بابهت: ئئئمممم خۆشه هااا
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئهلبومی وێنهكان » ئئئمممم خۆشه هااا
پهڕه 1
زۆر خۆشه له گهڵ قاوهی تاڵ ..........
دهست خۆش ........
بهتهئكید دهستاوی خۆت نیهو لهگۆگڵ فڕاندیتت! هیوادارم ههڵه بم
بهتهئكید دهستاوی خۆت نیهو لهگۆگڵ فڕاندیتت! هیوادارم ههڵه بم
هههه کاپتن ههر وايه والله من ئهو شتانه نازانم بهس کهمێك دهستی موقهبيلاتم ههيه
كوره برا بهو ڕهمهزانه بۆ خهفهتمان دهدهیی هاهاها
خوشکه قاوهی تال...؟ خۆشه
.قاوه بهس به تاڵی خۆشه........
ههر بهم هۆیهوه شتێكم بیركهوتهوه ،ئهوكاتهی له توركیا بووم
شهوێك له نهخۆشخانه خهفهر بوو ،لهگهڵ پهرستاره توركهكان ، 2 كچ و كوڕێك بوون ،ئهوان دوو پیتزایان هێنا بۆ ئهوهی بخۆن ،وه بانگی منیشیان كرد ،من شهرمم ئهكرد ههر به تۆبزی پارچهیهكم خوار ،بڕوا بكهن تا ئێستا شتی وا خۆشم نهخواربوو ،زۆرم حهزلێ بوو ،گۆتمه ئهو برادهره توركه وتم منیش ئهمهوێ دانهیهكی وام بۆ بهێنن ،وتی لهگهڵ ئێمه بخۆ وتم : نا من و برادهرێكم خهفهر بووین ،وتم بۆ من و برادهرهكهم ،زۆری كرد لهگهڵیان بخۆم بهڵام شهرمم كرد ،ئیتر تهلهفۆنیان كرد پیزایهكم بۆ هات ،15 تێلهم دا 15 تێله دهكاته نزیكهی 12000 ری لای خۆمان .
ئینجا لهگهڵ هاوڕێ كهم بهیهكهوه خواردمان ،ئهوهی راستی بێت پیزای ئاوا خۆشم ههرگیز نخواردبوو .
ههر بهم هۆیهوه شتێكم بیركهوتهوه ،ئهوكاتهی له توركیا بووم
شهوێك له نهخۆشخانه خهفهر بوو ،لهگهڵ پهرستاره توركهكان ، 2 كچ و كوڕێك بوون ،ئهوان دوو پیتزایان هێنا بۆ ئهوهی بخۆن ،وه بانگی منیشیان كرد ،من شهرمم ئهكرد ههر به تۆبزی پارچهیهكم خوار ،بڕوا بكهن تا ئێستا شتی وا خۆشم نهخواربوو ،زۆرم حهزلێ بوو ،گۆتمه ئهو برادهره توركه وتم منیش ئهمهوێ دانهیهكی وام بۆ بهێنن ،وتی لهگهڵ ئێمه بخۆ وتم : نا من و برادهرێكم خهفهر بووین ،وتم بۆ من و برادهرهكهم ،زۆری كرد لهگهڵیان بخۆم بهڵام شهرمم كرد ،ئیتر تهلهفۆنیان كرد پیزایهكم بۆ هات ،15 تێلهم دا 15 تێله دهكاته نزیكهی 12000 ری لای خۆمان .
ئینجا لهگهڵ هاوڕێ كهم بهیهكهوه خواردمان ،ئهوهی راستی بێت پیزای ئاوا خۆشم ههرگیز نخواردبوو .
ڕاست دهکهيت براکهم رۆژێك دهچين منيش شوێنی خۆش پێ دهزانم بۆ پيتزا له ههولێر
دەست خۆش کاک ڕەوشت ، شتێکی خۆش دیارە هههه...
خۆشه هههههههههه
زۆر خۆش دیارە بەو بەیانیە !!!!!
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئهلبومی وێنهكان » ئئئمممم خۆشه هااا
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]