بابهت: سهبارهت به گۆڕانكاریهك له دهستهی بهڕێوهبهران ..!!!!
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » سهبارهت به گۆڕانكاریهك له دهستهی بهڕێوهبهران ..!!!!
پهڕه 1
دەست خۆش ، تێبینمان زۆرە ، بەلام کاتی نووسینی ئەوێت گەر کات هەبوو ئەینووسین ، گرنگترین شت '' گرنگی دانێکی تر '' بە
یانەکە لەهەموو ڕووێکەوەیە |
بۆ ئێوارە بێت . . .
شتهکی باشه ئهگهر بکرێت دهستان خۆش بێت
زۆر شتی من هەیە لای خۆت گلت داوەتەوە
خەو.. خۆراک.. خەیاڵ.. بیرکردنەوە و هۆش
پێم بڵی کەی دەبمەوە خاوەنیان !!
دهست خۆش کاکه ئاسۆ منیش پێم خۆشه ببیته دهنگدان خۆشه ئهندامان بهشدار بن
لهم ههڵبژاردنه و رای ئاوانیس بزانین له سهر دهستهی بهرێوهبهران
ئازادانه دهنگ بهو کهسه بدهن که به شایستهی دهزانن دوباره دهست خۆش
20
كــارێكی زۆر چــاكـه .
دهست خـۆش
ههموو کاتێکت باش کاک ئاسۆ ،
کارێکی باشه دهست خۆشیت لێدهکهم ، بۆ ئهو مهبهسته چهند خاڵێک پێشنیار دهکهم..
1- پێم باشه یهک ههفته زوتر به بابهتێکی ئاگاداری ئهندامان لهو ههڵبژاردنه ئاگادار بکرێنهوه بابهتهکهش جێگیر بکرێت ههتا زۆرترین ئهندام بیبینن.
2- له ئاگادارییهکه کاتی دهست پێکردن و تهواو بوونی دهنگ دان دیاری بکرێت بۆ نمونه چوار ڕۆژ تا ههفتهیهک ئهندامان بۆیان ههبێت دهنگ بدهن.
3- ههر ئهندامێک بۆی ههبێت یهک دهنگ بدات به بهڕێوهبهری گشتی ، وه یهک دهنگ بدات به سهرپهرشتیاری گشتی و هتد...
4- ههموو ئاندامان بۆیان ههیه دهنگ بدهن به مهرجێک له 100 یان 200 پهیام کهمتری نهبێت ، بۆ پاراستنی ههڵبژاردنهکه له گهندهڵی. (مهبهستم ئهوهیه با کهس ناوی تازه دروست نهکات تایبهت بۆ دهنگدان)
لهگهڵ ڕێزم...
ههموو کاتێکت باش کاک ئاسۆ ،
کارێکی باشه دهست خۆشیت لێدهکهم ، بۆ ئهو مهبهسته چهند خاڵێک پێشنیار دهکهم..1- پێم باشه یهک ههفته زوتر به بابهتێکی ئاگاداری ئهندامان لهو ههڵبژاردنه ئاگادار بکرێنهوه بابهتهکهش جێگیر بکرێت ههتا زۆرترین ئهندام بیبینن.
2- له ئاگادارییهکه کاتی دهست پێکردن و تهواو بوونی دهنگ دان دیاری بکرێت بۆ نمونه چوار ڕۆژ تا ههفتهیهک ئهندامان بۆیان ههبێت دهنگ بدهن.
3- ههر ئهندامێک بۆی ههبێت یهک دهنگ بدات به بهڕێوهبهری گشتی ، وه یهک دهنگ بدات به سهرپهرشتیاری گشتی و هتد...
4- ههموو ئاندامان بۆیان ههیه دهنگ بدهن به مهرجێک له 100 یان 200 پهیام کهمتری نهبێت ، بۆ پاراستنی ههڵبژاردنهکه له گهندهڵی. (مهبهستم ئهوهیه با کهس ناوی تازه دروست نهکات تایبهت بۆ دهنگدان)
لهگهڵ ڕێزم...
بهخێربێیتهوه .
ههمان ڕهئیم ههیه كاك ئاسۆ ،لای خۆشمهوه دهسخۆشیتان لێ ئهكهم بهڕاستی كارێكه تائێستا لههیچ یانهیهك شتی وانهبووه ،سهركهوتوبن .
کاک ئاسۆ هێشتا روون کردنەوە بدە من حاڵی نەبووم
24
سوپاس بۆ پهیامهكانتان
دڵنیابن مهرج زۆره بهڵام كاتی موافهق بووین قسهی زۆرترمان ههیه
كاك زریان
ههموو ئهندامێك بۆی ههیه خۆی بۆ ئهم پلانه ههڵبژێرێت .
دەستتان هەر خۆشىیت
بە بیروڕای من ئەمە لایەنی باش و خراپی هەیە ، لایەنی نەرێنیەکەی زیاتر بالادەستتر دەبێت لە لایەنی ئەرێنیەکەی .
بۆ نمونە
ئەگەر من دەنگ بە هاورێیەک بدەم لەوانە ئەو هاورێیەی کە دەنگم پێ نەداوە لەمن زویر ببێت ،
من پێم باشە وەکو خۆی بمێنێتەوە ،ئەوە رەئی منە . . .
دەستتان هەر خۆشىیت
بە بیروڕای من ئەمە لایەنی باش و خراپی هەیە ، لایەنی نەرێنیەکەی زیاتر بالادەستتر دەبێت لە لایەنی ئەرێنیەکەی .
بۆ نمونە
ئەگەر من دەنگ بە هاورێیەک بدەم لەوانە ئەو هاورێیەی کە دەنگم پێ نەداوە لەمن زویر ببێت ،
من پێم باشە وەکو خۆی بمێنێتەوە ،ئەوە رەئی منە . . .
ڕاسته كاك زریان بهڵام دهنگدانهكه نهێنیه .
هیچ ئهندامێك یهك دهنگی كهس نابینێت .
شتێکی باشه
ئهوهی خۆی بپاوڵێتهوه بۆی ههیه ماوهی یهك ههفته بانگهشه بۆ خۆی بكات :lol::lol::lol::lol:
ZHALYAN نووسی:شتێکی باشه
ئهوهی خۆی بپاوڵێتهوه بۆی ههیه ماوهی یهك ههفته بانگهشه بۆ خۆی بكات
:lol::lol::lol::lol:
هههههههههههههههههه به قوهته جا له یانه چۆن بانگێشه بکهین ههههه:D
دهستی حزبی تێدانهبێ هیچم ناوێت:D:D
شتێكی باشه تاكو ئێستا نهمبینیوه...
26
ڕاسته كاك زریان بهڵام دهنگدانهكه نهێنیه
هیچ ئهندامێك یهك دهنگی كهس نابینێت.
aw xalayan zor grng bw belamewe
kareaky chaka ba hiaway sarkawtn
Aso Yassin نووسی:ZHALYAN نووسی:شتێکی باشه
ئهوهی خۆی بپاوڵێتهوه بۆی ههیه ماوهی یهك ههفته بانگهشه بۆ خۆی بكات
:lol::lol::lol::lol:
هههههههههههههههههه به قوهته جا له یانه چۆن بانگێشه بکهین ههههه:D
ئەوەی کەباب و عەلەلیشمان بۆ بکری دەنگ بەوی دەدەین
:زور چاکه به هیوای سه رکةوتن بوپالیورانD
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
:زور چاکه به هیوای سه رکةوتن بوپالیورانD
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
24
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » سهبارهت به گۆڕانكاریهك له دهستهی بهڕێوهبهران ..!!!!
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]