1

بابه‌ت: نهێنییه‌كانی دڵ

Eanay Koraz's Photos
نهێنییه‌كانی دڵ

دڵ ته‌نها ترومپایه‌كی خوێن نییه‌، به‌ڵكو زۆر له‌وه‌ زیاتره‌.... زانایانی....

دڵ ته‌نها ترومپایه‌كی خوێن نییه‌، به‌ڵكو زۆر له‌وه‌ زیاتره‌.... زانایانی ئه‌مڕۆ باس له‌ مێشكێك ده‌كه‌ن، كه‌ له‌ دڵدایه‌ و له‌ 40000 ده‌ماره‌خانه‌ پێكدێت، واته‌ وه‌ك ئه‌وه‌ی ناومانناوه‌ " هۆش یان ئه‌قڵ" له‌ ناوه‌ندی دڵدا هه‌یه‌، ئه‌وه‌ كه‌ هه‌ڵده‌ستێت به‌ ئاراسته‌كردنی مێشك بۆ ئه‌نجامدانی ئه‌ركه‌كانی، سه‌رسوڕهێن ئه‌وه‌یه‌...

قورئانی پیرۆز باسی له‌م ڕاستییه‌ پزیشكییه‌ كردووه‌ و خوای گه‌وره‌ ده‌فه‌رموێت: (أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ) [الحج: 46]. ئه‌م ئایه‌ته‌ پیرۆزه‌ ئه‌وه‌ دووپاتده‌كاته‌وه‌ و جه‌ختیلێده‌كاته‌وه‌، كه‌ دڵ بیرده‌كاته‌وه‌و ده‌زانێت و هۆشمه‌نده‌، سبحان الله..

سة رجاوة كة ى (لة سايتى ئيعجازى زانستى قورئان وةركيراوة)

[size=24]من لەفەیسبوک[/size]
[center][size=24]خۆزگه‌ بۆ تانهه‌ جارێکــــــیش که‌ ئه‌ڵێم
"باشم"
که‌سێک هه‌بوایه‌ سه‌یری چاوه‌کانمی کردایه‌ و له‌ ئامێزی گرتمایه‌ و بیوتایه‌ "لێت تێ ئه‌گه‌م".
[/size][/center]
.

[size=34]کیبۆردی کوردی لاتینی دابگرە[/size]

2

وه‌ڵام: نهێنییه‌كانی دڵ

سبحان الله

3

سبحان الله
ده‌ست خۆش براکه‌م سود به‌خش بوو

ئه‌کرێ له‌ گه‌ڵ ئاسمان ڕێککه‌وین دوووباڵی ئه‌فسوناویم باتێ...تا بۆ لای بفڕم؟! ئه‌شێ ده‌ریا له‌ گه‌ڵما هه‌ند میهرابان بێت نه‌هێڵێ قوڵای بمخنکێنێ .شه‌پۆله‌کانیش ئارام کاته‌وه‌ ...تا له‌ لای له‌نگه‌ربگرم ئه‌وه‌ی که‌ ئاسته‌مه‌و ناکرێ ..ئه‌ی یار مه‌ودای نێوان...ڕۆحی من و دڵی تۆیه‌ نازانم چۆن هه‌نگاو بنێم و چۆن بیبڕم ؟!
http://www.lexilogos.com/keyboard/sorani.htm

4

سبحان الله
ده‌ست خۆش براکه‌م سود به‌خش بوو

http://smn21.com/up/uploads/jpg/fb559108c8.jpg

5

سوپاس هاورێیان

[size=24]من لەفەیسبوک[/size]
[center][size=24]خۆزگه‌ بۆ تانهه‌ جارێکــــــیش که‌ ئه‌ڵێم
"باشم"
که‌سێک هه‌بوایه‌ سه‌یری چاوه‌کانمی کردایه‌ و له‌ ئامێزی گرتمایه‌ و بیوتایه‌ "لێت تێ ئه‌گه‌م".
[/size][/center]
.

[size=34]کیبۆردی کوردی لاتینی دابگرە[/size]

6

dast xosh

ئه‌و كه‌سه‌ی به‌ویست و ئاره‌زوی خۆی له‌ دلم هاتبێته‌ ده‌ره‌وه‌ ئه‌گه‌ر شای دلیشم بوبێت، ئه‌م جاره‌ به‌ به‌نده‌ش قبوڵناكرێته‌وة !!