بابهت: سلاو
[center][size=24]سلاو بۆ ههموتان بهرێزان .. حهز دهكهم به هاورێی خۆتان قهبوڵم بكهن ..
من ... دا نــــيــــال_هــــه لــــه بــــجــــه يـــى[/size][/center]
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » یهكترناسین » سلاو
پهڕه 1
[center][size=24]سلاو بۆ ههموتان بهرێزان .. حهز دهكهم به هاورێی خۆتان قهبوڵم بكهن ..
زۆر بهخێر بێی كاكه دانیاڵ
خۆشحاڵین به ئهندام بوونت لهم یانهیه
هیوادارین بهردهوان بی له گهلمان ،سهركهوتوبی
[center][size=16]زۆر مهمنوون ئهزیزم ان شاءالله بهردهوام لهخزمهتدانام [/size][/center]
زۆر بهخێر بێیت سهرچـاومان
زوربه خيرهاتى
زۆر به خێربێی كاك دانیل بۆئهم یانه خۆشه ویسته هیوادارم به ردهوام بی لهگهڵمان لهو زانست وزانیاریانهی كه خودای باڵادهست پێی به خشیوی بێ بهشمان نه كه یت إنشاءلله
زۆر به خێربێی كاك دانیل بۆئهم یانه خۆشه ویسته هیوادارم به ردهوام بی لهگهڵمان لهو زانست وزانیاریانهی كه خودای باڵادهست پێی به خشیوی بێ بهشمان نه كه یت إنشاءلله
زۆر مهمنوون هاورییان ان شاءالله بهپشتیوانی خودا لهخزمهتتدانام
خـــــــۆشـــــــحـــــــاڵـــــــیـــــــن بـــــــه بـــــــهژداربـــــــوونـــــــت بـــــــهڕێـــــــز
هـــــــیـــــــواداریـــــــن بـــــــهردهوامـــــــبـــــــیـــــــت لـــــــهگـــــــهڵـــــــمـــــــان
هاوریی خۆشهویستی ئێمهی کاک دانیال
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » یهكترناسین » سلاو
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]