بابهت: ئایی ده ست خۆشی ئه گینته كوی
[size=16]سلاو هاوریه جوانه كانی یانه سه رهنگ محسین من لێره وه حه زم كرد ته وه ره یكی تر گفتۆ گۆی له سه ر بكه ین كه یایه ده ست خۆش له بابه ته كان گرینگی ههیه یان ج به و ئه ندامه ی ئه لی كه به بی سه یر كردنی بابه ت یه كسه ر ئه لی ده سته كانت خۆش بی ئه وی سه یری بابه تی كردبیت جا هیوا دارم ته وره گفتۆ گۆیهكی ددهوله مه ند بێت
من به ش به حالی خۆم به سه ر ستی تا راده یك ده ست خۆشی كردن له سه ر بابه ته كان پێویسته بۆ ئه وی ئه و ئه ندامه بتوانی به رده وام بێت بۆ بابه تی جوانتر و به سودتر به لام
به لام به داخه وه بۆ هه ندیك ئه ندام به بی سه یر كردنی بابه ته كه یه كه سه ر ئه لێی ده ستت خۆش بێت له جی ده ستی خۆش بێت له وه ی ئه و ئه ندامه داوای هاوركاری كردوه یان داوایه كی كردوه تۆش بی ئه لی ده سته كانت خۆش بیت نومونه ی زۆری وامان بینیوه بیویست ناكات بلی فلان ئه ندام یان فلانه بابه ت گرینگ ئه وه یه ئیمه جاو پێدا خشاندنهوێكمان هه بێت له سهر بابهتهكه ئهكات بی بلێن ده ست خۆش زۆر بابه تیش ههیه ئه و ئهندامه شایهنی ده ست خۆشی نیه بۆ جونكه بابه ته كه ی هیج سودی نیه به لكو له وانه یه زیانیش به مه كۆ بگه ینێت وه ك لینكه كان به تایبه تی له كۆرانیه كان كی ئه لی ئه مه هاك نیه دای ناوه
بۆیه هیوا دارم ئێوه ی به ریزیش له سه ر ئه م ته وره یه بدوین ئه گه ر به وشه یكیش بێت
كاتیكی خۆش بۆ ههموو لایهك بهژداریتان مایهی شانازیه ئگهر بهوشهیهكیش بێت [/size]