بابهت: سڵاو و ڕێز و خۆشهویستیم بۆ یهک بهیهکتان هاوڕێیان
سڵاو و ڕێز و خۆشهویستیم بۆ یهک بهیهکتان هاوڕێیان
من نازانم به چ زمانێک و بهچی ههستێک سوپاستان بکهم بهڕاستی وهفا و دڵسۆزی ئێوه ی ئازیزپێویستی بهوشهیهک ههیه زۆر له سوپاس گهورهتر بێت جوانتر بێت
هاوڕێ خۆشهویستهکانی من و ئهم مهکۆ جوانه چاوی ههمووتان ماچ ئهکه م وهکو خوشکێکی خۆتان ڕێزم ههیه بۆتان
ئهوانهی پهیامیان بۆ نوسیوم و ههستو دڵسۆزی خۆی دهربڕیوه زۆر سو پاسی ههموویان دهکهم ....
ئهوانه ی نهشیان نوسیوه یاخود ههواڵیان نهپرسیوم به ههمان شێوهی ههواڵ پرسانم ڕێزو خۆشهویستیم بۆی ههیه سوپاس بۆ خوا که پێتان شاد بومهوه زۆرم بیر ئهکرد باوهڕیشم ناکرد جارێکی تر لهژیان بهردهوام بم بهڵام خوای بهرهحم و بهزهی
جارێکی تر ژیانی پێبهخشیمهوه سوپاس بۆ خوای پهروهردیگار ههمیشه ئێمه قهرزاری ئهو خوایهین وه من دایم
جوانترین پێشوازی له بهسهرکردنهوهکانی دهکهم شوکرانهی خوا دهکهم ئێمه بهنهدهی خواین خواش ههمیشه
بهندهکانی خۆی بهسهر دهکاتهوه جا گرنگ ئهوهیه ئێمهش بهدڵێکی فراوان و گهوره خۆڕاگربین نهک شهیتان له خشتهمان ببات به ووشهیهک خوای خۆمان بڕهنجێنین .
وه ڕێزو خۆشهویستیم بۆ بهڕێوبهری گشتی برای ئازیزم کهکه سهرههنگ موحسین ڕێزت ههیه زۆر سوپاس
بۆ ههواڵ پرسینت دڵسۆزیو وهفاداری خۆته که ههمیشه خهمخۆری ئهدامهکانتی دووباره سوپاسی بهڕێزت دهکهم
لهگهڵ ستافی دهستهی بهڕێوبهران خهجاڵهتان کردم بهپهیامه
جوانهکانتان
دوباره و ده باره سوپاستان دهکام و هیوام کامهرانی خۆشی لهش ساغی ههمووتانه ..... لهگهڵ ڕێزی خوشکتان
ڕووگهش .
وه زۆر سوپاس سوزان گیان بۆ ئاگادار کردنهوهی هاوڕێ کانم خوا له تۆشوو ئهوانیش ڕازی بێت
اشآالله ئهمه دوا دابڕان دهبێ .