پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » هـهر پـرسیـارێـکت هـهیـه دهربـارهی فـهیـسـبووک پـرسـیاربـکـه..
پهڕه 1
سەرەتا بە خێربێی بۆ یانە
من پرسیارێکم هەیە
ئەکاونتێک ئەگەر زیاتر لە ٥ جار نیکنەیمی گۆرابێ وە فەیسبوک رایگرتبێ ئیدی نەتوانم جگە لەم پێنج ناوە هیچ ناوێکی دی داخیل بکەم ،
ئایا هیچ رێگەیەک هەیە بۆ ئەوەی ناوەکەی بگۆرم ؟
سلاو به ريزان كاميراى فه يسبوك نابيته وه ده توانن بيم بلين جؤنده كريته وه
........????????slaww mn prsyarkm ha bww beza7mat mn amwet babtkanm tanha frndkan be beinn aw 4on dakrett > ...........
زۆر بهخێربێت بۆ یانه ..
من پرسیارێکم هەیە
ئەکاونتێک ئەگەر زیاتر لە ٥ جار نیکنەیمی گۆرابێ وە فەیسبوک رایگرتبێ ئیدی نەتوانم جگە لەم پێنج ناوە هیچ ناوێکی دی داخیل بکەم ،
من لهوه نازانم زریان بههاكهر ئهنیمۆس و ئهو شتانه لێ دهزانن:D
بهرێز ئهگهر بكرێ بهشێوهیهكی روونتر پێمان بڵێ كێشهی چیه بۆ ناكرێتهوه تا جوابت دهینهوه بهلام كامیرای فهیس بووك تهنها بهرنامهكهی داگری ناوی facebook video calling ه، ئهوهش كلیك لهسهری بكهی خۆی بۆت ئینستێل دهكات
........????????slaww mn prsyarkm ha bww beza7mat mn amwet babtkanm tanha frndkan be beinn aw 4on dakrett > ...........
فهرموو بهرێز بهم شێوهیه
سڵاو، جارجاره دهچمه فهیس بووك، كه دهچم دنیایهك وێنه له بهشهكهی مندا بڵاو كرایتهوه.
ئهوی بڵاوی دهكهنهوه لایكهكانن، جا چۆن وا بكهم نهتوانن چیدی ناوم بۆ بلاو كردنهوهی وێنهكانیان بهكار بهێنن؟
سەرەتا بە خێربێی بۆ یانە
من پرسیارێکم هەیە
بهڵێ ئهتوانیت ناوهكهت بگۆریت
له www.youtube.com بنوسه
how to change name on facebook after 5 steps
كلیك له كامێراكه بكه و بهرنامهیهكت بۆ داونلۆد دهكات
ئهوه داونلۆد بكه و پاشان دایبهزێنه
ئهگهریش نهتزانی چۆنه
برۆ له www.youtube.com بنوسه
how to install camera on facebook
یان ئهمه بنوسه
how to install webcam on facebook
یان دوای كردنهوهی فهیسبوكهكهت ڕاستهوخۆ ئهمه بكهرهوه
www.facebook.com/videocalling
سڵاو، جارجاره دهچمه فهیس بووك، كه دهچم دنیایهك وێنه له بهشهكهی مندا بڵاو كرایتهوه.
ئهوی بڵاوی دهكهنهوه لایكهكانن، جا چۆن وا بكهم نهتوانن چیدی ناوم بۆ بلاو كردنهوهی وێنهكانیان بهكار بهێنن؟
سڵاو کاپتن
زۆر ئاسانه له کوێ درچون لێدهدی سێیهم دانه کلیک بکه خانێکی بچوک ئهکرێتهوه
۵ بهشه تۆ ئهوهی دووهم کلیک بکه دیسان خانێکی بچوک دهکرێتهوه ٦ پرسیاره
له بهرامبهر پرسیارهکانیش سههم ههیه بهو سههمه ئهوهی دهتهوێ ههڵیدهبژێری
جون بتوانم كومينيتةكانم لاي هاوريكانم ديارنةكةون؟؟؟
سلاو
پرسیارێكم هیه
من لهپهیجهکهم کاتێ ناوی ههر یهکێ دهنوسم نیشانهی @ دادهنێم ناوی دهبێته لینك
بهڵام ناتوانم ناوی خۆم بکهم لینک واته ناوی خۆم نیشان نادا بهڵام ئهدمینهکانی تر دهتوانن
ناوی من بکهن به لینك چون چاك دهبێ
S21 نووسی:سڵاو، جارجاره دهچمه فهیس بووك، كه دهچم دنیایهك وێنه له بهشهكهی مندا بڵاو كرایتهوه.
ئهوی بڵاوی دهكهنهوه لایكهكانن، جا چۆن وا بكهم نهتوانن چیدی ناوم بۆ بلاو كردنهوهی وێنهكانیان بهكار بهێنن؟سڵاو کاپتن
له بهرامبهر پرسیارهکانیش سههم ههیه بهو سههمه ئهوهی دهتهوێ ههڵیدهبژێری
ئةگةر وا بكةم جگه لة لايكةكان پةيجةكانيش ناتوانن ناوم لةبلاو كردنةوةى وينه بةكار بهينن؟!
من برسياريكم هةية جؤن لةريكةي جاتةوة لة فيسبوك رسم بؤ برادةريكم بنيرم
SAWSAN نووسی:S21 نووسی:سڵاو، جارجاره دهچمه فهیس بووك، كه دهچم دنیایهك وێنه له بهشهكهی مندا بڵاو كرایتهوه.
ئهوی بڵاوی دهكهنهوه لایكهكانن، جا چۆن وا بكهم نهتوانن چیدی ناوم بۆ بلاو كردنهوهی وێنهكانیان بهكار بهێنن؟سڵاو کاپتن
له بهرامبهر پرسیارهکانیش سههم ههیه بهو سههمه ئهوهی دهتهوێ ههڵیدهبژێریئةگةر وا بكةم جگه لة لايكةكان پةيجةكانيش ناتوانن ناوم لةبلاو كردنةوةى وينه بةكار بهينن؟!
ئهگهر وا بکهی به دڵنیایهو پهیچهکانیش ناتوانن ..
تۆ کاتی ئهوه دهکهی ٦ پرسیاره لهم پرسیارانه چۆنت دهوێ ئهوها له بهرامبهرهکهی وهڵامهکه ههڵدهبژێری
دوای به شێوێکی تریش دهتوانی ڕێگه لهوه بگری کاتێ وێنێکت بۆ تاگ دهکهن تۆ دهیسریتهوه پێش سرینهوهی
خانێکیی بچوکت بۆ دهکرێتهوه نوسراوه ئهگهر ناتهوێ کهس تاگت بکات یان بهس ئهو کهسهی ئێستا تاگت بکات
ئهو له بهرامبهر ئهو پرسیارانه بۆشایێکی له شێوهی بازنێکی بچوکه کلیک بکه ئهوه جارێکی تر ناتوانی تاگت
بکهن وێنهو بابهت له لۆگی تۆ و له گهڵ ناوی تۆ بڵاو بکهنهوه ........
دوای ئاگادار به تۆ هاوڕێت زۆر زۆرن له فهیسبووک زۆر دهستکاری شتهکان نهکهی به ههڵه یان ئادد بنێری
دوای فهیسبوک تاقیکردنهوهت بۆ دهنێری که باور ناکهم ئهوانی هاوڕێیان زۆره لهم تاقی کردنهوه دهربچن چونکه
فهیسبوگ به کهیفی خۆی هاوڕێکانت دیاری دهکات پرسیارت له سهریان لێ دهکات ئهگهر دوای چهند جارێک
نهتتوانی وهڵامی ڕاست بدهیتهوه ئهوه فهیسبووکهکهت دادهخرێت .....
بۆیا ئهگهر نهتزانی دهستکاری مهکه ........
پێشتر رهسمهکه بکه به لینک دوای لینکی رهسمهکه بنێره
ئهوهش ئهو مهلپهره که وێنه دهکاته لینک .....
www.up1up2.com
جون بتوانم كومينيتةكانم لاي هاوريكانم ديارنةكةون؟؟؟
یانی چۆن ناتهوی کومێنتت ببین ئهی تۆ کۆمێنت بۆ هاوڕێکانت نانوسی تا بیبینن؟
ئهگهر پرسیارهکهت رونتر بکهی زۆر باشه ڕهنگه بتوانین یارمهتیت بدهین
ڕهنگه تۆ ببهوێ کۆمینت بۆ کهسێکی تایبهت بنوسی دهتهوێ بهس ئهو بیبینێت یان وێنیک دادهنێیت
ئهو هاوڕێیانه دیاری دهکهی که کۆمێنت و وێنهکه ببینن مهبهستت ئهوهیه؟
K O S R A T نووسی:جون بتوانم كومينيتةكانم لاي هاوريكانم ديارنةكةون؟؟؟
ڕهنگه تۆ ببهوێ کۆمینت بۆ کهسێکی تایبهت بنوسی دهتهوێ بهس ئهو بیبینێت یان وێنیک دادهنێیت
ئهو هاوڕێیانه دیاری دهکهی که کۆمێنت و وێنهکه ببینن مهبهستت ئهوهیه؟
واية ئةمةم دةويت زؤرم ئيشبية؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
\
سوباس بويارمةتيت
کهس ههیه رێگه چارهی ئهم کێشهیهیی لابێ ناتوانی هیچ شتێ لایک بکهی
کۆمێنت له گروپ بنسوی نامه بۆ پهیج بنێری
سەرەتا بە خێربێی بۆ یانە
من پرسیارێکم هەیە
SAWSAN نووسی:K O S R A T نووسی:جون بتوانم كومينيتةكانم لاي هاوريكانم ديارنةكةون؟؟؟
ئهو هاوڕێیانه دیاری دهکهی که کۆمێنت و وێنهکه ببینن مهبهستت ئهوهیه؟واية ئةمةم دةويت زؤرم ئيشبية؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
\
سوباس بويارمةتيت
له سهرهوه له کوێ دهرچون لێ دهدهی سێیهم دانه داگره
لاپهرێک ددهکرێتهوه له بهشی ناوهراست وێنهی کورهی ئهرزیه ئهوه مانای ههمووخهلک دهتوانن شتهکانت ببینن
وێنهی دوهم له شێوهی دوو مرۆڤن له تهنیشت یێکتر ئهوا مانای ئهوهیه بهس هاوڕێکانت شتهکانتت ببینن
وینهی سێیهم وێنهی برغوێکه ئهو مانی ئهوهیه بهس کهسی دیاریکراو ببینێت
تۆ ئهوهی سێیهم داگره خانێکی بچوک دهکرێتهوه سێ بۆشایه له بۆشایهکان نوسراوه کۆمێنتکه یان وێنهکه دابێ
دوای له بۆشێکی تر نوسراوه ناوی ئهو هاوڕێیهت دیاری بکه که دهتهوێ ئهو وێنه یان ئهو کۆمێنته ببینت
دوایش له خوارهوه لاکێشێیکی شینی بچوکه دادهگری بهم شێوهیه بهس ئهو هاورێیهی که ناوهکهت دیاری کردوه
دهبینێت هاوڕێکانی تر ناتوانن ببینن:)
کهس ههیه رێگه چارهی ئهم کێشهیهیی لابێ ناتوانی هیچ شتێ لایک بکهی
کۆمێنت له گروپ بنسوی نامه بۆ پهیج بنێری
ئهو کێشه بۆ ماوێکه دوای خۆی چاک دهبیت ئی هاوڕێکم وابوو پرسیارمان له فهیسبووک کرد له وهڵام وتی
له لایهن سێرڤیسهکهی ئێمهوه بلۆک کراوی که ئهو مودهی بۆمان دناوی تهواو بوو دهیکهینهوه
ئهو کهسانهی زۆر کۆمێنت دهنوسن و دهیسرهوه یان هاورێکهی کۆمێنتهکهی دهسڕیتهوه ئهوه فهیسبووک بلۆکی دهکات .........
ئةى من ناتوانم لينك بنێرم له چات یاخود به نامه
له کوێ له سهرهوه نامهت بۆ دێت لهوێ ناوی ههموو ئهو هاوڕێیانهی تێدایه که قست له گهڵ کردون
ناوی هاوڕێکهت کلیک بکه ئهوه لاپهرهی قسکانتان دهکرێتهوه بۆشاێک که نامهی تێدا دهنوسی له خواری خوارهوه
لای دهسته چهپ به بچوکی وێنهی کامیرهیک ههیه له تهنشتی وێنهی مایکێک لاقیتێک ههیه ئهو ماکه داگره
یێکسهر دهچیته سهر وێنهکانت که له ناو کۆمپیوتهرکهت خهزنن وێنیک ههڵدهبژێری و دهنێری .....
ئاوا له ڕێگای چاتی فهیسبووک وێنه دهنێری
ئةى من ناتوانم لينك بنێرم له چات یاخود به نامه
یانی چۆن ناتوانی لینک بنێری ؟
چونکه لینکی ههندێک له مهلپهرهکان ناتوانی بنێری له فهیسبووک نازانم ئهگهر مهبهستت ئهوه بیت؟
Mr.Livin' La Vida Loca نووسی:ئةى من ناتوانم لينك بنێرم له چات یاخود به نامه
چونکه لینکی ههندێک له مهلپهرهکان ناتوانی بنێری له فهیسبووک نازانم ئهگهر مهبهستت ئهوه بیت؟
ههر هیچ لینكێك ناتوانم بنێرم تهنانهت لینكی پهیجهكانیش ههركاتێ بینێرن یهكسهر
له فهیسبووك دێمه دهرهوه ئهبێ دیسان ئیمهیل و پاس بنوسمهوه
SAWSAN نووسی:Mr.Livin' La Vida Loca نووسی:ئةى من ناتوانم لينك بنێرم له چات یاخود به نامه
چونکه لینکی ههندێک له مهلپهرهکان ناتوانی بنێری له فهیسبووک نازانم ئهگهر مهبهستت ئهوه بیت؟ههر هیچ لینكێك ناتوانم بنێرم تهنانهت لینكی پهیجهكانیش ههركاتێ بینێرن یهكسهر
له فهیسبووك دێمه دهرهوه ئهبێ دیسان ئیمهیل و پاس بنوسمهوه
سهیره بۆۆ؟
من شکم لهوهیه که ههندێک جار فهیسبوک دهکیتهوه فهیسبووک پێت دهڵێ مهیلیێک دروست بکه
یان ژمارهکهت بنوسه یان ئهو بۆشایانه پڕ بکهوه تۆ نهیان کهیت چونکه ئهوان ئهو شته بۆ ئهوه داوا دهکهن
له کهسهکه دڵنیا بن ئهترسم تۆ ئهو شتانهت نهکردبی بۆیا که لینکێک دنێری یان وهردهگری دهرتدهکهنه دهرهوه
Mr.Livin' La Vida Loca نووسی:SAWSAN نووسی:یانی چۆن ناتوانی لینک بنێری ؟
چونکه لینکی ههندێک له مهلپهرهکان ناتوانی بنێری له فهیسبووک نازانم ئهگهر مهبهستت ئهوه بیت؟ههر هیچ لینكێك ناتوانم بنێرم تهنانهت لینكی پهیجهكانیش ههركاتێ بینێرن یهكسهر
له فهیسبووك دێمه دهرهوه ئهبێ دیسان ئیمهیل و پاس بنوسمهوهسهیره بۆۆ؟
من شکم لهوهیه که ههندێک جار فهیسبوک دهکیتهوه فهیسبووک پێت دهڵێ مهیلیێک دروست بکه
یان ژمارهکهت بنوسه یان ئهو بۆشایانه پڕ بکهوه تۆ نهیان کهیت چونکه ئهوان ئهو شته بۆ ئهوه داوا دهکهن
له کهسهکه دڵنیا بن ئهترسم تۆ ئهو شتانهت نهکردبی بۆیا که لینکێک دنێری یان وهردهگری دهرتدهکهنه دهرهوه
والله چوومه ناو ئیمێلهكهم بهڵام پاش رۆژێك ژماره تلفۆنی نوسی ئهویشم كرد ...
زور سوباس سةوسان خان جيبةجيم كرد هةربزيت
[center]ئهم رونکردنهوهیه بۆ ئهو کهسانهی دهیانهوێ بابهتێک یان وێنێک دابنێن و نهیانهوێ ههموو هاوڕێکانیان
ببینن تهنها ئهو هاوڕێیانه ببینن که مهبهستیانه وهکوو ئهوهی کاک کۆسرهت داوای کردبوو ویستم به وێنهش دایبنێم
[/center]
زور سوباس سةوسان خان جيبةجيم كرد هةربزيت
شایهنی نیه برکهم
tkaya lera che bnwsm
zzzzzzzzzzoooooooor eshm pea
tkaya lera che bnwsm
http://webchinupload.com/O72d4/10336431 … ______.JPG
دهڵێ پاش ناوی یێکهم مامۆستان بنوسه
بهس خوا دهزانی به تهمای چ فهقیرهکی هاک بکهی ههههه:D
baxwa faqer nya shkm boe dachet pageke mne hack krdbet
كهس عیلاجی منی نهدۆزیهوه
سلاو كاتيك ده جمه ناو فيس بوك ناكريته وه ئه وه ده نوسريت تكايه يارمه تى
تكايه يارمه تي نازانم بؤ ناكريته وه ئه مه ده نوسريت
dast xosh
دوایی ئهمه داوایی چی دهکات؟کاک دارا
K O S R A T نووسی:tkaya lera che bnwsm
http://webchinupload.com/O72d4/10336431 … ______.JPG
دهڵێ پاش ناوی یێکهم مامۆستان بنوسه
بهس خوا دهزانی به تهمای چ فهقیرهکی هاک بکهی ههههه:Dbaxwa faqer nya shkm boe dachet pageke mne hack krdbet
بهخوایی دهسکاری پاسۆردهکهم نهکرد بهس ئیشێکم ههبوو چومه ناو پرۆفایلهکهیی ئهویش سهلامهت دهرچوو
بهداخهوه بۆ پهیچهکهت ئهویش هاککرا [رازی دڵهکان] هیتۆیه
دهست خۆش ههربژیت .
سڵاو هاوڕێیان پاسۆردی فەیس بووکەکەم بیر چۆتەوە چۆن جارێکی تر بیهێنمەوە؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تکایە جواب
سڵاو هاوڕێیان پاسۆردی فەیس بووکەکەم بیر چۆتەوە چۆن جارێکی تر بیهێنمەوە؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تکایە جواب
سهرهتا
ژماره تهلهفۆن لهجیگایی ئیمیل دانی به پێشگری (964750) لۆ کورهک تلیکۆم لۆ ئاسیا سێل(964770یان 964771) کلیک لهسهر لۆگ ئین بکه
دواتر کلیک لهسهر forget passowrd بکه
چهند زانیارییهکت دهداتی وهک ناوی تهواوی فهیسبووک ئیمێل ژماره تهلهفۆن
تۆتهنها ژماره تهلهفۆنهکهت بنوسه ئینتهر بکه
دواتر دوو ئیختیارت دهداتی لۆ کۆدهکه لهنێوان ئیمیل و ژماره تهلهفۆن ژماره تهلهفۆنهکهت ههلبژیره
بهم ژماره 2266 نامهیهک لۆ موبایلهکهت دێ کۆدێکی تێدایه کۆدهکه داخل کهو ئینتهر بکه
دواتر دوبۆشایی دی پاسۆرده نوێیکه دانی
ئهگهر کێشهت ههبوو لهخزمهت دام
https://www.facebook.com/ko.at.9
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » هـهر پـرسیـارێـکت هـهیـه دهربـارهی فـهیـسـبووک پـرسـیاربـکـه..
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]