پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » داواى لێبوردن له داریا بۆ نهكرا؟؟؟؟
پهڕه 1
داریا خان ههركاتێك بگهڕیتهوه سهرپهرشتیاره بۆیه لادراش چونكه ماڵئاوای كاتی كرد ههر كاتێكیش بگهڕێتهوه ئهوه بهههمان پله بهژدار دهبێتهوه لهگهڵمان سهرپهرشتیاره .
سهبارهت به گهڕانهوهی دهمێكه من ههوڵم لهگهڵی داوه بهڵام ئهو نازانم بۆ ناگهڕێتهوه هۆیهكهی چیه ؟؟
داریا خان ههركاتێك بگهڕیتهوه سهرپهرشتیاره بۆیه لادراش چونكه ماڵئاوای كاتی كرد ههر كاتێكیش بگهڕێتهوه ئهوه بهههمان پله بهژدار دهبێتهوه لهگهڵمان سهرپهرشتیاره .
سهبارهت به گهڕانهوهی دهمێكه من ههوڵم لهگهڵی داوه بهڵام ئهو نازانم بۆ ناگهڕێتهوه هۆیهكهی چیه ؟؟
Zor supas bo walamakat kak aso balam wak mn agadarm Darya pesh awai mal awai bkat la bra lasarparshtyary!
Aso Yassin نووسی:داریا خان ههركاتێك بگهڕیتهوه سهرپهرشتیاره بۆیه لادراش چونكه ماڵئاوای كاتی كرد ههر كاتێكیش بگهڕێتهوه ئهوه بهههمان پله بهژدار دهبێتهوه لهگهڵمان سهرپهرشتیاره .
Zor supas bo walamakat kak aso balam wak mn agadarm Darya pesh awai mal awai bkat la bra lasarparshtyary!
راسته بهڵام له بهرێوبهرایهتی ماڵئاوای كردبوو ئێستاش پهیامهكهی ماوه جۆلی خان
juliana نووسی:Aso Yassin نووسی:داریا خان ههركاتێك بگهڕیتهوه سهرپهرشتیاره بۆیه لادراش چونكه ماڵئاوای كاتی كرد ههر كاتێكیش بگهڕێتهوه ئهوه بهههمان پله بهژدار دهبێتهوه لهگهڵمان سهرپهرشتیاره .
راسته بهڵام له بهرێوبهرایهتی ماڵئاوای كردبوو ئێستاش پهیامهكهی ماوه جۆلی خان
Axr hokarek haya ka wai le krd brwat waya ya na? Boya mnish barasti azanm ka dawai le bwrdni le bkret.
16
Aso Yassin نووسی:16
Zor supas kak Aso bo walamakat balam barez gyan mn mabastm to nya dawai le burdni le bkai balku aw kasai ka wai le krd brwat
باشه منیش لێره داوای لێبوردن ئهگهر هاتوو ئهم بابهته پهیوهندی به منهوه نهبێت وهڵامم بۆ نوسیبێت
16
ڕۆیشتنی ئهومان لهلا سهیره! چونكه ئێستاش نازانین هۆی ماڵئاوایی كردنهكهی لهبهر چی بووه.
ڕاسته كێشهیهك ههبوو بهڵام ئهوه نابێته هۆی ئهوهی كه بڕوات بههۆیهوه، لێڕهوه دهڵێم ئهگهر ههر كهسێ ڕهخنه له كارم بگرێ دهبێ من ساحهكهی بۆ چۆڵ بكهم؟!.
دوا قسهشم ئهوهیه، دهڵێم ئهگهر هۆی ڕۆیشتنهكهیمان بزانیبا ئهوسا ئێمهش شتێكمان بۆی دهكرد.
وهك كاك سهرههنگ باسی كردوه هۆكاری ماڵئاوی داریا خان تا ئێستا نازانین چیه !
وه ئهگهر له سهر كێشهیك بێت ئهمه نابێته هۆی ئهوهی كه ماڵئاوی بكات
به تأكید زۆر ههوڵمان داوه بگهرێتهوه بۆ یانه ، وه ئێمه هیچ كات حهز ناكهین پهیامی ماڵئاوی ئهندامانما ببین
به هــــیوای زوو گهرانهوه بۆ خاتوو داریا
24
ڕۆیشتنی ئهومان لهلا سهیره! چونكه ئێستاش نازانین هۆی ماڵئاوایی كردنهكهی لهبهر چی بووه.
ڕاسته كێشهیهك ههبوو بهڵام ئهوه نابێته هۆی ئهوهی كه بڕوات بههۆیهوه، لێڕهوه دهڵێم ئهگهر ههر كهسێ ڕهخنه له كارم بگرێ دهبێ من ساحهكهی بۆ چۆڵ بكهم؟!.
دوا قسهشم ئهوهیه، دهڵێم ئهگهر هۆی ڕۆیشتنهكهیمان بزانیبا ئهوسا ئێمهش شتێكمان بۆی دهكرد.
16
من لة هيج تيناكةم:/
بةس حةز بة رؤيشتنى كةس ناكةم
هيوادارم بكةريتةوة
ماشالله تهنيا وام لێهاتووه بهڵێم تهنيا يهك ئاواتم ههيه ئهويش
بڵێم خوايه يانه بێ کێشه نهبێت !!! نازانم چی بکهين تا ئهم کێشانه چارهسهر بێت
من هيواخوازم هيچ ئهندامێك ماڵئاوای نهکات چونکه ئهو بۆ خۆشی خۆی دێته يانه نهك بۆ کهسێکی تڕ
ئينشالله داريا دهگهڕێتهوه.
22
30
ماشالله تهنيا وام لێهاتووه بهڵێم تهنيا يهك ئاواتم ههيه ئهويش
بڵێم خوايه يانه بێ کێشه نهبێت !!! نازانم چی بکهين تا ئهم کێشانه چارهسهر بێت
من هيواخوازم هيچ ئهندامێك ماڵئاوای نهکات چونکه ئهو بۆ خۆشی خۆی دێته يانه نهك بۆ کهسێکی تڕ
ئينشالله داريا دهگهڕێتهوه.
16
16
16
16
16
16
barasti kaka sarhang walamaki tawawi daiawa mn hichm
nama blem mn zor haz akam raxna grtn
habitn la yana amsh bo bashi xomana
mn zor lam hadia kasak raxna bgritn diara mn halam boia
raxnash abitn dast xosh kaka sarhang hiwadarm hamw awa fkr
bkanawa mn lerawa alem shain andamaki zor rasta la yana
hazi la shti haqa amash lai ema ba shtaki xrapi azanin ba daxawa
hiwadarm kaka aso agar har andamak shtak bkat ama hilaj nia
iaksar daribkan xosha hamuman laiaktr bgain balam am qsanai
sarhang krdi zanim azadiak gawra haia la yana taman drej bn
ئهگهر ههر كهسێ ڕهخنه له كارم بگرێ دهبێ من ساحهكهی بۆ چۆڵ بكهم؟!.
.
16
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » داواى لێبوردن له داریا بۆ نهكرا؟؟؟؟
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]