بابهت: (( ژماره تهلهفۆنی یانه ))
16
https://www.instagram.com/zasabota
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » (( ژماره تهلهفۆنی یانه ))
پهڕه 1
16
دهتتان خۆش ئهمه شتێکی پێویست بوو بهراستی چونکه کاتی واههیه شتی ناشیاو بڵاو دهبێتهوه چاودێران لێره نینه ئهمهش ئاسانکاریهکی باشه دهستان خۆش بێت.
سڵاو
شتێکی زۆر باشه بۆ ئاگاداری کردن لهيانه شتێکی باشه .
سڵاو
شتێکی زۆر باشه بۆ ئاگاداری کردن لهيانه شتێکی باشه .
دهست خۆش شتی چاكه:D
ده سته كانت خؤش بيت بؤ ئه م زماره يه به لام من يه ك تيبينيم هه يه حه ز ئه كه م زماره يه ك هه بيت بؤ يامه بؤ ئه وى هاوريه ك كاريكى ئه بيت يان ئه بينى ئه نداميكى نوى شتيكى بى سود بلاو ئه كاته وه له يانه به زوو ترين كات له ريكه ى ئه م زماره وه ئاكادرى به ريزتان بكريته وه جونكه ئه مرؤ ئه نداميكى نوى هاتوه به ناويكى زؤر ناشيرين هه نده ك وينه سكيسشى بلاو كردؤته وه بؤيه هيوا دارم زماره يه ك هه بيت تايبه ت به ءاكاداركردنه وى به ريزتان بؤهه ر كيشه يه ك له يانه كه
ده سته كانت خؤش بيت بؤ ئه م زماره يه به لام من يه ك تيبينيم هه يه حه ز ئه كه م زماره يه ك هه بيت بؤ يامه بؤ ئه وى هاوريه ك كاريكى ئه بيت يان ئه بينى ئه نداميكى نوى شتيكى بى سود بلاو ئه كاته وه له يانه به زوو ترين كات له ريكه ى ئه م زماره وه ئاكادرى به ريزتان بكريته وه جونكه ئه مرؤ ئه نداميكى نوى هاتوه به ناويكى زؤر ناشيرين هه نده ك وينه سكيسشى بلاو كردؤته وه بؤيه هيوا دارم زماره يه ك هه بيت تايبه ت به ءاكاداركردنه وى به ريزتان بؤهه ر كيشه يه ك له يانه كه
كاك حهیدهر ڕاسته سهرهتا وتمان تهنها بۆ نامه ئهو ژمارهیهمان داناوه،
بهڵام ئێستا ئهندام و میوان ئهتوانن پهیوهندی پێوه بكهن بۆ ههر كارێكی سهبارهت بهیانه ههیانبێت . .
شتێکی زۆر باشه بۆ ئاگاداری کردن لهيانه شتێکی باشه
خۆشهویستان ئێستا چاكم كردهووه دهتوانن پهیوهندیهكان و نامهكان بنێرن
كاك ئێڤریثینگ بابهتهكهتمدهستكاری كرد ؟؟
شتێکی زۆر باشه بۆ ئاگاداری کردن لهيانه شتێکی باشه
20
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » (( ژماره تهلهفۆنی یانه ))
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]