پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » دهتهوێ هیچ ادد ت بۆ نهنێرن له فهیس بووک
پهڕه 1
[size=24]مــانــدونــهبــی ده ســتــه كــانــت خــۆش بــه ســـووده[/size]
من دەمەوێ هیچ کەسەک نەتوانێ ئاددم بۆ بنیری نەک برادەری برادەرەکانت ئەویان چۆنە ؟
من دەمەوێ هیچ کەسەک نەتوانێ ئاددم بۆ بنیری نەک برادەری برادەرەکانت ئەویان چۆنە ؟
[center][size=20]كـۆڕهك گـۆتـهنـی ئــهو ژمـارهیـهی داوای دهكـهی لـهدهرهوهی بـازنـهیـه یـان داخـراوه:| دڵـنـیـانـیـه بـۆیـه پـێـویـسـت ئـهكـات خـۆت سـهفـهر بـكـهی بـۆسـهردانـی ئـهوكـهسـه ی كـهی كـه بـهڕێـوهبـهری فـهیـس بـووكـه تـا ئـهم خـزمـهت گـوزاریـه كـارا بـكات[/size][/center]
Jaw Zard نووسی:من دەمەوێ هیچ کەسەک نەتوانێ ئاددم بۆ بنیری نەک برادەری برادەرەکانت ئەویان چۆنە ؟
[center][size=20]كـۆڕهك گـۆتـهنـی ئــهو ژمـارهیـهی داوای دهكـهی لـهدهرهوهی بـازنـهیـه یـان داخـراوه:| دڵـنـیـانـیـه بـۆیـه پـێـویـسـت ئـهكـات خـۆت سـهفـهر بـكـهی بـۆسـهردانـی ئـهوكـهسـه ی كـهی كـه بـهڕێـوهبـهری فـهیـس بـووكـه تـا ئـهم خـزمـهت گـوزاریـه كـارا بـكات[/size][/center]
نا كاك شهیدا ئهویش ههیه من جارێك خۆم تاقیمكردۆتهوه %100 ڕاست دهرچوو بهڵام بهخوا ئێستا بیرم نهماوه كه چۆنم وام لێكرد:(
ده ست خوش زور به سوده زریان برو کوکل به دوایدا بگه ریت ههههه ئةوجا دوای برو منته دا عره بیةکان
شه یدا نووسی:Jaw Zard نووسی:من دەمەوێ هیچ کەسەک نەتوانێ ئاددم بۆ بنیری نەک برادەری برادەرەکانت ئەویان چۆنە ؟
نا كاك شهیدا ئهویش ههیه من جارێك خۆم تاقیمكردۆتهوه %100 ڕاست دهرچوو بهڵام بهخوا ئێستا بیرم نهماوه كه چۆنم وام لێكرد:(
[size=24]ئـهزانـم خـوشـكـێ مـنـیـش كـهمـێـك بـهدوای دا گـهڕام نـهم دۆزیـهوه هـهربـۆخـۆشـی ئـهم كـۆمـێـنـتـهم بـۆ چـاو زهردی بـرام نـووسـی وات لـێـكـردم بـهدوای دا بـگـهڕێـم تـا دهیـبـیـنـمـهوه[/size]
هاهاهاها ، واللە باش جوابت دایمەوە کاکە شەیدا ،:)
[size=20]فــهرمــوو چـاوزهردی بـــرام
برام دهچیهaccount setting
دواترnotification
ئنجا كلیك لهسهر فیس بووك ئهكهی
ئنجا ئهم سهحهلهناو ئهم چوارگۆشهیه لابه سهیری ئهم وێنهیه بكه إن شاءالله سوودی ده بێت[/size]
[size=20]بهرلهوهی بچیهوه سهرهتا كلیك لهسهر save chaingبكه له خوارهوه[/size]
دەست خۆش بۆتۆ مامۆستا ، دەست خۆشبۆتۆش رزگار
كاك شةيدا وةلامن ئةوةى تؤ دةليي هةنكاوةكانم كرد بس بة فةيسبوكى براكةم تاقيم كردةوة بةلكو هةر وةكو خؤى بوو
دهس تان خۆش كاك رزگار + كاك شهیدا بهسووده:/
supas bo hamu layak:)
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » دهتهوێ هیچ ادد ت بۆ نهنێرن له فهیس بووک
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]