1

بابه‌ت: ميهره بانى ...

خودا پرسیاری ئه‌وه‌ت لێ ناکا چیت کرد بۆ یارمه‌تی دانی خۆت،به‌لام پرسیاری ئه‌وه‌ت لێ ده‌کات چیت کردووه‌ بۆ یارمه‌تیدانی که‌سانی تر                                                                                 .نه‌زانراو.

میهره‌بانی خۆشویستنی که‌سانی تره‌ زیاتر له‌وه‌ی که‌شایه‌نیانه‌                               .جۆزێف جۆبێرت.

له‌گه‌ڵ ئه‌وانه‌ میهره‌بان به‌ که‌ میهره‌بان نین چونکه‌ زیاتر له‌ هه‌موو که‌س پێویستیا پێ یه‌ 
                                                                                                           .ئاشلی بڕیلیانت.

میهره‌بانی له‌ دڵه‌وه‌ ده‌ست پێ ده‌کات و به‌ده‌ستێکی به‌خشه‌رو یامه‌تیده‌ر کۆتایی دێت
                                                                                                                .نه‌زانراو.

قسه‌ی خۆش ئاسان و کورته بۆ گوتن به‌ڵام کاریگه‌ریان به‌ڕاستی بێ کۆتاییه‌
                                                                                                                .تێریسا.
له‌بیرت بێت هه‌رشتێک که‌ده‌یبه‌خشی به‌نیازی ڕازی کردنی خوا بیبه‌خشه‌ بێ ئه‌وه‌ی به‌هیوای ناوبانگ و ڕێزو خه‌ڵا بیت له‌ مرۆڤه‌کان
                                                                                                              .نه‌زانراو

ئه‌و كه‌سه‌ی به‌ویست و ئاره‌زوی خۆی له‌ دلم هاتبێته‌ ده‌ره‌وه‌ ئه‌گه‌ر شای دلیشم بوبێت، ئه‌م جاره‌ به‌ به‌نده‌ش قبوڵناكرێته‌وة !!

2

وه‌ڵام: ميهره بانى ...

هه‌موويان جوان و به‌مانان

ده‌ست خۆش بێت به‌رده‌وامبه‌.

3

ئاىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى  ميهربانى

http://smn21.com/up/uploads/jpg/fb559108c8.jpg

4

supas bo payam

ئه‌و كه‌سه‌ی به‌ویست و ئاره‌زوی خۆی له‌ دلم هاتبێته‌ ده‌ره‌وه‌ ئه‌گه‌ر شای دلیشم بوبێت، ئه‌م جاره‌ به‌ به‌نده‌ش قبوڵناكرێته‌وة !!

5

mehraban ba maryam gyan harchanda awan mehraban nen

6

له‌بیرت بێت هه‌رشتێک که‌ده‌یبه‌خشی به‌نیازی ڕازی کردنی خوا بیبه‌خشه‌ بێ ئه‌وه‌ی به‌هیوای ناوبانگ و ڕێزو خه‌ڵا بیت له‌ مرۆڤه‌کان

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

7

له‌گه‌ڵ ئه‌وانه‌ میهره‌بان به‌ که‌ میهره‌بان نین چونکه‌ زیاتر له‌ هه‌موو که‌س پێویستیا پێ یه‌ 
                                                                                                           .ئاشلی بڕیلیانت.
ده‌ست خۆش

ئه‌کرێ له‌ گه‌ڵ ئاسمان ڕێککه‌وین دوووباڵی ئه‌فسوناویم باتێ...تا بۆ لای بفڕم؟! ئه‌شێ ده‌ریا له‌ گه‌ڵما هه‌ند میهرابان بێت نه‌هێڵێ قوڵای بمخنکێنێ .شه‌پۆله‌کانیش ئارام کاته‌وه‌ ...تا له‌ لای له‌نگه‌ربگرم ئه‌وه‌ی که‌ ئاسته‌مه‌و ناکرێ ..ئه‌ی یار مه‌ودای نێوان...ڕۆحی من و دڵی تۆیه‌ نازانم چۆن هه‌نگاو بنێم و چۆن بیبڕم ؟!
http://www.lexilogos.com/keyboard/sorani.htm

8

supas bo payamakat sawsan xan