1

بابه‌ت: یانه‌كه‌مـان به‌ 7 گۆڵ به‌رامبه‌ر 5 گۆڵ سه‌ركه‌وتنی به‌ده‌ست هێنـا پیرۆزبێت

[center]ئه‌مــرۆ له‌ یـارییه‌كی دۆستــانه‌ده‌ به‌بـۆنـه‌ی چواره‌مین سـاڵیـادی یـانه‌كـه‌مــان یـارییه‌كی دۆستـانه‌مـان ئه‌نجـام دا به‌رامبـه‌ر تیپێكی بنه‌سڵاو  ، توانیـمـان سـه‌ركـه‌وتنێكی گه‌وره‌بـه‌ده‌ست بهێنین به‌ئه‌نجـامی 7 : 5 یـارییه‌كـه‌مـان بـرده‌وه‌ گــۆڵه‌كــانی یاریزانـانی یانه‌كه‌ی ئێمـه‌ ( ســانی نــاصیح 1 گــۆڵ ، گۆهدار مه‌نتك 2 گۆڵ ، هیدی 2 گـۆڵ ، دیدار 2 گــۆڵ )

ئاماده‌بووانی ئه‌م یاریه‌

مامۆستا شه‌یدا
ســانی نــاصیح
گۆهدار مه‌نتك
هیدی94
دیدار
زریان چاو زه‌رد
كاشما
nervana25ip
خۆم ( شه‌ره‌فخان )
نوری شاهین

یـه‌كـه‌م یــاری ئه‌م یــانه‌یه‌ له‌ســاڵی 2009 بوو توانیمـان به‌ئه‌نجـامی 6 – 1 سـه‌ركـه‌وتن به‌ده‌ست بهێنین

له‌دووه‌م یـاری مــان له‌ســاڵی 2011  تـوانیمـان 3 : 2 سـه‌ركـه‌وتن به‌ده‌ست بهێنین

له‌سێیه‌مین یـاری مـان تـوشی شكستێكی گه‌وره‌هـاتین  6 – 1 دۆراین له‌ سـاڵی 2011

له‌چـاره‌م یـاری له‌ یارییه‌كه‌ی ئه‌مـرۆ 21 / 1 / 2012 تـوانیـمـان سـه‌ركـه‌وتنێكی گه‌وره‌ به‌ده‌ست بهێنین به‌ئه‌نجـامی 7 : 5
[/center]

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

2

وه‌ڵام: یانه‌كه‌مـان به‌ 7 گۆڵ به‌رامبه‌ر 5 گۆڵ سه‌ركه‌وتنی به‌ده‌ست هێنـا پیرۆزبێت

دةستان خؤش بيت

http://www.facebook.com/baxtear.kurdi

رۆژێک دادێت لەسەر گۆڕەکەم دادەنیشی
قورئان دەخوێنی و دەگری

بەگریانەوە بانگم دەکەی لەوێ نیم
تا پێت بڵێم گیان
چەند وەڵامت دەدەمەوە گوێت لێم نابێت
دەستەکانم دەهێنم فرمێسکەکانت دەسرم
بەڵام خۆڵی سەر گۆڕەکەم ناهێڵی هەستمەوە لات بم
ئەو جارەیان بمبورە
کە بەشداری خەم و گریانت نابم

3

وه‌ڵام: یانه‌كه‌مـان به‌ 7 گۆڵ به‌رامبه‌ر 5 گۆڵ سه‌ركه‌وتنی به‌ده‌ست هێنـا پیرۆزبێت

[size=24]پیرۆزه‌ ده‌ سته‌كانتان خۆش به‌ڵام وابزانم كاك سه‌رهه‌نگ نه‌هاتبو[/size]

4

سلاو, بة كاك شةرةفخان بةر لة يارييةكة بة جةند خولةكيك بةيوةندى بيوه كردم, جا من دوئ شةو نامةيةكم بؤ بابةتةكةى سازدانى ئةو يارييه نارد, وتم تةئكيد بكةمةوة كةى يارييةكةيه, وا ريك كةوت تؤيش بةياميكى تايبةتيت ناردبوو نووسيبووت

SanyNaseh نووسی:

مانگی دوو

هةرجةنده ئيستايش نازانم ئةو مانكى دووه مةبةستت ليى جييه, بةلام ئةوكات وا تيكةيشتم كة يارييةكة ئةوكاته.
بةهةرحال بيرؤزباييان لئ دةكةم, وة دةستةى بةريوبةرانيش بؤ ئةم مةبةسته كة تيبيكتان بةناوى يانه بيكهيناوه دريستان بؤ ئاماده دةكات بؤ كاتى ئةنجامدانى يارييةكان ان شاءالله.

5

ده‌ستت خۆش كاك سانی .
ئاماده‌بووانی ئه‌م یاریه‌
مامۆستا شه‌یدا
ســانی نــاصیح
گۆهدار مه‌نتك
هیدی94
دیدار
زریان چاو زه‌رد
كاشما
nervana25ip
خۆم ( شه‌ره‌فخان )
نوری شاهین

نه‌خشه‌بێ له‌ هه‌موو یاریه‌ك

6

پیرۆزه‌ له‌گشت ئه‌ندامان ده‌ستان خۆش

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

7

پیرۆزمان بیت big_smile

کـه‌ نـامـه‌ت بـۆ ئـه‌نـێـرم مـانـای وایـه‌بـیـرت ئـه‌کـه‌م  کـه‌ نـامـه‌شـت بـۆ نـانـێـرم
مـانـای وایـه‌ چـاوه‌ڕێـم بـزانـم تـۆ کـه‌ی بـیـرم ئـه‌کـه‌یـت !!

ئه‌وه‌ش خۆم له‌ فیس خه‌سوو   wink

8

زۆر داوای لێبوردن ئه‌كه‌ین له‌
كاك سروركورد
كاك ره‌نجده‌ر مه‌درید

ناوه‌كانمان بیرچوه‌ بینوسین

9

بةراستى ياريةكى خؤش بوو برايان بةلاَم كاك سانى بؤ لةئاستى بةرگريكار وه گؤلَجى يانةكةمان ئةهێنيته خوارةوه (4)گؤلَمان خوارد نةك (5)گؤلَ

بةراستى ياريةكى جاكت كرد وه شةرفخان تؤزێك باش بوو تؤزێك . بةلاَم كاك زريان ياريةكى جاكى كرد سةرةراى ئةوةى كه كةم يارى كرد،وه كاك شةيداش باش يارى كرد،كاك هێدى ياريةكى زؤر جوانى كرد ،نورى شاهين بةراستى گؤلَجيةكى باش بوو ،هةردوو ميوانةكةى كاك شةيدا ياريةكى باشيان كرد بةتايبةتى هێرش بةرةكةيان كةتوانى 2گؤلَ تؤمار بكات ،مةحتى خؤم ناكةم با ئةندامانى ئاماده بوو بريار بدةن باش يان خراب بووم .

لێرةدا برسيارێك ئاراستةى ئةندامانى ئامادةبووى ياريةكة دةكةم  دةكةم كێ باشترين ياريزانى ياريةكة بوو جةند خالَى ئةدةيتئ لةسةر(10)

[size=24]
به‌من بڵێ‌ پێش له‌دایك بوونت له‌كوێ‌ بوی‌ , تا پێت
بڵێم دوای‌ مردنت له‌كوێ‌ ده‌بیت....!

"شۆپنهاوەر"[/size]

10

smile  peroza

harchanda  abowaya  sarhang pesh hamutan amada bet
balam  blm chee

http://smn21.com/up/uploads/jpg/fb559108c8.jpg

11

MARYAM نووسی:

smile  peroza

harchanda  abowaya  sarhang pesh hamutan amada bet
balam  blm chee

swpas barezm

aw prsyara la sarhang bka ka bo nahat xo agar ba halash pyan wtybet lakaty krdnaway agadary bo yaryaka lasar bletaka nwsrabw 21_1_2012 rozhe shama

[size=24]

"شۆپنهاوەر"[/size]

12

[size=24]كاك گۆدار تۆیاریه‌كی باشت كرد8له‌ده‌ بۆتۆ له‌لایان منه‌وه‌ ئه‌و2نمره‌یه‌شم بۆشكاند چونكه‌ هه‌ندێك جار زۆر مراوه‌غه‌ت ده‌كرد پاست نه‌ده‌دا ده‌سته‌كانت خۆش[/size]

13

شه‌ یدا نووسی:

[size=24]كاك گۆدار تۆیاریه‌كی باشت كرد8له‌ده‌ بۆتۆ له‌لایان منه‌وه‌ ئه‌و2نمره‌یه‌شم بۆشكاند چونكه‌ هه‌ندێك جار زۆر مراوه‌غه‌ت ده‌كرد پاست نه‌ده‌دا ده‌سته‌كانت خۆش[/size]

زؤر سوباس بؤ تؤ كاك شةيدا .براى بةرێزم وةلاَ خةمم ئةمةبوو كه ياريةكه ببةينةوه بؤيه زياتر تؤبم لاى خؤم ئةهێشتةوه خؤم ماندوو ئةكرد دوو باره زؤر سوباس بةرێزم

[size=24]

"شۆپنهاوەر"[/size]

14

21 نووسی:

سلاو, بة كاك شةرةفخان بةر لة يارييةكة بة جةند خولةكيك بةيوةندى بيوه كردم, جا من دوئ شةو نامةيةكم بؤ بابةتةكةى سازدانى ئةو يارييه نارد, وتم تةئكيد بكةمةوة كةى يارييةكةيه, وا ريك كةوت تؤيش بةياميكى تايبةتيت ناردبوو نووسيبووت

SanyNaseh نووسی:

مانگی دوو

هةرجةنده ئيستايش نازانم ئةو مانكى دووه مةبةستت ليى جييه, بةلام ئةوكات وا تيكةيشتم كة يارييةكة ئةوكاته.
بةهةرحال بيرؤزباييان لئ دةكةم, وة دةستةى بةريوبةرانيش بؤ ئةم مةبةسته كة تيبيكتان بةناوى يانه بيكهيناوه دريستان بؤ ئاماده دةكات بؤ كاتى ئةنجامدانى يارييةكان ان شاءالله.

سڵاو كـاك سـه‌رهـه‌نگ تۆ زۆر به‌هـه‌ڵه‌ رۆیشتی ئێمـه‌ ده‌ربـاره‌ی یارییه‌كه‌ مـانگی دوومـان دیـاری نه‌كـرد من بـاسم له‌شعره‌كـه‌ كـرد بۆ پێشبركێیه‌كه‌ كـه‌ مـانگی دوو به‌رێوه‌ ده‌چێت واتــا 1 / 2 / 2012 تـاوه‌كـو 12 / 2 / 2012

تۆش ووتت ئه‌گه‌ر مـاوه‌كـه‌ كورت بێت ئه‌وا پێم نـاكرێت ، منیش ووتم ( مــانگی دوو )تۆ به‌هـه‌ڵه‌ تێگه‌یشتی

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

15

ده‌ستان خۆش پیرۆزمان بێت

[center]من ئەمەوێ بۆ تۆ بمرم
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
  شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
    یا بە دەستی خۆت بمکوژی
[/center]

16

21 نووسی:

, وة دةستةى بةريوبةرانيش بؤ ئةم مةبةسته كة تيبيكتان بةناوى يانه بيكهيناوه دريستان بؤ ئاماده دةكات بؤ كاتى ئةنجامدانى يارييةكان ان شاءالله.

كـارێكی زۆر بـاشـه‌ من یه‌كه‌م كـه‌س ده‌بم له‌ده‌سته‌ی به‌رێوبه‌ران بۆ ئه‌م كـار هـه‌ركـارێكم له‌ده‌ست بێت ئه‌ی كـه‌م ان شاءالله.

17

[center]٧ گۆل
http://zaluu.com/admin_economist/snews/92/om.jpg[/center]

ساده‌ترين به‌خشين !
ئه‌وه‌يه‌ كه‌ پێكه‌نين بخه‌يته‌ سه‌ر لێوى كه‌سانێك ،
كه‌ بيرى پێكه‌نين ئه‌كه‌ن . . .

18

[center][size=24]سه‌ركه‌وتوو بن و هه‌میشه‌ سه‌ركه‌وتن له‌یاریه‌كاندا به‌ده‌ست بهێنن و به‌هیوای بردنه‌وه‌ له‌ هه‌موو یاریه‌كانی داهاتووتاندا...[/size][/center]

[size=24]
عه‌شق
خه‌ڵه‌تێنه‌ره‌
به‌بیانوی‌ پێكه‌وه‌ بوونه‌وه‌
ئه‌وبا بۆ سه‌ربانێژه‌ی‌ ته‌نیایی‌.
[/size]

19

hmm

Jaw Zard نووسی:

[center]٧ گۆل
http://zaluu.com/admin_economist/snews/92/om.jpg[/center]

[size=24]

"شۆپنهاوەر"[/size]

20 (دەستکاری کراوە: Chya 2012-01-21 20:40:56)

دةستان خؤش بيت بؤ ئةنجامدانى ئةو يارية هيوام واية هةميشة سةركةوتو بن لة ياريةكانى داهاتوشدا
بةس حةق بوو جةند وينةيةكتان بكرتباية ؟
خؤش دةبوو

معتاد شدم
بة تــــــــــــــــــــــــــــــــــــو...

مــــــــــــادر

21

Chya نووسی:

دةستان خؤش بيت بؤ ئةنجامدانى ئةو يارية هيوام واية هةميشة سةركةوتو بن لة ياريةكانى داهاتوشدا
بةس حةق بوو جةند وينةيةكتان بكرتباية ؟
خؤش دةبوو

سوباس جياخان أن شاءألله
وێنةى زؤرمان گرت بةلاَم نازانم بؤ كاك شةرفخان بلاَوى نةكردؤتةوه لةوانةية لةبةر ئةوةبئ كه هندێك لة ئةندانةكان حةزيان نةدةكرد وێنةيان بلاَو بێتةوه بةلاَم من هيج بێم ناخؤش نةبوو بلاَوى ئةكةينةوة أن شاء ألله لَةگةلَ رێزم.

[size=24]

"شۆپنهاوەر"[/size]

22

[size=16]پیرۆزبێت و ده‌ست و قاچتان خۆش بێت
ان شاء الله هه‌میشه‌ براوه‌ه‌و سه‌ركه‌وتوو ده‌بین .خۆشحاڵم كه‌ بردووتانه‌ته‌وه‌و سه‌ركه‌وتوبوون له‌هه‌ژاندنی تۆڕی تیمه‌كه‌ی تر به‌ 7 گۆڵ.
خۆزگه‌ منیش ده‌متوانی بێم و هیچ نه‌بووایه‌ سه‌یری یارییه‌كه‌م بكردبایه‌.به‌ڵام دیار بوو نه‌بووه‌ قسمه‌ت
دووباره‌ ده‌ستان خۆ ش و سه‌ركه‌وتووبن[/size]

23

سه‌ره‌تا پیرۆزبای ئاراسته‌ی هه‌ممو ئه‌ندامان ده‌كه‌م به‌بۆنه‌ی یادی چوارساڵه‌ی دامه‌زراندی ئه‌م یانه‌ جوانه‌
ده‌ست خۆشیش ئاراسته‌ ده‌سته‌ی به‌رێوه‌به‌رانی یانه‌ ده‌كه‌م مه‌ له‌م یاده‌دا یاریه‌كی بۆ ئاماده‌كردین ده‌ستان خۆش
هه‌رچه‌نده‌ من ئاماده‌ بووم  له‌یارییه‌كه‌ یارییه‌كی باشمان  كرد
به‌ڵام دڵ گرانم له‌وه‌ی كه‌هه‌نێ ئه‌ندامی خۆشه‌ویست بریاریان دابوو بێن یه‌ڵام نه‌هاتن
داواش له‌ كاك شه‌ره‌فخان ده‌كه‌م كه‌ وێنه‌كان بڵاو بكاته‌وه‌

[size=24]من لەفەیسبوک[/size]
[center][size=24]خۆزگه‌ بۆ تانهه‌ جارێکــــــیش که‌ ئه‌ڵێم
"باشم"
که‌سێک هه‌بوایه‌ سه‌یری چاوه‌کانمی کردایه‌ و له‌ ئامێزی گرتمایه‌ و بیوتایه‌ "لێت تێ ئه‌گه‌م".
[/size][/center]
.

[size=34]کیبۆردی کوردی لاتینی دابگرە[/size]

24

[[size=24]b]دةستمان خؤش[/b][/size]

جوانترین شت لەم دونیایەدا خەیاڵ کردنی مرۆڤەکانە
چونکە تیایدا مرۆڤ بۆچەن ساتێک بە هە مو ئاواتە کانی دەگات

25

سلاو
منيش حه‌زم ده‌کرد به‌ژداربم له‌و يارييه‌،به‌س رۆژگار ڕێگری کرد له‌هاتنم ئينشالله‌ بۆ يارييه‌کی تڕ.