بابهت: فهرحان شكور: یانهیهكی سویسری گرێبەستیان پێشکەش کردووم
فهرحان شكوری یاریزانی بهتوانای یانهی سلێمانی و ههڵبژاردهی لاوانی عێراق لهپهیوهندیهكی تایبهتدا لهگهڵ سایتی خهندان باس لهوه دهكات كهیانهیهكی سویسری پهیوهندیان پێوهكردووه و داوای گرێبهستیان لێكردووه، ئهمه جگه لهچهند یانهیهكی توركی و دانهیهكی تایلهندی كهپێشتر ههوڵیان بۆ داوه.
چهند كاتژمێرێك بهر لهگهڕانهوهیان بۆ عێراق لهپهیوهندیهكی تهلهفۆنیدا لهگهڵ سایتی خهندان رایگهیاند: یانهیهكی سویسری راستهوخۆ پهیوهندیان بهبهڕێوهبهرێكی كاری یاریزانانهوه كردووه كهبهڕهگهز توركه و لهزۆربهی یارییهكانی عێراق لهیاریگادا ئامادهبووه، یانهكه بهو بهڕێوهبهرهیان راگهیاندووه كهدهیانهوێت گرێبهست لهگهڵ مندا ئیمزابكهن، بەڵام ناوی یانەکە و وردەکاریی گرێبەستەکە لای من نیە.
ههروهها فهرحان ووتی: سبهینێ دهگهڕێینهوه بۆ بهغداد و ههوڵدهدهم بهزووترین كات بگهڕێمهوه بۆ شاری سلێمانی و پهیوهندی بهیانهكهمهوه بكهمهوه، دوای كۆتایی هاتنی خولی عێراق ئایندهی خۆم یهكلایی دهكهمهوه.
لهبارهی ویستی یانهی فهیسهڵی ئوردونی بۆ ئیمزاكردنی گرێبهست لهگهڵیدا فهرحان شكور رایگهیاند: لهڕێی ئێوهوه ئهو ههواڵهم بیستووه و نازانم تاچهند سهرچاوهكهی راسته، تائهو كاتهی گرێبهستم لهگهڵ یانهی سلێمانی ههبێت ئهوان سهربهستن لهوهی بڕیاری چی دهدهن
خهندان
تۆش ناتەوێ بۆ من بژی
شەرتە یا ئەبێ بۆ من بی
یا بە دەستی خۆت بمکوژی[/center]