بابهت: هەندێ بەسەرهاتی خۆش لەسەر ( PC و بەرنامەکانی و نێت )
[size=20]تێبینی ئەم بەسەر هاتانەمان بۆ ناردراووە بۆ پەیجی All about Pc and Net
Dana Hassan
سڵاو....ئەم کاتەی کاکی ئەدمین باش....بەسەرهاتێک هەیە حەزئەکەم باسی بکەم هەر لەسەر کۆمپیوتەر و ئەو بەزمانە....دوکانی چاککردنەوە و فرۆشتنی کۆمپیوتەرم هەیە و ڕۆژێکیان کۆمپیوتەرێكم بۆ کەسێك فۆرمات کردەوە و لێی پرسیم کە چۆن فێری بەرنامەی مایکرۆسۆفت وۆرد ببم..منیش وتم کتێبێك بکڕە و ئینجا بڕۆ بەشی Help لە بەرنامەکە چونکە هەموو شتەکانی لەوێیە. ئیتر شەو درەنگانێك دوای سەعات دوانزەی شەو تەلەفۆنی بۆ کردم وتی کاکە ئەوە زیاد لە چوار سەعاتە کلیکم لەسەر بەشی Help کردووە و کەس نەهاتووە بۆ یارمەتی دانم..
.
کاک بهرزنج ئهمهی ناردووه !
ماوهیهك پێش ئێستا زۆر خهڵكانێكم هاك دهكردوو پاسۆری زۆر لابوو .. رۆژێك سوتفهتهن یهكێك ئادد كردم و دوای قسه كردن دهربارهی رۆژانه ئهو پێی وتم من لهبهشی كۆمیوتهرم منیش وتم من سهرقاڵی هاكم ، پێی وتم ئهگهر ئهتوانی ئهم ئیمهیله هاك بكه .. له ڕاستیه شتێكی مهحاڵه بتوانی ڕاستهوخۆ بێ هیچ شتێك كهسێك هاك بكهیت .. گهرانێكم كرد بهناو ئهو زانیاریانهی هاكم كردوون ئهوی تیابوو كه ههموو ئهو پاسۆردانهی داخڵی كردبوون لام بوو منیش كهمێك خۆم تاخیر كرد بۆ ئهوهی وا تێبگات خهریكم دوای كهمێك پاسۆردهكهم بۆ ناردهوه .. خهریك بوو شێت بێت وتی هیچ بۆ من نهناردووه منیش نهناسیوه زۆر زۆر حاڵی تێك چوو چهند ئیمهیلێكی تری نارد منیش دوای كهمێك پاسۆردهكهم پێ دهدا ئهویش له سهر سوڕمانا جام بوو .. كه ئێستا هاوڕێیهكی زۆر خۆشهویستمه.
Araz Hassan نوسیویهتی
هەرکاتیک لەگەل هاوریکەما ئەچینە ناو پاسەوە لیمان تیک ئەچیت لەجیاتی بلین دابەزەین هەیە ئەلین داونلۆد هەیە
Peshang Hasan نوسیویهتی
برادهرێك تێل بۆ كردم وتی چییی بكهم فرامكهوه فهیسبووكهكهم تێكچوه ... وهره بۆم چاكه ، چوم سهیرئهكهم ئینتهرنێتی ڕێبهرهكهی تێكچوبو . تومهس به فهیسبووكی پێ ئهكردهوه
Rekar Bradosty نوسیویهتی
لە ئیشی بووم خەتی ئینتەرنیێتم زۆر لاواز بوو زۆر ئیشم بە گوگڵ بوو دەمیێک بوو چاوەڕێی گووگڵ بووم , هەتا گووگڵ بووەوە لەبیرم چوو لە چی ئەگەرام , ناچار بووم لە گووگڵ نوسیم
( ? What did I want )
ماوهیهك پێش ئێستا هاوڕێیهکمان ئهم بهسهرهاتهی بۆ ناردین :
هاورێیهکی ههبووه هیچی له کۆمپیوتهر نهزانیوهو پێکهوه چونه کۆمپیوتهر بکڕن دوایی کڕین و دانانی بهرنامه پێ وتووه کهمێکیشم فێربکه ههتا
لهگهڵی ههڵدهکهم ، دوایی ههڵکردنی کۆمپیوتهرهکه برادهرهکهی پێی ئهلێ ماوسهکه بگرهو بیبهره سهر My computer ، ئهمیش ڕێکه ماوسهکه ههڵ ئهگرێت و دای ئهنێته سهر My Computer لهسهر دیسکتۆپ .ماوسهکهی USB بووهو به وایهرهوه بوو .
Chawa Abdoola نوسیویهتی.
من براده ريكم ته له فونى كرد بوم ووتى شاشى ديسك توبه كم سوراوه جى ليكه م منيش ووتم كاك تازه ئه بيت كومبووته ره كت سه رو زير كيته وه جارى نيه به راستى واى ليكردبوو تا جووم بولاى جاكم كرد بووى هههههههه
یهکێ له هاوڕێکانم بۆیی گێرامهوه ئهمشهو ، که کاتی خۆیی له کۆمپانیایهکی تیلیکۆم دامهزرابوو له کوردستان و ههژمارێکی Outlook ییان بۆ دانابوو ، که خزمهت گوزارییهکی تایبهت بۆ ناردنی ئیمهیل و ناردنی فایل ، ئهم هاوڕێیهم وایی زانی بوو که Outlook بریتیه له ئینتهرنێتی بهلاش بێ مۆدیۆم و بێ وایهرلێس ، که گهرابۆوه لایی هاوڕێکانی کۆمپیوتهرهکهی کردبۆوه لایی ئهوان باسی کردبوو که به ئاوت لوکهوه دهتوانێت ئینتهرنێت بکاتهوهو بێ هیچ شتێك ، لهکاتی کردنهوهی لاپتۆپهکهی بینی بووی که هیچ هێلێكی ئینتهرنێت نییه له داتاکهی ،
زۆر خهمبار ببوو ، که ئهمڕۆ گێرایهوه .* تێبینی ئاوت لوک خزمهت گوزارییهکی ئیمهیل و Microsoft Outlook دهنوسرێ و کۆمپانیاکان زۆر بهکاری دههێنن له جیهان دا .
Ayhan Piran نوسییویەتی
من لە زانکۆی کۆیە ئەمخوێند،ڕۆژێکیان چووم بۆ ژووری ئینتەرنێت بۆ چەند کارێکی پێویست،لە تەک کچێک دانیشتم ،یەکسەر کچەکە ئاوڕی دایەوەو ووتی :ئەم کۆمپیوتەرە تەواو نییە
من:بۆ چییەتی؟
ووتی:گووگڵی تیا نییە
داماوەی وای دەزانی ئەگەر گووگڵ هۆم پەیج نەبێت یەعنی ئینتەرنێتەکە فت
[/size]
ئهوهيه كه پێكهنين بخهيته سهر لێوى كهسانێك ،
كه بيرى پێكهنين ئهكهن . . . ツ