1

بابه‌ت: ده‌بێت پیرۆزبابى له‌ یانه‌ى هه‌ولێر بكه‌ین یان پارتى دیموكراتى كوردستان

[size=24]دواى ئه‌وه‌ى كه‌ یانه‌ى هه‌ولىر بوو به‌ پاڵه‌وانى خولى بژارده‌ى عێراق دوێننێ شه‌و بۆ میواندارى یانه‌ى قوه‌ى جه‌وییه‌ى شارى بغداد كرد یارییه‌كه‌ بۆ یانه‌ى جه‌وییه‌ یارییه‌كى چاره‌ نووساس بوو تا وه‌كو به‌ پله‌ى دووه‌م خۆى بگه‌یه‌نێته‌ جامى یه‌كىتى ئاسیا
له‌ خوله‌كانى سه‌ره‌تایى یارییه‌كه‌ یانه‌ى جه‌وییه‌ توانى به‌ گۆلێك پێش بكه‌وێت دواى ئه‌وه‌ حیدر قارمان ( شوان مامۆ) توانى ئه‌نجامه‌كه‌ بۆ یانه‌ى هه‌ولێر یه‌كسان باكاته‌وه‌ به‌ڵام له‌ شوێنى هه‌ڵگرتنى ئاڵاى كوردستان و دروشمى یانه‌ى هه‌ولێر ئاڵاى پارتى دیموكراتى كوردستان به‌رز ده‌كرایه‌وه‌ ده‌توانین به‌لێن كه‌ ئه‌و یانه‌ى كه‌ ئێمه‌ شانازى پێوه‌ ده‌كه‌ین له‌ خوله‌كانى تۆپى پێدا یانه‌ىه‌كى پارتى دیموكراتى كوردستانه‌ وه‌ كه‌نالێ كوردستان تی ڤى هه‌ستا به‌ گواسته‌وه‌ى یارییه‌كه‌ له‌ كاتى دابه‌ش كردنى خه‌ڵاته‌كاندا پێشكه‌شكارى كورستان تى ڤى هۆشه‌نگ عبدالله‌ باسى له‌ حیزبى پارتى دیموكراتى كوردستان ده‌كرد له‌ گه‌ڵ سه‌رۆكى لقى دووى پارتى كه‌ تا چه‌ند خزمه‌تى به‌لاوان كردوه‌ به‌راستى سیاسه‌ت و وه‌رزش له‌ هیچ شوێنێكى دیكه‌ وا تێكه‌ڵاو نییه‌ له‌ كاتى دابشكردنى خه‌ڵات دا یادى حیزبێك بكرێته‌وه‌ ئایا ئێستا ده‌بێت پیرۆزبایى له‌ یاننه‌ى هه‌ولىر بكه‌ین یان پارتى دیموكراتى كودستان[/size]

جێگر محمود

[center]من ئەمەوێ بۆ تۆ بمرم
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
  شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
    یا بە دەستی خۆت بمکوژی
[/center]

2

وه‌ڵام: ده‌بێت پیرۆزبابى له‌ یانه‌ى هه‌ولێر بكه‌ین یان پارتى دیموكراتى كوردستان

ده‌ستت خۆش برام ،من هاوڕام له‌گه‌ڵ جه‌نابت .
بێگومان وته‌كانت زۆر ڕاستن . ساڵی پار بوو وابزانم ،به‌ته‌واوی بیرم نه‌ماوه‌ ،چوم بۆ سه‌یركردنی یاری هه‌ولێر و یانه‌یه‌كیتر ،به‌و چاوانه‌ی خۆم بینیم ،عه‌لاگه‌ ڕه‌شه‌كانی ئه‌وه‌ی زبر و پاشماوه‌ی تێ ئه‌كه‌ن ،به‌و عه‌لاگانه‌ په‌ڕۆی زه‌ردیان هێناو له‌ نێو یاریگا دابه‌شیان ئه‌كرد ،له‌وانه‌یه‌ 20هه‌زار پارچه‌ په‌ڕۆیان دابه‌شكردبێ .
من ته‌نها پیرۆزبای له‌ سه‌رهه‌نگ و  دیداری گۆڵچی ئه‌كه‌م .

3

[size=20]شتێکی چاوەروان نەکراو نیە ئەوە !
حیزبێك کە بەو عەقلیەتە بی دەبی چی لێ چاوەروان بکرێ !!!!!
خۆیان بە کورد و کورستانیش دەزانی کەچی لە هەر ١٠٠ کەسێکیان ٢ کەس ئاڵای کوردستانیان پێ بوو ؟؟؟؟ ئەویش وابزانم بەخۆیان هینابوویان نەك لە ناوچە دابەش بکرێ
لەجیات یەکێتی تۆپی پێی عیراق بم سزای یانەی هەولێر دەدەم لەگەل رێزم !!

پیرۆزیشە [/size]

دەڵێن شێت بووە ،دەست و پێی کۆت و بەند کەن!
دەڵێم: دڵ شێت بووە
دەست و پێ چ بکا؟!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1535464_717902694897472_1960931195_n.jpg

4

smile

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

5

به‌داخه‌وه‌ ..!!

[size=16]me In FaCeBooK[/size]
http://smn21.com/up/uploads/gif/90a0f9c2ac.gif
http://smn21.com/up/uploads/gif/447ff6b015.gif

6

راستیه‌که‌ی ئه‌بێت بڵێین ئایا جارێکی تر بچینه‌وه‌ دیار یاری یانه‌ی هه‌ولێر یا نا؟