1

بابه‌ت: دواى ئةو دؤرانةى كة توشي هات بةرامبةر بة يانةى بغداد

دواى ئةو دؤرانةى كة توشي هات بةرامبةر بة يانةى بغداد عمر مجيد بياميك ئاراستةى هاندةران و دةستةى كاركيرى يانةى هةولير دةكات ئةمة دةقى بةيامةكةية

بەرێزان هاندەرانی یانەی هەولێر منیش دڵگرانم بە ئاستی یانەكەمان، من وەكو یاریدەدەری راهێنەر لەگەڵ نزار مەحروس كارم كرد، كاتێك نزار مەحروس دەستی لە كاركێشاوە لەبەر بەرژەوەندی یانە من وەكو یاریدەدەری راهێنەر لەگەڵ راهێنەری كرواتی رادان كارم كرد پاشان رادان دەستی لە كاركێشاوە ئەو كات تیپەكە لە جامی یەكێتی ئاسیا ماڵئاوایی كرد تیپەكە شپرزەیەكی زۆری پێوە دیار بوو و ئەركێكی زۆر قورس كەوتە سەرشانم، ئەگەر لەبەر خۆشەویستی یانەكە نەبوایە ئەوەیە ئەم ئەركە زەحمەتەم قبووڵ نەدەكرد.

ئەگەر دەستەی كارگێری یانەكە و جەماوەری یانەكە پێان باشە راهێنەرێك-ی باش بۆ تیپەكە بهێنن منیش ئەم شتم پێخۆشە، چونكە من كوری یانەكەم و یاریدەدەری راهێنەر بووم و ئامادە هاوكارییەكی تەواوی بكەم، تەئكید لەوەش دەكەمەوە بەرژەوەندی یانەكە لەسەروی هەموو شتێكە.

هاندەرانی یانەكەم دڵنیا دەكەمەوە، كە هیوایەكی زۆر ماوە بۆ بەدەستهێنانی یەكێك لە پلەكانی یەكەم و دووەمی خولی عێراق پێویستیمان بە پاڵپەشتی و متمانەی هاندەران هەیە

http://smn21.com/up/uploads/jpg/dfeaa3bdef.jpg