بابهت: چیرۆكی دوو گهنجه هاوڕێكه .
دووگهنج ههبوون بهناوی ئهحمهد و وائل لهیهك لهدهوڵهته عهرهبیهكاندا كهزۆر دووربوون لهترسی خوای گهوره و مزگهوت... ڕۆژێكیانوائل به ئهحمهدی گوت:-من پهیوهندیم لهگهڵ ژنی ئیمامی مزگهوتێكدا ههیه ئهویش زۆر داوام لێدهكات بچمه ماڵیان بهڵام ئهترسم بچم وئیمام بێتهوه ماڵ، بۆیه ههموو شهوان دوای نوێژی عیشا تۆ بڕۆ لای ئیمامهكهو لهگهڵی دانیشهو خهریكی بكه بهقسهكردن وپرسیاركردن تاماوهیهك،پاشان كهههڵسانهوه زهنگێك بۆمۆبایلهكهم لێبده ومنیش دێمه دهرهوه. ئهحمهد ڕازی بوو،شهو چو بۆلای ئیمام ،پاش ماوهیهك قسهكردن ههڵسانهوهو یهكسهر زهنگی بۆ وائل لێدا، بێگومان وائلیش دوای هاتنهدهرهوهی لهماڵهكه یهكسهر ئهچێ بۆلای ئهحمهد تا بۆی بگێڕێتهوه چیان كرد... ماوهیهك بهم شێوهیه بهردهوام بوون، لهوماوهیهدا ئهحمهد دۆستایهتیهكی باشی لهگهڵ ئیمام پهیداكردو بهرهبهره ویژدانی ئازاری ئهدا گوتی ئهبێت بهئیمام بڵێم چی ڕوودهدات،گوناهه ئهو تائێستا لهوخهوی غهفڵهته بێت وژنهكهی خیانهتی لێ بكات گوتی:-ئهی ئیمام ئهوهی ڕاستی بێ من ئهو ماوهیه بۆخوا لهلای تۆ دانهئهنیشتم بهڵكو بۆئهوهی هاوڕیكهم داپۆشم وكاتی پێ بدهم تا لهگهڵ خێزانهكهت ڕادهبوێرێ..... ئیمام وتی:-بهڵام من ژنم نههێناوه!!!!!! ئهزانن ئهوه مانای چی یه؟؟؟ واته وائل پهیوهندی لهگهڵ ژنی ئهحمهد ههبوو،ئهو ماوهیهش بهوفێڵهی لهگهڵی كرد ئهوی ئهنارده لای ئیمام وخۆشی ئهچوو بۆلای خێزانهكهی ئهحمهد !!!!! لا اله الا الله ،،، لا حول ولا قوه الا بالله یهكجار ئاگاداری دوژمنت به،،،ههزارجار ئاگاداری دۆستت به!!!!!
سهرچاوه\ئیسلام بۆههمووان