1

بابه‌ت: بۆ گشت به‌ڕێوه‌به‌ران و سه‌رپه‌رشتیارانی یانه‌كه‌مان .

[size=16]به‌مه‌به‌ستی نوێ بوونه‌وه‌ و ژیانه‌وه‌ی یانه‌كه‌مان پێویسته‌ هه‌موومان ئه‌م خاڵانه‌ی خواره‌وه‌ به‌ ڕێك و پێكی ئه‌نجام بده‌ین :-

1 - هه‌ر ئه‌ندامێك بابه‌تێكی بڵاو كرده‌وه‌ ، ڕاسته‌وخۆ له‌لایه‌ن ده‌سته‌ی به‌ڕێوه‌به‌رایه‌تی وه‌ڵامی بۆ بنووسرێت . به‌پێ ی گرینگی بابه‌ته‌كه‌ .
2 - هه‌ر ئه‌ندامێك خۆی تۆماركرد ( ئه‌ندامی نوێ ) ئه‌گه‌ر هاتوو خۆی ناساند به‌خێر هاتنی بكرێت بۆئه‌وه‌ی به‌رده‌وام بێت .
3 - پێشنیار له‌لایه‌ن ئه‌ندامانه‌وه‌ به‌ زووترین كات وه‌ڵامیان بدرێته‌وه‌ و جا چ به‌ "ئا" بوو یان به‌ "نا" .
4 - وه‌ پێویسته‌ " ده‌سته‌ی به‌ڕێوه‌به‌رایه‌تی " كاتی هه‌بێت بۆ خۆته‌رخان كردنی بۆ یانه‌ .

له‌گه‌ڵ ڕیزدا .

به‌ڕێوه‌به‌رایه‌تی
31 - 10 - 2012
[/size]

2

وه‌ڵام: بۆ گشت به‌ڕێوه‌به‌ران و سه‌رپه‌رشتیارانی یانه‌كه‌مان .

من به‌س به‌یانیان کاتم نیه‌ بۆ یانه‌
انشاءالله‌ خاڵه‌کانی تریش جێبه‌جێم کردووه‌

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]

3

دەستەکانت خۆش بێت کاک ئاسۆ ،
بێگومان ئەو خاڵانەی دیارت کردوون هەموویان گرنگن ، هیوادارم بتوانین پەیرەویان بکەین.
بۆ ئەوەی بمانەوێ یانە بە تەواوی ئاوەدان بێتەوە پێویستە لە خۆمانەوە دەست پێ بکەین
بۆ خاڵی چوارەم کە باسی ئامادە بوونە لە یانە ، إن شاءاللە من لەبارەی خۆمەوە پەیامێکی تایبەتت بۆ دەنووسم.

ده‌توانی گوێ له هه‌موو‌ قورئانی پیرۆز بگریت به‌ ته‌فسیری کوردی له‌ یوتوب فـــــه‌رمــوو

کـاتـێـک ژیـان سـه‌د هـۆکـارم نـیـشـان ده‌دات بـۆ گریان و ئازار . .

مــن هه‌زار هۆکاری نیشان ده‌ده‌م بۆ خه‌نده‌ و ژیانێکی به‌ختیار . . !

4

[size=24]ده‌ سته‌ كانت خۆش ماندونه‌بی برام تاتوانیومه‌ ئاماده‌ی یانه‌ بویمه‌ رۆژانه‌ هاتومه‌ته‌ ئێره‌ به‌ خێرهاتنی ئه‌ ندامی نوێشم كردوه‌  به‌ جوانترین شێوه‌ بۆ پێشنیاریش به‌بیرمه‌ كه‌گوتتان ئه‌ بێ خاتوو ژالیان وه‌ڵام بداته‌وه‌:)إن شاءالله‌ تابتوانمیش به‌رده‌وام ئه‌ بم[/size]

5

انشالله‌ بۆ له‌مه‌ودوا خاڵه‌کان جێ به‌ جێ ده‌که‌ین ..له‌وانه‌یه‌ من کاتم زۆر نه‌بێت
به‌لام هه‌وڵی ئه‌وه‌ ده‌ده‌م ئه‌رکه‌کانم بگه‌ینمه‌ جێ

من پێم باشه‌ ئه‌گه‌ر داواکاری به‌ش زیاد کردن و ئه‌و شتانه‌ بێت ئه‌وا ئاسایه‌ له‌ جیاتی من
وه‌ڵام بده‌نه‌وه‌ به‌ڵام با هه‌میشه‌ دڵ فراوانی بۆ ئێمه‌ بێت ئه‌گه‌ر زۆر عینادی کرد ئه‌وا خۆم به‌ وه‌ڵامێک
کێشه‌که‌ حه‌ڵ ده‌که‌م واتا که‌ یه‌ک له‌سه‌ر په‌رشتیاران وه‌لامیان لۆ نوسی ئه‌وا با که‌سی تر شتی
بۆ نه‌نوسێت و وه‌ڵام قسه‌کانی تریان نه‌درێته‌وه‌ نه‌وه‌ک ببێته‌ مناقشه‌.

[center]http://www.kurdupload.com/images/fvJy1351717557/lklk.jpg
نازانم بۆ قسه یكم بۆ وتن نییه  هیچ ناڵێم .....ته نیا یه ك شت نه بێ
ئه ڵێم خودایه هه رگیز جێم مه هێڵه من هه میشه موحتاجی تۆم ..
[/center]

6

بةهةموو خالةكان رازيم و جئ بةجيى دةكةم ان شاءالله.

7

ده‌ست خۆش به‌ڕاستی ئه‌و خاڵانه‌ی ئامانژه‌ت زۆر گرینگن
ان شالله‌ بۆ له‌مه‌ودوا خاڵه‌کان جێ به‌ جێ ده‌که‌ین:)

ئه‌کرێ له‌ گه‌ڵ ئاسمان ڕێککه‌وین دوووباڵی ئه‌فسوناویم باتێ...تا بۆ لای بفڕم؟! ئه‌شێ ده‌ریا له‌ گه‌ڵما هه‌ند میهرابان بێت نه‌هێڵێ قوڵای بمخنکێنێ .شه‌پۆله‌کانیش ئارام کاته‌وه‌ ...تا له‌ لای له‌نگه‌ربگرم ئه‌وه‌ی که‌ ئاسته‌مه‌و ناکرێ ..ئه‌ی یار مه‌ودای نێوان...ڕۆحی من و دڵی تۆیه‌ نازانم چۆن هه‌نگاو بنێم و چۆن بیبڕم ؟!
http://www.lexilogos.com/keyboard/sorani.htm

8

SAWSAN نووسی:

ئامانژه‌ت

به‌ڕێزان ئه‌وه‌ وشه‌یه‌كی نوێی كوردیه‌، سوپاس سه‌وسه‌ن smile

9

سه‌ره‌تا ده‌ستان  خۆشبیت .
بۆ ڕه‌خنه‌ گرتن و پێشنیار " یاس "  خان وه‌ڵام ده‌داته‌وه‌ و سه‌رپه‌رشتیارانی تر ڕای خۆیان ده‌توانن بنووسن

سه‌وسه‌ن خان ووشه‌یه‌كی تری له‌ فه‌رهه‌نگی كوردی زیاد كرد ههههههههه

ئامانژه‌ت

ئه‌ندامان ئاگاداری تایپتان بن كاك سه‌رهه‌نگ بۆته‌ ڕه‌خنه‌گری تایپ

10

ده‌ستت خۆش كاك ئاسۆ ان شاءالله‌ به‌ پێی كات به‌شدار ده‌بین ..:)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1236149_697070383655617_1856657392_n.jpg
کــه‌سـێـک نـیـه‌ بـپـرسـێـت لـێـم مـن بـۆ کـێ فـرمـێـسک ده‌رێـژم
شـــه‌و تــــا بـــه‌یــــان نـهـێـنـیـه‌کــان لـــه‌ نـــاخـی دڵـمـا ده‌نـێــژم
ئــــه‌وه‌نـده‌ گـریــــام. گــریــــانـیـش بـــه‌ بـیـنـیـنـی مـــن بـێ زاره‌
شـــه وانــه‌ هــاوده‌مـی ئــاسـمــان بــه‌ڵام مــانـگـم هــه‌ر نـادیـاره‌
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YatqPYkZQa4[/youtube]