1

بابه‌ت: بارشلۆنه‌ 1- 4 چیڤاز گوادالاخارا

یانه‌ی بارسێلۆنای ئیسپانی له‌ سێیه‌م یاری ئاماده‌کاری بۆ وه‌رزی نووێ نه‌یتووانی سه‌رکه‌وتن به‌ده‌ست بهێنێت  تووشی دووه‌م دۆڕان هات له‌سه‌ر یه‌ک له‌به‌رامبه‌ر یانه‌ی چیڤاز گوادالاخارای مه‌کسیکی به‌ئه‌نجامی چوار گۆڵ به‌رامبه‌ر به‌ گۆڵیک ،
له‌سه‌ر یاریگای سه‌ن لایف ستادیۆم له‌ شاری مایامی هه‌ردوو یانه‌ی بارسای ئیسپانی و چیڤازی مه‌کسیکی به‌یه‌ک گه‌یشتن له‌ میانه‌ی گه‌شته‌ ئه‌مریکاییه‌که‌ی یانه‌ که‌تێلانیه‌که‌ بۆ ووڵاتانی کاریبی ،
سه‌ره‌تای یاریزان داڤید ڤیا تووانی له‌ خۆ دزینه‌وه‌یه‌کی سه‌رکه‌وتووانه‌ گۆڵی پێشکه‌وتنی بارسا تاکه‌ گۆڵی بلوگرانه‌ تۆمار بکات له‌ خووله‌کی 4 ،، پاش ئه‌م گۆڵه‌  یاریزان مارکۆ فابیان دیلا مۆرا له‌لێدانێکی یه‌کجار جوان و به‌هێز گۆڵی به‌رامبه‌ری تۆۆمار کرد بۆ یانه‌ی جیڤاز گوادالاخارا له‌ خووله‌کی 60 و پاش سێ خووله‌ک هه‌مان یاریزان له‌لێدانێکی باک وه‌ردی نایاب تووانی گۆڵی دووه‌م پێش که‌وتنی جیڤاز تۆمار بکات ، پاش ئه‌م گۆڵه‌ یاریزان جیۆڤانی کاسیاس تووانی گۆڵی سێیه‌م تۆمار بکات له‌ خوولی 72 ، یاریزان خۆسێ ڤێردوزکۆ له‌ دوا خووله‌ ـدا گۆڵی چواره‌م و کۆتایی تۆمار کرد و یانه‌که‌ی به‌سه‌ر که‌وتنێکی مێژووی شاد کرد ،

yariga.net

[center]من ئەمەوێ بۆ تۆ بمرم
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
  شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
    یا بە دەستی خۆت بمکوژی
[/center]

2

وه‌ڵام: بارشلۆنه‌ 1- 4 چیڤاز گوادالاخارا

tongue:D peroza la barca

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

3

وه‌ڵام: بارشلۆنه‌ 1- 4 چیڤاز گوادالاخارا

به‌رده‌وام بن  ئیشالا

[center]زۆر شتی من هەیە لای خۆت گلت داوەتەوە
خەو.. خۆراک.. خەیاڵ.. بیرکردنەوە و هۆش
پێم بڵی کەی دەبمەوە خاوەنیان !!
[/center]