وهڵام: بەشی دووەمی بەرنامەی ( یـهك پــرســیــار 10 خــاڵ )
مامؤستا كاتيك ديارى بكة بؤ ئةوةى برسيارت ليبكةين ,ئةجينا باش 24 كاتزمير مافت نامينيت .
لة سةعات 1 ةوة بؤت حيسابة تا بةيانى سةعات 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بەشی دووەمی بەرنامەی ( یـهك پــرســیــار 10 خــاڵ )
مامؤستا كاتيك ديارى بكة بؤ ئةوةى برسيارت ليبكةين ,ئةجينا باش 24 كاتزمير مافت نامينيت .
لة سةعات 1 ةوة بؤت حيسابة تا بةيانى سةعات 1
لهبهر ئهوهی مامۆستا شهیدا لهم ماوهی بۆمان دانابوو ئاماده نهبوو وه هیچ كاتێكیشی دیاری نهكرد بۆ ئهوهی پرسیاری لێ بكهین ،له ئێستاوه مافی بهژداریكردنی نهماوه ، ان شاءالله بابۆ جارێكیتر بێت .
بۆ بهڕێز تهرزه أحمد ئهم جارهیان نهوبهی تۆیه ، ههركاتێك هاتیته بۆ یانه ماوهیهك دیاری بكه بۆ پرسیار كرد .
لهمڕۆ 15\7\2012 تا بهیانی 16\7\2012 ڤڤ
له كاتژمێر 3:00 ی دوای نیوهڕۆ تا بهیانی كاتژمێر 3:00 ی دوای نیوهڕۆ
لهبهر ئهوهی مامۆستا شهیدا لهم ماوهی بۆمان دانابوو ئاماده نهبوو وه هیچ كاتێكیشی دیاری نهكرد بۆ ئهوهی پرسیاری لێ بكهین ،له ئێستاوه مافی بهژداریكردنی نهماوه ، ان شاءالله بابۆ جارێكیتر بێت .
[center][size=20]لۆ بابه لۆ ئهزانی من بۆچی كاتم دیاری نهكردووه؟نهخێر بێگومان نازانی برام من دهورهم ههیه....،،،پاشان 24 سهعات نابێ سڕهی من هاتوه چونكه من دوێنێ تا سهعات 6و10 دهقه لهخهت بویمه ئهمرۆش ئهوا سهعات 3و30 دهقهیه خۆ نهبوه به24 سهعات كاكی من بۆ مافم نهما.... ئهوه هیچ داد پهروهرانه نیه كێشه نیه بامافم نهمێنێ بهڵام شتێكی ناڕهوایه چونكه24 سهعات نابێ من سڕهم هاتوه،،،،،ئاسایه بامافیشم نهمێنێ نهلهوهو نهله پێش بركێیهكی تر به شداری ناكهم[/size][/center]
شهرهفخان نووسی:لهبهر ئهوهی مامۆستا شهیدا لهم ماوهی بۆمان دانابوو ئاماده نهبوو وه هیچ كاتێكیشی دیاری نهكرد بۆ ئهوهی پرسیاری لێ بكهین ،له ئێستاوه مافی بهژداریكردنی نهماوه ، ان شاءالله بابۆ جارێكیتر بێت .
[center][size=20]لۆ بابه لۆ ئهزانی من بۆچی كاتم دیاری نهكردووه؟نهخێر بێگومان نازانی برام من دهورهم ههیه....،،،پاشان 24 سهعات نابێ سڕهی من هاتوه چونكه من دوێنێ تا سهعات 6و10 دهقه لهخهت بویمه ئهمرۆش ئهوا سهعات 3و30 دهقهیه خۆ نهبوه به24 سهعات كاكی من بۆ مافم نهما.... ئهوه هیچ داد پهروهرانه نیه كێشه نیه بامافم نهمێنێ بهڵام شتێكی ناڕهوایه چونكه24 سهعات نابێ من سڕهم هاتوه،،،،،ئاسایه بامافیشم نهمێنێ نهلهوهو نهله پێش بركێیهكی تر به شداری ناكهم[/size][/center]
مامۆستا جا بۆ توره ئهبی ،ئهگهر تورهش ئهبی كهمێ ئاوی سارد بخۆ !!!!
مامۆستا سهیرێكی وڵامهكانی سهرهوه بكه .كه وتومه تۆ ئیستا ئهتوانی كاتێك دیاری بكهیت بۆ ئهوهی پرسیارت لێبكهین ،تۆ جارێ مناقهشهی ئهوه لهگهڵ من ئهكهی كه من بۆ چی ئێستا ئهم بهرنامهیه پێشكهش ئهكهم !
مامۆستا تۆ كه هاتی ولامت نوسی دهبوا بابهتهكانی سهرهوه بخوێنی یهوه ،ئهگهر كاتیشت نهبووه دهبا تهئجیلی بكهی ،ئێستاش چ نهبووه ،ئهگهر كاتت ههیه ،له دهرفهتێكا ئهتوانین پرسیارت لێبكهین .
بهیانی پاش سهعات یهك پاش ئهوهی ئهم بهڕێزهی ئهم جاره كه سرهیتی ،ئهگهر ئاماده نهبوو ئهیكهینهوه سهرهی تۆ .یێت چۆنه .
شه یدا نووسی:شهرهفخان نووسی:لهبهر ئهوهی مامۆستا شهیدا لهم ماوهی بۆمان دانابوو ئاماده نهبوو وه هیچ كاتێكیشی دیاری نهكرد بۆ ئهوهی پرسیاری لێ بكهین ،له ئێستاوه مافی بهژداریكردنی نهماوه ، ان شاءالله بابۆ جارێكیتر بێت .
مامۆستا جا بۆ توره ئهبی ،ئهگهر تورهش ئهبی كهمێ ئاوی سارد بخۆ !!!!
مامۆستا سهیرێكی وڵامهكانی سهرهوه بكه .كه وتومه تۆ ئیستا ئهتوانی كاتێك دیاری بكهیت بۆ ئهوهی پرسیارت لێبكهین ،تۆ جارێ مناقهشهی ئهوه لهگهڵ من ئهكهی كه من بۆ چی ئێستا ئهم بهرنامهیه پێشكهش ئهكهم !
مامۆستا تۆ كه هاتی ولامت نوسی دهبوا بابهتهكانی سهرهوه بخوێنی یهوه ،ئهگهر كاتیشت نهبووه دهبا تهئجیلی بكهی ،ئێستاش چ نهبووه ،ئهگهر كاتت ههیه ،له دهرفهتێكا ئهتوانین پرسیارت لێبكهین .
بهیانی پاش سهعات یهك پاش ئهوهی ئهم بهڕێزهی ئهم جاره كه سرهیتی ،ئهگهر ئاماده نهبوو ئهیكهینهوه سهرهی تۆ .یێت چۆنه .
[size=24]ناپێویست ناكات من به شداری ناكهم نهوهك لهم بهر نامهیه ههر بهرنامهیهكی تر بێت له م یانهیه به شداری ناكهم[/size]
ناپێویست ناكات من به شداری ناكهم نهوهك لهم بهر نامهیه ههر بهرنامهیهكی تر بێت له م یانهیه به شداری ناكهم
مامۆستا بهههر حاڵ ،مادام لهسهرهتادا بهژداریت كردوه بۆ ئهوهی لهم بهرنامهیه بهژداربی ،دهبێ رهچاوی یاساكانیش بكهی .
مامۆستا ههر شتێكت ههبوو له فهیس بووك قسه ئهكهین.
ئهم جاره نهوبهی مام گۆداریه ، گۆدار ژمارهیهك ههلبژێره .
supas kak sharfxan
zhmara 73
73 -ژمارەی ئەو مەلائیکەتانە چەندە کە عەرشی خودای گەورەیان هەڵگرتووە ؟
زماره يان 100000 مه لائيكه ته
زماره يان 100000 مه لائيكه ته
وڵامهكهت ههڵهیه .
ژمارهیهكیتر ههڵبژێره
95
٩٥ - جیاوازی نێوان ( خەستەخانە و نەخۆشخانە ) چییە ؟
هههههههههههههه
هه ريه كن هيج فه رقى نى يه
هههههههههههههه
هه ريه كن هيج فه رقى نى يه
ولامهكهت راسته ، تۆ ئێستا خاوهن 10 خاڵی
ژمارهیهكیتر ههڵبژێره .
ba am jara 121 by
bbwra bram mn prsyare 121 awy by za7mat ae gorm
bbwra bram mn prsyare 121 awy by za7mat ae gorm
مام گۆدار ژمارهیهك ههڵبژێره .
ئیمامی عوسمان فهرمانی بهسێ هاوهڵی بهڕێز کرد که قورئانهکه کۆبکهنهوه ئهمانه کێ بوون ؟
ولام (زیدى کورى ثابت ) و( سعید کورى عاص) و ( عبدأللە کورى زید ) و ( عبدولرەحمان کورى حارث)
برام لەکتبێک هاتووە کە ئەوان جوار کەس بوونه ....
وڵامهكهت ڕاسته ، لای ئێمه ناوی 3 هاوهڵیان نوسیوه ،مادام ناوی ئهم 3 هاوهڵهشی تیایه ،وڵامهكهت بهڕاست دائهنێین .
ژمارهیهكیتر ههڵبژێره ....
كاكه كامهران سرهی تۆیه ژمارهیهك ههڵبژێره ...
سوباس كاكة شةرةفخان
با زمارة 73 بيت
كاك شةرةفخان
زمارة 55
كاك شةرةفخان
زمارة 55
پرسیارهكهت :
دانەری ئەم کتێبە کێیە ؟( فضائل القرآن و معالمە آدابە )
أبي عبيد القاسم بن سلام الهروي خاوةنى كتيبي (فضائل القرآن و معالمه و آدابه) ه
أبي عبيد القاسم بن سلام الهروي خاوةنى كتيبي (فضائل القرآن و معالمه و آدابه) ه
وڵامهكهت راسته ، ژمارهیهكیتر ههڵبژێره
كاك كامهران ژمارهیهك ههڵبژێره .
[size=24]با زمارة 3 بيت براكةم[/size]
[size=24]با زمارة 3 بيت براكةم[/size]
ئـهو یـاریزانـه نـاوی چیـه كـه بۆ یـهكـهم جــار كـارتـی سـوری بهروی بهرز كـرایـه وه ؟
يةكةم ياريزان لة ميزووى مؤنديال كة كارتى سورى وةركرت
دى لاس كاسياس
كابتنى هةلبزاردةى بيرؤ
دةستت خۆشبێت ،تۆ ئێستا خاوهنی 20 خاڵی
ژمارهیهكیتر ههڵبژێره
پرسیاری ژماره 99 بۆ كاك كامهران
مهتهڵ( داری لهداری ئاسن لهزاری پهت لهروخساری)؟
[size=24]وةلامةكةى:
تةشى ية [/size]
دهستت خۆش ڕاسته ، ژمارهیهكیتر ههڵبژێره
ئهدی لۆ ئیمه پرسیار ماوه ؟؟؟
كاك كامهران ژمارهیهك ههڵبژێره
كاك كامهران ژماره 102 ههڵبژارد ،ئهمه پرسیارهكهیهتی .
چوار شت خوای گهوره بهدهستی خۆی دروستی کردوون؟
وابزانم ئةمة وةلامةكةية:
حةزرةتى ئادةم
عةرش
قةلةم
جنات عدن(بةهةشت)
وةلام:
حةزرةتى ئادةم
عةرش
قةلةم
جنات عدن(بةهةشت)
وةلامى كؤتاييمة
دهستت خۆش وڵامهكهت ڕاسته .
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بەشی دووەمی بەرنامەی ( یـهك پــرســیــار 10 خــاڵ )
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]