بابهت: پێشنیار .!!!
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار .!!!
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
16
سڵاو
بهرای من شتێكی جوان نیه كه ئهو داوایهی كردووه ، بهڵام مادهم ئهوه سوره لهسهر ئهوه ئیتر با بۆی جێ بهجێ بكرێت.
سڵاو کاک ئاسۆ
تکایه داواکهی جێ به جێ مهکه ئهگهرچی چاڵاکیشی نیه بهس ئه هاورێو برای زۆر خۆشهویستی منیشه
به بینینی ناوهکهشی له ئامادهبوانی ئهمرۆ دڵخۆشدهبم منیش قسهی له گهڵ دهکهم بزانم پهشیمانی ناکهمهوه
به قسهی دیلمان مهکه ناوهکهی مهسرهوه بزانه لهچی پهست بوه دیسان بهخۆت له من باشتر دهیناسی دڵی چهند ناسکه
سڵاو کاک ئاسۆ
تکایه داواکهی جێ به جێ مهکه ئهگهرچی چاڵاکیشی نیه بهس ئه هاورێو برای زۆر خۆشهویستی منیشه
به بینینی ناوهکهشی له ئامادهبوانی ئهمرۆ دڵخۆشدهبم منیش قسهی له گهڵ دهکهم بزانم پهشیمانی ناکهمهوه
به قسهی دیلمان مهکه ناوهکهی مهسرهوه بزانه لهچی پهست بوه دیسان بهخۆت له من باشتر دهیناسی دڵی چهند ناسکه
تكاية تةنها با ليرةوة بيت قسةى لةكةل مةكةن هيج كةسيكتان ........
ئهگهر چی چالاکی نیه بهڵام زۆربهی کات له خهته ..من ئهو داوایهی بهباش نازانم ئهوهش دهبێته مۆدێل
ههر کهسێک تووره بێت و وا بڵێت ئیتر ئهرشیفی یانه ههموو تێک دهچێت.
ئهگهر چی چالاکی نیه بهڵام زۆربهی کات له خهته ..من ئهو داوایهی بهباش نازانم ئهوهش دهبێته مۆدێل
ههر کهسێک تووره بێت و وا بڵێت ئیتر ئهرشیفی یانه ههموو تێک دهچێت.
24
من بيم باشنية بةلام ئةمةش دوا داواكاريتي بوية جيبةجي بكريت باشة
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار .!!!
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]