بابهت: پێشنیار بۆ بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان
پێشنیار بۆ بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان
سلاوی خواتان لێ بێت، هیوادارم ههمووتان باش بن.
پێتان چۆنه بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان تێكهڵ به بهشی ئایینی بكرێت.
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار بۆ بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
پێشنیار بۆ بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان
سلاوی خواتان لێ بێت، هیوادارم ههمووتان باش بن.
پێتان چۆنه بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان تێكهڵ به بهشی ئایینی بكرێت.
من پێم باشه لهجیات بهشی مانگی رهمهزان بهشی تهندروستی بکرێتهوه چونکه لهههموو سایت و مهکۆیهک بهشی تهندروستی ههیه بهس یانهکهمان نیهتی
- پهیامهكهت سێ جار دووباره ببویهوه
برام تا ئهو كێشهیه چارهسهر دهكهین بهم شێوهیه بكه: كه پهیامیك دهنووسی كلیكی ناردن دهكهی، ئهگهر ئهو كێشهیه هات ئهوه ڕاستهوخۆ ئهو پهنجهرهیه داخهو دووباره وهرهوه ناو یانه، بهم شێوهیه دهبینی پهیامهكهت یهك جار گهیشتووه.
- سهبارهت به بهش، جارێ با تهنیا له بیری ئهوه بین بهشهكان كهم بكهینهوه، ئهوسا ان شاءالله بیر لهوه دهكهینهوه كه چ بهشێكی پێویست زیاد بكهین.
- ئێستا ڕاتان سهبارهت به داواكارییهكه بنووسن.
ئهمنیش بهس تێست
- پهیامهكهت سێ جار دووباره ببویهوه
برام تا ئهو كێشهیه چارهسهر دهكهین بهم شێوهیه بكه: كه پهیامیك دهنووسی كلیكی ناردن دهكهی، ئهگهر ئهو كێشهیه هات ئهوه ڕاستهوخۆ ئهو پهنجهرهیه داخهو دووباره وهرهوه ناو یانه، بهم شێوهیه دهبینی پهیامهكهت یهك جار گهیشتووه.- سهبارهت به بهش، جارێ با تهنیا له بیری ئهوه بین بهشهكان كهم بكهینهوه، ئهوسا ان شاءالله بیر لهوه دهكهینهوه كه چ بهشێكی پێویست زیاد بكهین.
- ئێستا ڕاتان سهبارهت به داواكارییهكه بنووسن.
ئۆکهیی
amnish pem basha tekal bkren
chonka mangy ramazan 1 manga datwanin amo sale mangeg
pesh ramazan bashet bkinwa ta aw babatni taybatn baw manga
iroza blwe bkinawa mawek dwae rmazan tekali bashy ayni bkinawa
esta telaki bkan mnih pem basha
K O S R A T نووسی:ئۆکهیی
- ئۆكهی تۆ، واته تێكهڵ بكرێن؟
بهدڵنییاوه باتێکهڵ بکرێت
سوپاس (سةوسةن خان ، كاك كؤسرةت) باشه با راى ئةوانى ديكةش بدرئ، ئةگةر هى هةمووان بةلييه تا تيكةل بكريت.
منيش پيم باشه ، إن شاءالله كاتى نزيك بوونه وه ى
مانگى ره مه زان ده يكه نه وه.
منيش پيم باشه ، إن شاءالله كاتى نزيك بوونه وه ى
مانگى ره مه زان ده يكه نه وه.
دةنگ زؤرينه بيت يان چاوةريى ئةوانيتريش بكةين
سهههند نووسی:منيش پيم باشه ، إن شاءالله كاتى نزيك بوونه وه ى
مانگى ره مه زان ده يكه نه وه.دةنگ زؤرينه بيت يان چاوةريى ئةوانيتريش بكةين
کهیفاته کاپتن وابزانم ئهوانیی تریش پێیان باشه
من پێم باشه لهجیات بهشی مانگی رهمهزان بهشی تهندروستی بکرێتهوه چونکه لهههموو سایت و مهکۆیهک بهشی تهندروستی ههیه بهس یانهکهمان نیهتی
jnhbhv
jnhbhv
jnhbhv
jnhbhv
ئهم نوسینه یانی چ کاپتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار بۆ بهشی تایبهت به مانگی ڕهمهزان
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]