بابهت: ♥......چـیـرۆكـێـكـی كـاریـگـهر ......♥
[size=16]مامۆستایهک له یهکێک له قوتابخانهکان زۆر جوان و بهرهوشت بوو،،هاوڕێکانی لێیان پرسی بۆچی تا ئێستا شووت نهکردووه لهگهڵ ئهوهی جوانییهکی سهرنج ڕاکێشت ههیه؟
ووتی:ئافرهتێک ههموو پێنج کچی ههبوو،هاوسهرهکهی ههڕهشهی لێ کردووتی ئهگهر ئهمجاره کچت ببێت لهناوی ئهبهم،،،بهڵام کچیان بوو...پیاوهکه کچهکهی فڕێ دا لهبهردهم دهرگای مزگهوت دوای بانگی شێوان ،،،دوای بانگی بهیانی چو بۆ نوێژ سهیری کرد کچهکهی دانراوهوهێشتاکهس نهیبردووه هێنایهوه بۆماڵهوه،،،ههموو شهوێک لهبهردهم دهرگای مزگهوتهکه دای دهنا بۆ بهیانی دهی دۆزییهوه کهس ههڵی نهدهگرتهوه،،،،ههفتهیهک رۆشت بهم حاڵهوه،،بهڵام دایکی قورئانی بهسهردا دهخوێند...
پیاوهکه بێ هیوا بووبۆیه بڕیاری داکچهکهی بگهڕێنێتهوه بۆ دایکی ودایکی زۆر دڵ خۆش بوو...
جارێکی تر دایکهکه دووگیان بوویهوهدوباره ترس دایگرت،،،بهڵام ئهمجارهکوڕی بووبهڵام کچهگهورهکهی مرد...جارێکی تر سکی پربوو و کورێکی تری بوو بهڵام کچی دووهمی مرد!!!!
بهم شێوهتا پێنج کوڕی بووبهڵام پێنج کچهکهی مرد!!!
تهنها کچی شهشهم مایهوهکه باوکی ئهیویست لهناوی ببات!!!
دایکهکه مردوکچهکهو پێنج کورهکه گهورهبوون..
مامۆستاکه وتی:ئهزانن کێ بووئهوکچهی کهباوکی ویستی لهناوی ببات؟
ئهوه من بووم،،،لهبهر ئهوه شووم نهکردووهباوکم کهسی نییهخزمهتی بکات تهمهنی گهوره بووه وچووه بهساڵا من خزمهتی دهکهم....
بهڵام پێنج براکهم،،سهردانی دهکهن،،،ههندێکیان مانگی جارێک وه ههندێکی تریان دوومانگ جارێک!!!!
بهڵام باوکم ههمووکات ئهگری زۆر پهشیمانهلهوهی لهگهڵی کردم....[/size]
س:fb