1

بابه‌ت: ریبیری : ئه‌من شـایسته‌ی تۆپی زێرین نـه‌ك رۆنــاڵدۆ .

ریبیری : ئه‌من شـایسته‌ی تۆپی زێرین نـه‌ك رۆنــاڵدۆ .

سانی ناصیح
25 / 11 / 2013

ریبری یاریزانی هـه‌لبژارده‌ی فه‌ره‌نسـا و یانه‌ی بایرمیونخی ئه‌ڵمـانی ئه‌من شـایسته‌ی تۆپی زێرینم له‌ ســاڵی 2013  نه‌ك یاریزانی یانه‌ی ریال مـه‌درید ك-رۆنـاڵدۆ .

له‌لێدوانێكی دا بۆ رۆژنـامـه‌ی )لوموند(ی فه‌ره‌نسی باس له‌ باشترین یاریزانی جیهـان ده‌كـات و ده‌ڵیت راستـه‌ یاریزان كریستانۆ رۆنـاڵدۆ گۆڵكـارێكی گـه‌وره‌یه‌ ، كـه‌له‌م دوایه‌ دا توانیتی چه‌ند گۆڵێك تۆمـار بكـات به‌ڵام ئه‌مـه‌ نابێته‌وه‌وه‌ی كـه‌وا كریستانۆ رۆنـاڵدۆ شـایسته‌ی تۆپی زێرین  بێت ، خۆم به‌شایسته‌تر ده‌زانم له‌ رۆنـاڵدۆ چونكـه‌ من یارمـه‌تی هـه‌ڵبژارده‌كـه‌م داوه‌ بۆ به‌ژداری كـردنی جـامی جیهـانی 2014ی به‌رازیل و به‌ده‌ست هێنـانی چه‌ند نازنـاوێك له‌ گه‌ڵ یانه‌ی بایرمینخ .

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

2

وه‌ڵام: ریبیری : ئه‌من شـایسته‌ی تۆپی زێرین نـه‌ك رۆنــاڵدۆ .

[size=22]ده‌ سته‌ كانت خۆش برام ئاوه‌دانت كرده‌وه‌[/size]

3

شه‌ یدا نووسی:

[size=22]ده‌ سته‌ كانت خۆش برام ئاوه‌دانت كرده‌وه‌[/size]

سوپاس مامۆستا .

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

4

پيتى (م) زياد بكه بؤ زيرين.

5

باخۆی هه‌ر وه‌بڵێت که‌ده‌نگی نه‌ده‌نێ نابێته‌ باشترین

[center] گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
[/center]