به‌ری پێشووی ماڵپه‌ری به‌ناوبانگی ئیسپانی راگه‌یاند، فلۆرنتینیۆ پێرێز حه‌زده‌كات بۆند له‌گه‌ڵ لیۆنێل میسی مۆربكات به‌هه‌رشێوه‌یێك بێت ، و ده‌ست به‌رداری یاریزانی پرتوگالی كریستیانۆ رۆنالدۆ ببێت بۆ یانه‌ی مانچسته‌رسیتی.

ئێدواردۆ ئاندا گوتیشی : یانه‌ی مانچسته‌رستی برِی 100 ملیۆن یۆرۆ بۆ كریستیانۆ ته‌رخان ده‌كات ، و یانه‌ی ریال مه‌دریدی ئاماده‌یه‌ بیفرشێت و فلۆرنیتینۆ نرخه‌كه‌ی رۆنالدۆ و  برِی 200 ملیۆن یۆرۆ تر ته‌رخان ده‌كات بۆ ئه‌وه‌ی بۆند له‌گه‌ڵ میسی مۆربكات.

[center]من ئەمەوێ بۆ تۆ بمرم
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
  شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
    یا بە دەستی خۆت بمکوژی
[/center]

2

وه‌ڵام: ریال مه‌درید 300 ملیۆن یۆرۆ بۆ میسی ته‌رخان ده‌كات

300 ملیۆن یۆرۆ yikes  yikes  ميسى ناچێته‌ ریال مه‌درید hmm

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

3

ئةم هةواله دوره له راستى

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

4

نەك 300 ئەگەر 600بێت میسی هەرگیز یانەی بەرشە
جێ‌ ناهێلێت ژیانی وەرزشی لە بەرشە كۆتایی پێ‌ دێنی
[size=24][/size]

http://www.webchinupload.com/files/lllllkjkl.jpg