1

بابه‌ت: گورجیلەکانت پاک بکەرەوە بەکەمترین تێجون ...

گورجیلەکانت پاک بکەرەوە بەکەمترین تێجون ...

لەساڵەکانی ژیانماندا بەبەردەوامی گورجیلەکانمان ، هەڵدەستن بەکاری پاڵاوتن و پاککردنەوەی خوێن و ، نەهێڵانی خوێیەکان و ژەهرەکان ،

هەموو ئەو خڵتانەی کەئەجنە ناو لەشمانەوە ، بەمروری زەمەن خوێ و پاشماوە زیان بەخشەکانی تیا کۆدەبێتەوە ، لەبەر ئەوە پێویستی بەپاک کردنەوەی ،

بەردەوام هەیە .. بەڵام جۆن بتوانین ئەم کارە بکەین ؟!

ڕێگایەکی زۆر ئاسان :-

١-تەنها یەک دەسک (جەپکێ) کەرەوز ئامادەبکەو پاک بیشۆرەوە

2- ووردی بکەو بیکەرە مەنجەڵێکەوە و ئاوی پاکی خواردنەوەی تێبکە

٣-بیکوڵێنە بۆ ماوەی ١٠ خولەک .. پاشان وازی لێبێنە هەتا سارد دەبێتەوە

٤-بیپاڵێوە و پاشان بیکەرە دەفرێکی پاکەوە ، دوای بیکەرە ناو سەلاجەوە ،

هەمو ڕۆژێ کوپێکی لێ بخۆ پێش نان خواردن ، هەرجی گرفت هەیە لەناو گورجیلەت نایهێڵێت ، هەمو ڕۆژێ هەست بەپشویەکی ئاسودەدەکەیت ، کەلەوەو پێش نەتدیوە ،

جونکە کەرەوز ناسراوە بەکاریگەریە بەهێزەکەی لە پاککردنەوەی گورجیلەکان ،وەبەباشترین شتی سروشتی دادەنرێت بۆ پاککردنەوەی گورجیلە .

http://www.kurdupload.com/images/uiGo1328603573/klea.jpg

ئه‌و كه‌سه‌ی به‌ویست و ئاره‌زوی خۆی له‌ دلم هاتبێته‌ ده‌ره‌وه‌ ئه‌گه‌ر شای دلیشم بوبێت، ئه‌م جاره‌ به‌ به‌نده‌ش قبوڵناكرێته‌وة !!

2

وه‌ڵام: گورجیلەکانت پاک بکەرەوە بەکەمترین تێجون ...

dast xosh aw jo basudtreniana smile

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

3

dast  xosh
madam  bo xosht nayxoe
smile

http://smn21.com/up/uploads/jpg/fb559108c8.jpg

4

ده‌ستت خۆش زانیاریه‌كی گرینگ بووه‌ ، من به‌ردی گورچیله‌م هه‌یه‌ .. زۆر جار دایكم ده‌ڵێ كه‌ره‌وزت بۆ ده‌كوڵێنم ، دواتر ئاوه‌كه‌ی بخۆره‌وه‌ بۆ كلیه‌ت باشه‌ ، به‌ڵام من ده‌ڵێم نایخۆم .

5

شه‌ره‌فخان نووسی:

ده‌ستت خۆش زانیاریه‌كی گرینگ بووه‌ ، من به‌ردی گورچیله‌م هه‌یه‌ .. زۆر جار دایكم ده‌ڵێ كه‌ره‌وزت بۆ ده‌كوڵێنم ، دواتر ئاوه‌كه‌ی بخۆره‌وه‌ بۆ كلیه‌ت باشه‌ ، به‌ڵام من ده‌ڵێم نایخۆم .

برام ئاوو جؤ بخو زوربةسووده

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

6

ده‌ستت خۆش زانیاریه‌كی گرینگ بووه‌ ، ده ست خوش

7

zor supas bo payamakantan

ئه‌و كه‌سه‌ی به‌ویست و ئاره‌زوی خۆی له‌ دلم هاتبێته‌ ده‌ره‌وه‌ ئه‌گه‌ر شای دلیشم بوبێت، ئه‌م جاره‌ به‌ به‌نده‌ش قبوڵناكرێته‌وة !!

8

MARYAM نووسی:

dast  xosh
madam  bo xosht nayxoe
smile

awjara zanem xoshm aexomawa