بابهت: لهههموو بارێكدا،من ههر خۆمم.
19
24
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » لهههموو بارێكدا،من ههر خۆمم.
پهڕه 1
ویستم کۆثلەیەک هەڵبژێرم ، بەڵام ماشاء اللە یەک لەیەک جوانتر بوون کۆپڵەکان ...
دەستت خۆشبێ هەلۆکەی برام
ویستم کۆثلەیەک هەڵبژێرم ، بەڵام ماشاء اللە یەک لەیەک جوانتر بوون کۆپڵەکان ...
دەستت خۆشبێ هەلۆکەی برام
ویستم كۆمینتت لۆ نهنووسمهوه بهڵام زۆر خۆشهویست بووی گۆتم قهیناكه(نهمتوانی)
سوپاس بۆتۆ زهردۆكهی برام.خۆشحاڵ بووم بهپهیامهكهت
24
بە گرنگییەوە مرۆڤەکان لەکاتی تەنگانەدا خودایی گەورە لەیاد دەکەن نەك خۆیان بۆیە مرۆڤ گەر لە خودی خۆیەوە
بڕوانی هەرگیز لە سروشتی خۆیی دەرناچێت وەك خوایی گەورە لەبیر دەکرێت وەك ڕێبوارانی ناو دەریا لە تەنگانەدا
داوا لە خوا دەکەن دواتریش رزگاربوون بیریان دەچێتەوە خوایی گەورە بەهانایان هاتووە ، کەواتە خۆیان خوایان لەبیر
کردووە ئەمە ناوەرۆکی خۆیانە وایان دەوێت .!
وتةكانى كاك هةلويست و هى كاك كاروان حسن)يش جوان بوون، دةستتان خؤش بيت، بةدةردى كاكةى چاوزةرد نةكرا بةتةنيا ديريكى هةلبژيرين و بليين جوانه.
بە گرنگییەوە مرۆڤەکان لەکاتی تەنگانەدا خودایی گەورە لەیاد دەکەن نەك خۆیان بۆیە مرۆڤ گەر لە خودی خۆیەوە
بڕوانی هەرگیز لە سروشتی خۆیی دەرناچێت وەك خوایی گەورە لەبیر دەکرێت وەك ڕێبوارانی ناو دەریا لە تەنگانەدا
داوا لە خوا دەکەن دواتریش رزگاربوون بیریان دەچێتەوە خوایی گەورە بەهانایان هاتووە ، کەواتە خۆیان خوایان لەبیر
کردووە ئەمە ناوەرۆکی خۆیانە وایان دەوێت .!
مرۆڤ ههمیشه بهدوای ویستییهوهیه،گهر خۆیان بیانهوێت و دوای بیركردنهوهیهكیلا دروست بیت ئهو كارهی ئهنجامی دهدهن ههمان ئهوكارهیه كه پێویسته بكرێت و مرۆڤێكی دانا پێی ههلدهستێت،بهڵام بێبیركردنهوه یان لهسهر بنهمایهكی ههڵه كارێكه تازه دهركهوتووێك لهژیان پێویسته بیكات.
زۆر خۆشحاڵ بووم بهپهیامهكهتان كاك كاروان،بهختهوهرت كردم و بابهتهكهت دهوڵهمهند كرد.
سهركهوتنت ئاواتمه
24
S21 نووسی:
وتةكانى كاك هةلويست و هى كاك كاروان حسن)يش جوان بوون، دةستتان خؤش بيت، بةدةردى كاكةى چاوزةرد نةكرا بةتةنيا ديريكى هةلبژيرين و بليين جوانه.
سوپاس بۆ پهیامهكهت كاك سهرههنگ،ئاوهدانت كردهوه،
بهختهوهرم بهدهوڵهمهندكردنهكهی كاك كاروان
دهستهكانت خۆشبن
ZHALYAN نووسی:
دهستهکانت خۆش بێت کاک ههڵوێست بابهتهکانت ههمیشه جێگای رهزامهندی ئێمهیه.
دهستی تۆش خۆش و سوپاس بۆبهژداریت ژالیان خان،بهختهوهرم به بینینی پهیام و دهربڕینهكهت.ئهوه ئاواتی منه
سهركهوتووبیت
24
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » لهههموو بارێكدا،من ههر خۆمم.
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]