پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئهلبومی وێنهكان » هـهنـدێـك لـهدیـمـهنـهكـانـی قـهزای خـهبـات
پهڕه 1
دةت خوش بةراستة شاروجكةى خةبات زور جوانة ، خوزكةم بةوكاتةى كة بحثى تخرجم لةسةر خةبات نووسى لةكةل م.محمدى هاوريم
دهستت خۆش مامۆستا وێنهكان زۆر جوانن.
من یهك دوو جار هاتومه قهزای خهبات ئهوكات 5 ساڵ پێش ئێستا بوو ،هاتم بۆ بنكه تهندروستی یهكهی وابزانم بهڕێوبهری بنكهكه ناوی ئازاد بوو ، بهینی خۆمان بێت ، بتاقهیهكی بایهعی قهزای خهباتیان به یهك شهو بۆ تهزویر كردم زۆرم كار پێ بوو .....
QAZAE XABAT LAGAL KALAKTA?
DAST XOSH
QAZAE XABAT LAGAL KALAKTA?
DAST XOSH
[center][size=24]ده سته كانت خۆش بۆكۆمێنتهكهت بهڵێ كاكه كۆسرهت كهڵهك قهزای خهباته[/size][/center]
K O S R A T نووسی:QAZAE XABAT LAGAL KALAKTA?
DAST XOSH[center][size=24]ده سته كانت خۆش بۆكۆمێنتهكهت بهڵێ كاكه كۆسرهت كهڵهك قهزای خهباته[/size][/center]
WALA NAHATUM BAS HATEMA TOBZAWE MALE PLKM LAWEA
ده ست خؤش كاك شه يدا من مالم نزيك بوو لئ وه به س نه مبينيوه:(
دةت خوش بةراستة شاروجكةى خةبات زور جوانة ، خوزكةم بةوكاتةى كة بحثى تخرجم لةسةر خةبات نووسى لةكةل م.محمدى هاوريم
[size=24]ده سته كانت خۆش كاك ههر ڤان ئهو مامۆستامحمدهی تۆ باسی ئهكهیت وابزانم معاونه لهگهڵ من[/size]
دهستت خۆش مامۆستا وێنهكان زۆر جوانن.
من یهك دوو جار هاتومه قهزای خهبات ئهوكات 5 ساڵ پێش ئێستا بوو ،هاتم بۆ بنكه تهندروستی یهكهی وابزانم بهڕێوبهری بنكهكه ناوی ئازاد بوو ، بهینی خۆمان بێت ، بتاقهیهكی بایهعی قهزای خهباتیان به یهك شهو بۆ تهزویر كردم زۆرم كار پێ بوو .....
[center][size=24]هههههههههههههههه باش بوه دیتیتت ئهویش لۆ ته زویری بیتاقهی بایهعی[/size][/center]
دیمهنهكان جوانن
دیمهنهكان جوانن
[center][size=24]زۆر سوپاس كاكه سانی چاوهكانت ماچ ئهكهم برام[/size][/center]
نەمردم قەزای خەباتیشم دیت
دەستت خۆشبێ سەرپان بۆ دانانی ئەو بابەتە . . .
نەمردم قەزای خەباتیشم دیت
دەستت خۆشبێ سەرپان بۆ دانانی ئەو بابەتە . . .
[center][size=24]ههههههههههههههههههههههههههه
ده سته كانت خۆش بۆكۆمێنتهكهت باشه ئهتو بهڕسم دیتت شهڕه فخان لۆتهزویری هاتیته خهبات
چاوهكانت ماچ دهكهم چاو زهردی برام[/size][/center]
Qazayaki xosh dyara
DES xosh mamosta weanay jwan bwn
Qazayaki xosh dyara
DES xosh mamosta weanay jwan bwn
[center][size=24]سوپاس خاتوو چیا خوشكی بهڕێز بهڵێ خۆشه شوێنێكی گه شتیاریه چونكه زێی گهوره به وێدا تێدهپهڕێت جگه لهوهی دارستانێكی گهورهو خۆشیشی لێ یه به ڵام خزمهتی كهمه[/size][/center]
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئهلبومی وێنهكان » هـهنـدێـك لـهدیـمـهنـهكـانـی قـهزای خـهبـات
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]